OnePlus: “Τα κάναμε θάλασσα με το OnePlus 2»

Η OnePlus είχε την τύχη να γίνει αμέσως γνωστή κυκλοφορώντας το πρώτο κι όλας κινητό της ως “flagship killer” με δυνατά χαρακτηριστικά. Φέτος λάνσαρε το OnePlus 2, με το οποίο τράβηξε και πάλι την προσοχή, και είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να αγοράσουν το κινητό της. Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν μπορούν.

Θυμόμαστε τι είχε γίνει πέρσι με τα προβλήματα και τις ελλείψεις αποθεμάτων του OnePlus One, κάτι που σαφώς είχε λειτουργήσει αρνητικά για την ίδια. Φέτος, παρά το γεγονός ότι συνέχισε να διατηρεί το σύστημα προσκλήσεων, υποσχέθηκε ότι έχει φροντίσει να υπάρχουν μεγαλύτερα αποθέματα για να μην δημιουργηθούν τα ίδια προβλήματα.

Ωστόσο ο ίδιος ο συνιδρυτής Carl Pei, μετά τις καθυστερήσεις σε Καναδά και ΗΠΑ, παραδέχεται ότι “τα έκαναν θάλασσα”. Μέσα από blog post o Carl Pei αναφέρει ότι οι αποστολές σε ΗΠΑ και Καναδά ξεκινούν σε σημαντικές ποσότητες μέσα στην εβδομάδα, έχοντας χάσει ήδη έναν μήνα που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός και απολογείται που για μια ακόμη φορά η OnePlus απογοητεύει τους fans της.

Συγκεκριμένα γράφει: “We messed up. We know that you are rooting for us, and want nothing more than to see us succeed. Therefore, it feels extra terrible to let you down this time around, again”.

H Oneplus αναφέρει ότι έχει σχεδιάσει μεγαλύτερα αποθέματα για την αρχική κυκλοφορία του OnePlus 2, αλλά απ ότι φαίνεται κάτι πήγε στραβά στην γραμμή παραγωγής.

OnePlus: "Τα κάναμε θάλασσα με το OnePlus 2", OnePlus: “Τα κάναμε θάλασσα με το OnePlus 2»

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

Να και κατι ειλικρινες που δεν θα ακουγες απο samsung και apple!!!

anwnymous

Να τα χε κάνει θάλασσα μόνο με τα αποθέματα καλά θα ήταν. 😛

Chaos

Ο κόσμος έχει βρωμίσει από τηλέφωνα την oneplus θα παρακαλάμε για να μπούμε στην λίστα λες και ζητήσαμε μεταμόσχευση νεφρού.

Δημητριος

Αφου δεν θελουν να πουλανε κινητα… η θυγατρικη της OPPO

Nick

Από κινεζους τι να περιμενει κανεις…

tech21man

Τουλαχιστο δεν κανει τον κινεζο.

Παρολαυτα διατυμπανιζε οτι στο μελλον μονο αυτη η apple αντε και αλλη μια θα επιβιωσουν. Ε δεν το πιστευω…

Kostas

Δηλαδή η κατάσταση είναι συνώνυμη με το επώνυμο του συνιδρυτή

Vasilis

Δεν ξέρω τι λέτε όλοι σας εγω πάντως έχω και τα δυο και ειναι σούπερ τηλεφωνα άντε με το καλό να έρθει και η ναυαρχίδα της xiaomi να ολοκληρώσω την συλλογή μου

keepgoin

Vasillis μήπως έχεις κανένα invite ;;;

Nick V.

keepgoin είσαι το κερασάκι στην τούρτα με το σχόλιό σου !!!

Vasilis

Keepgoin λογικά αν ισχύει ότι και πέρυσι περιμένω 3 προσκλήσεις τις οποίες αν κάποιος δικός μου δεν τις χρειαστεί θα τις δώσω μέσα απο το ελληνικο φόρουμ για προσκλησεις στο forum.oneplus.net

Δημητρης

Microsoft εχει βγαλει κατι πολύ καλα μοντελα Lumia 435.532.535.640,640 xl που αξιζουν μεχρι τελευτεο λεπτο…δν θα δοσω τοσα λευτα για να παρω ένα κινεζικο κινητο προτιμω να δοσω κατι λυγοτερο και να παρω ένα καλυτερο Lumia…

vasilist

Και κάτι ακόμα όποιος καταφέρει και το πάρει (χαχαχα) να εύχεται να μην του πάθει τίποτα γιατί μετά σας βλέπω με άλλους τρείς μήνες χωρίς τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.