OnePlus: Νέο mid-range smartphone μέχρι τα Χριστούγεννα

Μέχρι το τέλος του έτους η OnePlus θα λανσάρει νέο smarphone, το οποίο θα “συνοδεύει” τη ναυαρχίδα OnePlus 2 που βρίσκεται ήδη στην αγορά. Ο Carl Pei είχε πει ότι θα έρθει και νέο smartpone, χωρίς να διευκρινίσει να είναι επιπέδου ναυαρχίδας ή μεσαίας κατηγορίας. Σήμερα μαθαίνουμε ότι πρόκειται για mid-ranger.

Οι πληροφορίες έρχονται από στέλεχος της εταιρείας στην Ινδία, ο οποίος λέει ότι θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, αλλά η OnePlus θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στην Ινδία.

Είναι κινητό που θα λανσαριστεί σε όσους δίνουν σημασία στην εμφάνιση “a lifestyle and fashion product”. Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα ο Carl Pei είχε δηλώσει ότι το κινητό απευθύνεται σε διαφορετικού τύπου κοινό το οποίο εκτιμά περισσότερο το design και όχι τα χαρακτηριστικά.

Η Ινδία αποτελεί σημαντική αγορά για την OnePlus, πέρσι πήρε το 7% ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2015 το 40% των πωλήσεων της ήταν από την αγορά της Ινδίας. Θα ανοίξει online κατάστημα που δεν θα απαιτεί προσκλήσεις για να αγοράσεις το κινητό.

Όσο για το smartphone, πρόσφατα είδαμε renders από ένα smartphone με την ονομασία OnePlus Mini, έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και dual camera setup στην πίσω πλευρά. Στο AnTuTu σκόραρε 54.311 πόντους και φάνηκε ότι έχει ανάλυση οθόνης 1080×1920 pixels, MediaTek MT-6795T 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Megapixel και Android 5.1.1.

Η τιμή θα κυμαίνεται μεταξύ 180-300 δολάρια, αλλά μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.
OnePlus: Νέο mid-range smartphone μέχρι τα Χριστούγεννα, OnePlus: Νέο mid-range smartphone μέχρι τα Χριστούγεννα

OnePlus: Νέο mid-range smartphone μέχρι τα Χριστούγεννα, OnePlus: Νέο mid-range smartphone μέχρι τα Χριστούγεννα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Τι μας νοιάζει? Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούμε να το πάρουμε, όπως και τα υπόλοιπα.

Ermis

Μου αρέσει που λέει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι εκτιμαν το seeing και όχι τα specs. Μια χαρά χαρακτηριστικά έχει το κινητό και άμα έρθει με τιμή 200-240€ ,όχι προτεινόμενη τιμή, αλλα κανονική τιμή στα κινέζικα μαγαζιά θα σκισει.
😎

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.