OnePlus Two, Θα έχει ανακοινωθεί έως τα μέσα του 2015

Ένα χρόνο μετά την έλευση του OnePlus One, ενός μοντέλου smartphone που κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για το καλύτερο deal εκεί έξω, η κατασκευάστρια εταιρεία προετοιμάζει το επόμενο OnePlus Two. Στέλεχος της εταιρείας δήλωσε ότι το νέο μοντέλο σχεδιάζεται να ανακοινωθεί το πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο του νέου έτους.

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά για την OnePlus, το Two θα πρέπει να είναι διαθέσιμο έως τα μέσα του 2015. Για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μην ρωτήσετε, είναι πολύ νωρίς για να κάνουνε εικασίες. Αν όμως σκεφτούμε τα specs του OnePlus One όταν πρωτοκυκλοφόρησε, από το OnePlus Two θα μπορούσαμε να περιμένουμε οθόνη Quad-HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805.

, OnePlus Two, Θα έχει ανακοινωθεί έως τα μέσα του 2015

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros Papageorgopoulos

Εχω το One και το χω λατρεψει.Σημερα παρηγγειλε και ενας φιλος μου το δικο του.Μαλλον θα κατσω με αυτο μιας και καλυπτει απολυτα προς το παρον.Για OnePlus Three και μετα το συζηταμε 😉

john bar

Φιλε από που το παρειγγειλες εσυ ή ο φίλος σου;;;

Ραφαήλ

πρόσκληση κανένας??έχω 5 και ληγουν σε 18 ωρες

thomas

One plus two = μας ζάλισες τα three.

Αντώνης

@Ραφαήλ Η αγορά πρέπει να γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα;

Manos

Ραφαηλ ενδιαφέρομαι άμεσα! Σήμερα έψαχνα να βρω πρόσκληση! Το email μου χρειάζεσαι;

Sot11

Α μια χαρά δηλαδή, θα ανακοινωθεί το 2015, θα πωλείται με προσκλήσεις το 2016, και το 2017 αν υπάρχει κάνα κομμάτι ακόμα θα το πουλήσουν και κανονικά! Άλλο ένα φοβερό deal απο την oneplus(ειδικά αν έχει τον 805)!!

Ραφαηλ

στειλτε μου στο rafail.oz@hotmail.com.θα πρεπει να κάνετε cclaim.μετα το claim έχετε 24 ώρες για αγορά.(δεν στέλνουν Ελλάδα)

Ραφαήλ

ζητάω συγνώμη απο το φόρουμ που ποσταρω λινκς αλλά δεν θελω να πάνε χαμένες οι προσκλησης. και επισης καλη τύχη σε οσούς προλάβουν.παρκαλω καντε claim ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.ευχαριστω.

john

Oneplus one ή two χωρίς CM δεν αξίζει καλύτερα να πέρνατε κάποιο άλλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.