OnePlus Two: Μεταλλική κατασκευή, premium design και πιο ακριβό;

Μπορεί μόλις χθες η OnePlus να ανακοίνωσε ότι κάνει άνοιγμα σε 16 νέες χώρες στην Ευρώπη μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, όμως ήδη ετοιμάζει τον διάδοχο του OnePlus One. Οι νέες πληροφορίες από το Business Insider αναφέρουν ότι το OnePlus Two θα έχει μεταλλικό σασί αντί για πλαστικό που χρησιμοποιήθηκε στην προηγούμενη ναυαρχίδα.

Μιας και τελευταία συζητιέται έντονα η premium κατασκευή, η OnePlus θέλει να δώσει μια πιο high-end αίσθηση στο OnePlus Two γενικότερα όσον αφορά στο design. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η τιμή του θα είναι πάνω από 300 δολάρια, ωστόσο θα συνεχίσει να είναι πιο οικονομικό και ανταγωνιστικό ως προς τις mainstream ναυαρχίδες. Oι πληροφορίες επισημαίνουν ότι η τιμή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, οπότε ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι πολύ πιο ακριβό.

Ο συνιδρυτής της OnePlus είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ότι τον Απρίλιο η εταιρεία θα ανακοινώσει νέο προϊόν, οπότε μπορεί να δούμε το OnePlus Two τον επόμενο μήνα, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη του OnePlus One το οποίο έγινε γνωστό από την τιμή σε συνδυασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και επειδή όλοι το ήθελαν αλλά λίγοι μπορούσαν να το πάρουν. Ελπίζουμε να μην γίνει το ίδιο και φέτος.

oneplus two μέταλλο, OnePlus Two: Μεταλλική κατασκευή, premium design και πιο ακριβό;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gkoutsos

Αφου, ολο το κολπο περσι με την τρομερα χαμηλη τιμη για τα χαρακτηριστικα και τις προσκλησεις που το εκαναν δυσκολο να το αποκτησεις κτλ., ηταν ενα εξυπνο σχεδιο μαρκετινγ με το οποιο η one plus εγινε μεσα σε ενα χρονο, απο αγνωστη σε φημισμενη εταιρεια με ελαχιστα εως μηδενικα εξοδα διαφημισης, μαρκετινγ κτλ.
τωρα που απεκτησε ονομα, σιγα που θα κρατουσε τις τιμες σε τοσο χαμηλα επιπεδα, με μικρα περιθωρια κερδους! θα συνεχισει λογικα να εχει καλυτερες τιμες απο αλλες μεγαλες εταιρειες, αλλα ειναι “φυσικη” εξελιξη να μην ειναι το ιδιο χαμηλες φετος με το one plus two, ο,τι χαρακτηριστικα και να εχει.

Solon

Εάν προσφέρει premium χαρακτηριστικά με τιμή 350-400 ευρώ τότε θα είναι σοβαρός ανταγωνιστής των μεγάλων brands του χώρου. Και τώρα που θα στέλνει και Ελλάδα θα γίνει ακόμα ποιο ελκυστικό. Αναμένω με αγωνία τα Specs.

Κώστας

Όσο έχω το Ένα δεν με νοιάζει για το 2-3-4 κλπ μετά θα πάω σε Google Ara δεύτερη τρίτη ή τέταρτη γενιά και μετά απλός αναβαθμίσεις

Κρατάω το Ένα μου όσο με βολεύει και τσουλάει

Υ.Γ. Μέσω Λαμίας το πήρα βέβαια γιατί Ελλάδα όντως δεν στέλνουν(ας είναι καλά τα φιλαράκια στο εξωτερικό) και ο Ινδός ο τυχαίος που μου έδωσε πρόσκληση

Vassilis

@Κώστας στέλνουν Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες.

Κώστας

@Vassilis εγώ το πήρα στις 28/07/2014 τότε δεν έστελναν Ελλάδα, έχουν περάσει αρκετοί μήνες χεχεχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.