OnePlus Two: Με Snapdragon 810 και τιμή 350 ευρώ;

O CEO της OnePlus κ. Liu Zuohu ρώτησε τους followers του σε κοινωνικό δίκτυο της Κίνας (το Weibo) “αν το επόμενο μοντέλο OnePlus Two ερχόταν με τον επεξεργαστή Snapdragon 810, ποια θα μπορούσε να είναι η τιμή του” και από κάτω ξεκίνησαν οι απαντήσεις.

Σε κάποια φάση ο Liu απάντησε ότι “η τιμή των 2499 Yuan (περίπου 350 ευρώ) θα ήταν λογική”. Ποια είναι η δική σας γνώμη, θα θέλατε το OnePlus Two με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και τιμή 350 ευρώ;

OnePlus Two: Με Snapdragon 810 και τιμή 350 ευρώ;, OnePlus Two: Με Snapdragon 810 και τιμή 350 ευρώ;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

ο 810 δεν ειπαν οτι εχει αρκετα προβληματα?Νομιζω πανε να το χαντακωσουν το κινητο πριν καλα καλα το βγαλουν….αλλα οσο αφορα την τιμη νομιζω 350 ειναι αρκετα καλη τιμη για high end κινητο.

nick2010

O 810 έχει ΘΕΜΑΤΑ. Προφανώς τον παίρνουν κοψοχρονιά, αλλιώς δεν εξηγείται, αφού κανεις δεν το αγγίζει, κι όποιος το ‘χει κάνει έχει φάει τα μούτρα του, υπερθερμάνσεις, κρασαρίσματα κ άλλα τέτοια ωραία.

Τώρα για 64αρι μια χαρά τα 350, αλλά εγώ θα προτιμούσα και 400 να δώσω αλλά με άλλον επεξεργαστή….

Παναγιώτης

Και εκεί που έλεγα πως λογικά θα είναι το επόμενο μου κινητό, σου πετάει ένα sd 810 και το ξεχνάς ως επιλογή. Αν δεν είχε τα προβλήματα του ο 810 η τιμή 350 είναι καλή.

Τέλης

Σαν κάτοχος του 1+1 θα ήθελα το +2 να έχει μικρότερο πάχος και μεταλλική κατασκευή. Δυστυχώς ως προς τον επεξεργαστή δεν γίνεται κάτι γιατί οι επιλογές είναι μόνο ο Snapdragon 810 και κάποιοι mediatek , για Samsung ή Huawei επεξεργαστή δεν το βλέπω (δεν τους δίνουν σε τρίτους συνήθως πλην Meizu που έχει Exynos).

Nick Papakyriazis

Χρήστης 1+ 1 εδώ και καιρό. Ο S.810 βάσει των σημερινών νέων δεν έχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης αλλά το “θέμα” με samsung & htc τον έφερε σε τιμή “ξεφτίλα” και αυτό δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ. βάλε του και 4GB Ram και άντε γεια “luxury” flagships.
ΥΓ αν του βάλουν και καθαρό Stock Android M δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός !!! 😉

tech21man

Η τιμη ειναι 400$, πανω κατω οσα ευρω ειναι αλλα ποσο θα ειναι με φορους κτλ?

Ας δουμε πρωτα τελικα τι κανει στο ταμειο.

Παρεμπιπτοντως δεν ειναι σημερινα νεα για τον 810 μονο η qualcomm το ανεφερε και αυτη δεν ειναι αξιοπιστη.

Εδω Benchmarks σε τελειωμενα (finalised) HTC και το βγαζανε το μηνυμα, τι να πει η qualcomm? Ναι μερικες extreme συνθηκες το κανουν αυτο και για αυτο μειωνεται η αποδοση κτλ>?

Καλη υδροψυξη για να παιξετε real racing 4.

Μα γιατι το παιδι κλειστηκε στο ψυγειο με τα γιαουρτια και το κινητο του?

Fotis

για ολους εσας που λετε οτι ο 810 εχει θεματα και για αυτο πηγε απατος.. οχι πηγε απατος πουλουσαν κινητα 750 ευρω τη στιγμη που επρεπε να κανουν 550…

Apostolos

Θα το προτιμούσα να έχει τον 808 ο οποίος είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τον 810 και να μην υπάρχουν τα θέματα υπερθέρμανσης, παρά τον 810 και όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται…
Και στην τελική δεν είναι νομίζω τόσο αναγκαίο να έχουμε 8 πυρήνες στα κινητά μας, μεγάλη υπερβολή του marketing κατά τη γνώμη μου.

Harrison Jones

Ακούω για την υπερθέρμανση πολύ συχνά. Αλλες συσκςυες δεν υπερθερμαίνονται δηλαδή, με αλλά SoC?

Επίσεις εγώ έχω πιασει το M9 του φίλου μου και δεν είδα κάτι τέτοιο, ακόμα και σε 25 λεπτα gaming που εκανα.
Σίγουρα, για να επιλέξουν διάφορες εταιρίες να βάλουν αλλους επεξεργαστές, κάτι θα παίζει με την θερμότητα, όμως δεν πιστεύω να είναι σε σημείο να φτάνει τις θερμοκρασίες του LG G3 για παράδειγμα.

petros

Το εχω ξαναπει εχω το htc one m9 , το λιωνω και μαλιστα 30 λεπτα παιχνιδι, δεν εχει κανενα προβλημα υπερθερμανσης, ο s810 απλα πεταει.

Evan

Αν ειναι να ριχνει τα flagship killers στα 350€ “ναι ναι υπερθερμαινεται και ζεματαει παιδια μην παρει κανεις τον 810”
Κι αφηστε εμας που δεν παιζουμε τα need for super speed extra fast wow-μου-τρωει-την-μπαταρια-σε-ενα-τεταρτο-games με +2, τρεχατε παρτε γαλαξυ 6 να δειτε gaming εμπειρια (με τα λεφτα του παιρνεις ps4+tv)

Genesis

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΈΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΈΡΜΑΝΣΗΣ υπάρχει και ένα άρθρο που το λέει και εκτός αυτού του άρθρο, έχω πιάσει το lg g flex 2 χθες και δεν είχε κανένα θέμα τέτοιο ούτε το m9, βγάλανε μια φήμη η οποία μπορεί να ισχύει για μερικά μοντέλα που είχαν βγει με τον 810 και όχι όλα δηλαδή οι πρώτες φουρνιές και επίσης μπορεί και να μην ισχύει.

έχω φίλους που έχουν m9 και το g flex 2 που τους ρώτησα όταν τα είχα πιάσει στα χεριά μου αν τους κανε τέτοια προβλήματα και παίζουν και αρκετά παιχνίδια, είπαν μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Morfeus

Άντε ρε oneplus 2, βγες να κατατροπώσεις ναυαρχίδες. Καταρχάς παίζει ρόλο και η δομή των διαφόρων στοιχείων του κινητού, εννοώντας την θέση. Επειδή ανοίξαμε με έναν φίλο το lg g flex 2 ήταν πολύ καλοστημένο μέσα και τα στοιχεία απομακρυσμένα το ένα με το άλλο. Ειδικά η κεραία (ξεκάθαρα για sim signal μιλώ) και ραμ που είναι και τα καίριας σημασίας είναι ανάποδα δομημένα σε σχέση με το s5 που έχω. αν βγει το 16GB version στα λεφτά που έχει το 64άρι τώρα θα πάει καλά.Αλλιώς θα πεθάνει στην πορεία

Panagiotis 1978

Και δεν παω να παρω το HTC ONE M8 που εινσι κινηταρα απο skroutz παρα να παρω την Κινεζια και να ψαχνω για service

Τέλης

To Μ8 απο που προκύπτει ότι είναι “κινητάρα”? Σε κάμερα και οθόνη είναι κάτω του μετρίου , απλά ήθελες να πετάξεις και εσύ την μπούρδα σου για “Κινεζιές” κτλ. λες και είμαστε στο 1990. Τώρα το 90% των κινητών στην Κίνα φτιάχνονται.

Periklis giannou

@Τελη…. το M8 προκύπτει οτι ειναι κινηταρα απο ολα τα site του κοσμου που το ψηφισαν σαν το καλύτερο smartphone της χρονιάς

Τέλης

Ναι με 4 Mp camera ψηφίστηκε το καλύτερο smartphone , ότι να ναι.

Genesis

Periklis giannou

σαν design νομίζω όχι σαν κινητό…ήταν απογοητευτικό το m8 σε σχέση με τον ανταγωνισμό…να λέμε και την αλήθεια, αλλά σε γενικές γραμμές δεν παύει να είναι ένα καλό κινητό.

Miko

Μακάρι να είναι αυτή η τιμή του. Οτι και να φοράει, για τους περισσότερους χρήστες θα είναι μια ποιοτική και φτηνή ναυαρχίδα, αν και τώρα που δεν συνεργάζονται με την CM, θέλω να δω τι λειτουργικό θα προσφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.