OnePlus X: Επιβεβαιώθηκε το όνομα – Ανακοινώνεται 12 Οκτωβρίου;

H OnePlus είνα από τις εταιρείες που δεν έχουμε παράπονο για την ενημέρωση ως προς τα μελλοντικά της σχέδια. Πάντα μέσα από teaser και δηλώσεις στελεχών μας δίνει μπόλικες πληροφορίες. Στην προκειμένη περίπτωση, εδώ και καιρό, ο συνιδρυτής της εταιρίας, Carl Pei έχει δηλώσει ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα δούμε το τρίτο smartphone με την υπογραφή της OnePlus.

O CEO της OnePlus, Liu Zuohu, ανέβασε στο κινέζικο Weibo μια φωτογραφία-teaser όπου διαγράφεται το γράμμα “Χ”, οπότε πιο πιο πιθανό είναι να μιλάμε για το OnePlus X, το οποίο έχει ακουστεί και στο παρελθόν.

Το OnePlus X θα είναι κινητό για όσους δίνουν περισσότερη σημασία στο design και όχι τόσο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, 441ppi, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795 2.2GHz και 700 MHz PowerVR G6200 GPU, μνήμη RAM 2GB LPDDR3 και ενσωματωμένη μνήμη 32GB (επεκτάσιμη).

Η κάμερα του OnePlus X είναι 13 Megapixel, με αισθητήρα Sony IMX258, διάφραγμα φακού f/2.0 και 4K video, η μπροστά κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενσωματώνει μπαταρία 3000-3100mAh, έχει Type-C USB θύρα και NFC, το οποίο λείπει από το OnePlus 2. Η τιμή του αναμένεται στα 249 δολάρια.

Η OnePlus απέστειλε προσκλήσεις για media event που θα πραγματοποιήσει 12 Οκτωβρίου στην Ινδία και θα είναι εκεί ο συνιδρυτής της, Pete Lau. Είναι πολύ πιθανό να γίνει η ανακοίνωση του OnePlus X.

OnePlus X: Επιβεβαιώθηκε το όνομα - Ανακοινώνεται 12 Οκτωβρίου;, OnePlus X: Επιβεβαιώθηκε το όνομα – Ανακοινώνεται 12 Οκτωβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Μια χαρά specs εχει…

KostasB

Κομπλε φαίνεται. Ελπίζω να έμαθαν από τα λάθη τους και να βελτιώσουν το σύστημα των προσκλήσεων τουλάχιστον…

panoszavra

Είναι το one plus two mini ή κάποια άλλη συσκευή;

Ραφαήλ

Θα μπορουσε να διευκρινιστεί ότι ο Liu Zuohu(πραγματικό όνομα) είναι ο Pete Lau.

vladimiros

Καλα το ειπες panoszavra ειναι το one plus 2 mini,απλα η τελικη του ονομασια ειναι OnePlus X

panoszavra

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα είναι και αδιάβροχο. Ισχύει; Αν ναι, τότε θα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση (με μια ένσταση για την ram)

vladimiros

Λογικα θα ειναι αδιαβροχο και εγω το διαβασα αυτο,δεν μπορω να σε πω με σιγουρια ομως..
Ναι ειναι μια ολοκληρωμένη πρόταση στα 250 ευρω περιπου..
Εχει αισθητήρα Sony IMX258, διάφραγμα φακού f/2.0,3000-3100mAh ειναι μια χαρα στις 5ιντσες,
64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795 2.2GHz,και Type-C USB, κ.α
Νομιζω εχει αρκετα καλα πραγματα για την τιμη του..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.