Opera Mini 5 for iPhone, Εγκρίθηκε και είναι δωρεάν

Opera Mini 5 for iPhone ή διαφορετικά το τέλος του Safari για το iPhone; Σήμερα τα ξημερώματα, 22 ημέρες μετά την υποβολή του στο App Store, ο Opera Mini 5 εγκρίθηκε και ήδη μετράει 1057 ratings με 4,5/5 αστεράκια. Είναι δωρεάν και μπορείτε να τον φορτώσετε σε iPhone και iPod Touch, σερφάροντας με έναν εναλλακτικό τρόπο που θέλει συνήθεια. Το λίγο διάστημα που τον χρησιμοποιήσα μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και θα επανέλθω μέσα στην ημέρα με τα σχόλιά μου εδώ.

, Opera Mini 5 for iPhone, Εγκρίθηκε και είναι δωρεάν

, Opera Mini 5 for iPhone, Εγκρίθηκε και είναι δωρεάν

, Opera Mini 5 for iPhone, Εγκρίθηκε και είναι δωρεάν

, Opera Mini 5 for iPhone, Εγκρίθηκε και είναι δωρεάν

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vpap

Καλή προσπάθεια ο Opera αλλά όχι κατι συγκλονιστηκό με την πρώτη ματιά. Θα το βαθμολογούσα με 3 (για να μην πω 2).

Staf

Oκαι και με 3..Ειναι πολυ καλη..Εμενα μ αρεσε αρκετα..
Και ειναι και πολυ πιο γρηγορη απο τον default browser..

Staf

*οχι και με 3 (εννοουσα)!

customer

Σλουρπ, επιτέλους! Άμα είναι όσο οικονομικός στα δεδομένα που κατεβάζει όσο η Java έκδοση που τρέχει στα κοινά θνητά κινητά, θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν τα τεράστια data plan προγράμματα στο iphone τους.

Ghanis

Αισχος ειναι safari και παλι safari. Το pinch to zoom δεν θα το ελεγες smooth και επισης δεν μπορει να δεις την σελιδα χωρις zoom επειδη απλα δεν φαινονται τα γραμματα. Τον εχω στο w995 (εδω το κερδισα) και ειναι καλυτερος απο την iphone εκδοση.

Nikos

paidia den leei kai polla molis to ebala kai den me trelainei,eidika sto ikariam den douleubete,to zoom tou einai ena gia polu kontino kai ena to makrino h taxuthta tou den mporw na pw oti blepw diafora..safari klashs kalutero,gia to iphone pada..

Meletis

Ομολογω πως ηταν μια εφαρμογη που τη περιμενα εναγωνιως αλλα δειχνει δυσχρηστη (χωρις να ειναι,απλα θελει συνηθεια) σε σχεση
με το εγκατεστημενο safari και η ταχητυτα δεν μου εκανε τρελη εντυπωση.Ομως ειναι μια καλη εφαρμογη και ειναι Δωρεαν!

customer

Δείτε το και κάπως διαφορετικά όσοι δεν την πολυσυμπαθήσατε. Αν έστω ότι ακόμα και για εσάς έχει 1-2 καλά στοιχεία, δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό ώστε ο Safari να βελτιωθεί σε επόμενη έκδοση.

Να δώσω ένα παράδειγμα: Αν έχεις ανοίξει μια σελίδα στον Safari, τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις, τότε (παραδόξως) θα προσπαθήσει να την ξαναφορτώσει και να την ξανακάνει render. Η Opera δεν το κάνει αυτό, απλά συνεχίζεις από εκεί που είχες μείνει. (Αυτό μάλλον θα το διορθώσουν στο iPhoneOS4).

Ghanis

Χρησιμοποιω καθημερινα τον safari στο 3gs και τι πρωι ανοιγω ολα τα tabs και οταν μετα απο ωρες τον ανοιγω δεν ξαναφορτονουν(δοκιμασμενο)_ μπορει να παιζει κατι στο iphone σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.