OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

Εχθές το βράδυ στην Ταϊβάν παρουσιάστηκε επίσημα το OPPO Find 5 με οθόνη αφής 5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS και ανάλυσης 1920×1080 pixels. Τα παιδιά από το Engadget βρέθηκαν εκεί ανάμεσα σε άλλους 500 περίπου εκπροσώπους του τύπου από την Ασία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο και μας έδωσαν τις πρώτες hands-on φωτογραφίες του ιερού αυτού τέρατος.

Πιστεύετε ότι οι οθόνες 1080p θα επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια στα hi-end smartphones;

update: Προστέθηκε hands-on video.

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

, OPPO Find 5, Φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΤechviewGR

Ασφαλώς και θα επικρατήσουν! ιδιαίτερα αν δούμε το SGS IV με κάτι τέτοιο που μάλιστα είναι και πού πιθανό, θα ανεβεί πολύ ο ανταγωνισμός και άλλες μεγάλες εταιρίες θα ακολουθήσουν όπως η LG και η Sony. Έτσι σε ένα χρόνο θα θεωρούμε τις 720p οθόνες φτωχές και θα προτιμάμε τις σχετικά μεγάλες Full HD!

panos13

Τα επόμενα χρόνια δυστυχώς πιστεύω πως θα επικρατήσουν όχι μόνο οι full hd οθόνες αλλά και οθόνες μεγαλύτερες των 5 ιντσών. Για μένα προσωπικά αυτό δεν λέγεται καινοτομία αλλά πλεονασμός. Όταν βγάζει μια εταιρία κάτι καινούργιο το οποίο ουσιαστικά δεν σου προσφέρει καμία ορατή διαφορά, και οι χρήστες σχολιάζουν ενθουσιασμένοι και συγκρίνουν λέγοντας ότι η τάδε συσκευή είναι καλύτερη από την άλλη γιατί έχει fullhd αντί hd τότε είναι λογικό οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να μας “κοροϊδεύουν” και να μας τα πουλάν χρυσάφι. Ειλικρινά πιστεύω πως αν βάζαν μόνο την λέξη Fullhd στα χαρακτηριστικά ενός τηλεφώνου και ας ήταν hd, ένας χρήστης θα το έπαιρνε μόνο και μόνο επειδή γράφει την λέξει fullhd.

VasiliS3

Κατά την γνώμη μου και 4K οθόνη να βγει για Smartphones θα έχει λόγο ύπαρξης. Αυτό που πρέπει να προχωρήσουν λίγο είναι η κάμερα. Οι επόμενες κάμερες θα πρέπει να έχουν 120fps σε 1080p, σταθεροποιητή εικόνας (οπως Nokia 920) και εγγραφή ήχου 5.1 με απομόνωση θορύβου. Αυτα θέλω απο τον Αι Βασίλη.

vasilis

Καλά για τις 720p οθόνες περίμενα γιατί θα έβλεπα διαφορά σε οθόνη 4 ιντσες + τώρα για 1080p αν δεν έχεις οθόνη 6-7 ιντσες δεν νομίζω να καταλαβαίνεις και διαφορά απο τα 720p εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία να αγοράσω καλό κινητό πιο φτηνό με 720 p παρα το πιο ακριβό μοντέλο του με 1080p.

Πανος.Λαστ

καλο ειναι που υπαρχουν αλλα η ουσια ειναι μια σε τι χρησιμευουν? δεν υπαρχει νοημα για οθονες αναλυσης fullhd σε κινητα! Επαναλαμβανω κινητα, το ανθρωπινο ματι για να μπορεσει να πιασει τη διαφορα θα πρεπει να εχει μικροσκοπιο..εκτος αν καποιος εχει φιλο τον κλαρκ κεντ τοτε παω πασο δεν κοιτανε να βελτιωσουν πραγματα χρησιμα οπως το σημα η καμερα τα ηχεια και ολα αυτα που πραγματικα θα χρειαστει καποιος!

Diagrafeas

Το θέμα είναι ότι βγάζουν υπερκινητά των 600€-700€ αλλά αυτά μέχρι 400€ είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα λεφτά τους. Αυτό δεν το καταλαβαίνω.

icecube

εμ πως…. το hd και full hd να μη το πληρωσεις; για αυτο και οι συνηθεις 2 εκδοσεις ενος κινητου με απλη και καλα οθονη και μια hd οθονη…. ε ρε φαπες που τους χρειαζωντε… το θεμα ειναι να μη τσιμπανε οι καταναλωτες, να μη τρεχουν να αγορασουν σονυ και καλα οτι κυκλοφορει καθως οπως αναφερει και ενα παληκαρι ποιο πανω η διαφορα στο ματι ειναι δισδιακριτη. μην ειστε κοροιδα, μη τσιμπατε στις ληστρικες τιμες των 600 και 700 ευρω, ο κοσμος περνα δυσκολα…

Λορέντζος

Δεν ξερω αλλα εκ πρωτης οψεως δεν με ενθουσιασε, το περιβλημα πολυ πλαστικουρα σαν να εκανε σκρολαρισματα μπες βγες στην καμερα δεν ξερω πολυ ψευτικο δειχνει (στο βιντεο παντα) πολυ κινεζια ρε παιδι μου……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.