OPPO Find 5 mini, Με οθόνη 3.7 ίντσες HD 1280×720 pixels

Η OPPO ετοιμάζεται να παρουσιάσει το μοντέλο Find 5 mini με οθόνη 3.7 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels και διπύρηνο(;) επεξεργαστή MediaTek χρονισμένο στο 1.2GHz. Για το OPPO Find 5 mini δεν υπάρχει κάτι άλλο γνωστό μέχρι στιγμής εκτός του ότι θα κυκλοφορήσει σε 5 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 199 ευρώ και 249 ευρώ. Λογικά θα έρθει Ευρώπη όπως και το μεγάλο OPPO Find 5.

OPPO Find 5 mini, OPPO Find 5 mini, Με οθόνη 3.7 ίντσες HD 1280×720 pixels

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νιο

Αυτο μπορεις να το πεις mini σε σχεση με τα αλλα κινητα….

Πολύ καλή πρόταση ειδικά στα 200 ευρώ, αλλά αν φοράει Α7 διπύρηνο της mediatek, με την αρχαία powervr sxg 531 GPU δεν νομίζω να πηγαίνει ιδιαίτερα γρήγορα με 720p οθόνη. Τουλάχιστον ας φοράει τον ΜΤ6572 με την mali πάνω.

Κώστας Ζ.

Νομίζω και το Xperia U μου καλό είναι…γιατι πιο μεγάλη ανάλυση;

kotsios1998

τωρα μαλιστα, οχι να πλασαρουν τις 4 και τισ 4.3 ιντσες για μινι

naxiand

250€ για διπυρινο media tek ειναι πολλα, οταν η zte και αλλες τα εχουν max 150€… Θα δείξει…

Πάνος

@naxiand με επίσημη εισαγωγή και 2 χρόνια εγγύηση; Που;

Darth

αλλού διάβαζα άλλα εγώ

Το Oppo Find 5 Mini θα διαθέτει οθόνη 3,7 ινστών ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz της Mediatek, καθώς επίσης μνήμη RAM 1 GB και ποικιλία χρωμάτων. Η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 199$ και 300$.

There is some speculation that the phone will be powered by a quad-core 1.2GHz MediaTek processor with 1GB of RAM aboard.

με λίγα λόγια περιμεντε την επίσημη ανακοίνωση

Darth

@Πάνος
επίσημη εισαγωγή στην ευρωπη έτσι όχι στην Ελλάδα δεν είναι τρελοί να το φέρουν στην εδω και να το χρεώσουν εδώ λαμογια 200 ευρω ποιο ψιλά και να τους χαλάνε το όνομα
επίσημα το φέρανε στην ευρωπη και εγγύηση κανονικά ολα 2 χρόνια μάλιστα αν παθει τπτ το στέλνεις μέσα σε 2 3 βδομαδουλες έχεις καινούργια συσκευή

https://europe.oppostyle.com/

Peleus17

Να μια εταιρία η οποία ξέρει το νόημά της λέξης ‘μίνι’….Επίσης πιστεύω πως στις 3,7 ίντσες 720p θα είναι τέλεια!!!

keysmith

επιφυλάσσομαι για την εγκυρότητα της είδησης με την έννοια ότι ΔΕΝ υπάρχει σε καμία μάρκα οθόνη 3.7 hd (720p). Ποιος την φτιάχνει αυτή την οθόνη? Οι κατασκευαστές lcd είναι συγκεκριμένοι (samsung, lg κτλ). Καμία τους δεν γνωρίζω να έχει παρουσιάσει 3.7′ με 720p.

Μακάρι να βγεί και ας είναι 800Χ460. Έχω βαρεθεί τα 4,7 και 5′ που διαρκώς ανακοινώνονται. Οσο για τα 4.3′ που είναι και mini, δεν γελάω πια, συνήθισα το αστείο.

Η κάμερά του (να είναι αξιοπρεπής) για μένα είναι το κλειδί της επιτυχίας μιας τέτοιας συσκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.