OPPO Find 5, Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη

Το τετραπύρηνο OPPO Find 5 με την 5άρα οθόνη FHD 1920×1080 pixels δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ετρωπαϊκή αγορά. Το κινέζικο τουμπανάκι θα κυκλοφορήσει μόνο στην πατρίδα του και στην Αμερική με τιμή 499$ (περίπου 378 ευρώ). Μετά τις πληροφορίες ότι ούτε το HTC Butterfly θα πρέπει να υπολογίζουμε για Ευρώπη, τότε αφήνουμε τις ελπίδες μας στο Sony Xperia Yuga.

update: Το OPPO Find 5 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

OPPO Find 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OPPO Find 5, Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rapid0s

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την λογική … γιατί γίνεται τέτοια επιλογή και στην Ελλάδα δεν φτάνουν ποτέ οι πολύ δυνατές συσκευές και στο τέλος καταλήγουμε να παίζουμε με τον κατιμά 😛

Άγγελος

ωραίο κινητό, αλλά και να ερχόταν στην Ελλάδα πόσοι θα το αγόραζαν ( ; )

Panagiotis-Volos

Αμα ερχόνταν Ελλάδα Αγγελε με 378 Εuro να είσαι σίγουρος ότι θα το παίρνανε πάαααααρα πολλοί.

Γιώργος Κ.

Παναγιώτη πίστεψε με στην Ελλάδα και με 378 δεν θα ερχόταν…..

Panos7GR

Εδώ τα Huawei και ZTE σνομπαρουνε επειδή είναι… Κινέζικα (Ω ναι! Ακόμα κι εδώ που υποτίθεται είμαστε λίγο ψαγμένοι με την τεχνολογία), αυτό που σιγά να μην το ξέρουν ούτε οι μισοί όσοι μπαίνουν στο Techblog, θα το έπαιρναν;; Εγώ δεν καταλαβαίνω πως εν μέσω κρίσης μπορεί να είναι ο Έλληνας τόσο κολλημένος!!! Έρχεται ένας Κινέζος (με κάποιο όνομα, όχι ότι να ναι), σου προσφέρει ότι καλύτερο έχει και στη μισή τιμή από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του smartphones και εσύ τον σνομπαρεις και επιλέγεις τον άλλο που σε γδερνει απλά επειδή έχει κάποιο όνομα; Τι παραπάνω έχει το Note II απ το OPPO find 5 από άποψη hardware; (Δεν αναφέρω το software γιατί αφού μιλάμε για Android ότι καλούδια θέλω μπορώ να περάσω από οποιαδήποτε εταιρία στο κινητό μου πχ HTC Sense, Bravia Engine, multi-window κτλ)

@Panagiotis-Volos: Γιατί να έρθει με 378€; Δηλαδή γιατί να μην ερχόταν και με 500€, άσχημα θα ήταν; Που σε μια τέτοια τιμή περίπου παίζει να δούμε το “φθηνό” phablet Galaxy Grand της Samsung, που είναι πολύ υποδεέστερο του OPPO.

JohnWave

Είναι κρίμα που δεν εισάγουμε κινητά της Oppo.Μιλάμε για θαυμάσια τεχνικά χαρακτηριστικά,πολύ καλύτερες τιμές και πολύ πιο όμορφο design στα κινητά της σε σχέση με τα αντίστοιχα των άλλων εταιριών.

Demis

@Panagiotis-Volos
λοιπόν ας εξηγήσω διαφορά κινας japan αμερικις κλπ με Ευρώπη και κύριος Ελλάδα
πες ότι έρχεται το κινητό με 380 ευρώ + φπα 23% που είναι διαστιμικο πάμε 470 (μόνο από φπα) δλδ στην Ευρώπη θα κόστιζε πάνω κάτω 510 520 ευρώ (αν βάλουμε μεταφορικά και κέρδος καταστήματος)

στην Ελλάδα όμως έχουμε και άλλους φόρους κάτι φόροι εισαγωγής εκτελωνισμοί διαστημικοί και αισχροκέρδεια από άλλον πλανήτη το πόσο θα πήγαινε 650 ευρώ(το λιγότερο) (κλασσικά +150 από Ευρώπη)

έτσι θα ήταν τελείως άσκοπο σε μια εταιρεία να φέρει συσκευή εδώ με τέτοιο κόστος γιατί θα είχε ζημιές έτσι πολύ ακριβές και καλές συσκευές(που δεν είναι πολύ μεγάλων εταιριών) δεν έρχονται Ευρώπη και κυρίως Ελλάδα

george

εγω νομιζω οτι υπαρχει καποιου ειδους συμφωνια μεταξυ των μεγαλων εταιρειων. γιατι αν ερχοταν στην ευρωπη τετοιο κινητο με 310 ευρω η samsung kai i apple δε θα πουλουσαν τιποτα.

NtheGrPap

Κώστα αν το παραγγείλω από Κίνα ή Αμερικη θα μπορώ να το δούλεψω
στο Ελλάντα?

Χρυσοστομος Οικονομιδης

@nthegrpap λογικα θα μπορεις αν εχει unlocked gsm εκδοση. Που πιστευω να εχει…Διαμαντακι το τουμπανακι αυτο 😀 κριμα που δε θα ερθει προς τα εδω, αλλα με φορους κ τετοια η τιμη του θα εφτανε στα υψη πιστευω!

nick

τουλάχιστον ας υπήρχε κάποιο αξιόπιστο website να το αγοράζαμε online.

Panagiotis-Volos

Άν είπα έρχονταν με 378 ευρώ υποθετικά μίλησα. Στό κάτω κάτω περιθώρια έχουν να το δίνουν φτηνότερα σε χώρες με μεγάλη φορολογία ώστε να μήν πωλείται με μεγάλη διαφορά τιμής.

cghera

Νέα στοιχεία
Πιθανή κυκλοφορία
https://www.engadget.com/2012/12/25/oppo-find-5-international-markets/

Kostas K.

Όχι απλά θα έρθει Ευρώπη Κώστα αλλά ανακοινώθηκε οτι θα έρθει και Ελλάδα σε 2 εκδόσεις 16/32 gb!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.