OPPO Find 5, Με οθόνη 5 ιντσών 1920×1080 pixels και 500$ [Αμερική]

Με οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064 στο 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, μπαταρία 2500 mAh, Android 4.1 Jelly Bean και τιμή 499$ (περίπου 380 ευρώ χωρίς συμβόλαιο, σκέτη η συσκευή) αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερικής το OPPO Find 5. Το εργαλείο ενσωματώνει μνήμη 16GB και NFC chip.

To OPPO Find 5 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα και τότε θα είμαστε σίγουροι για τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά, τον σχεδιασμό αλλά και τη διαθεσιμότητα της συσκευής.

, OPPO Find 5, Με οθόνη 5 ιντσών 1920×1080 pixels και 500$ [Αμερική]

, OPPO Find 5, Με οθόνη 5 ιντσών 1920×1080 pixels και 500$ [Αμερική]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MarioVito

Το ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Κούκλα το OPPO !!!!!
Βλαχάκη ασε την κλήρωση του Sony και κλήρωσε μας αυτό!

ΤechviewGR

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ρόλο παίζει η χωρητικότητα της ROM??? τα 16GB που λέει πάνω σε τι θα μας χρησιμεύσουν???

antonis

τελειο παιδια.. τιμη τελεια χαρακτηριστικα τελεια.. κωστα δεν ξερω τι θα κανεις ξεμπερδεψε ενα και hands on επιτοπου!!!

ΤechviewGR

Ευχαριστώ Κώστα για την ενημέρωση, το είχα δει και παλιά αλλά δεν καταλάβαινα τι ακριβώς είναι.
Το κινητάκι με αφήνει κάπως αδιάφορο ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι σε 100$ παραπάνω είναι το DNA…
Εγώ αν μπορούσα να το αγοράσω δεν θα το επέλεγα, αλλά αν ήταν να το φέρω κινητό 1080p εδώ και να δουλεύει με τις EU συχνότητες ίσως να το επέλεγα, αν και έχω την εντύπωση ότι με της Verizon δίκτυο μπορώ να δουλέψω ευρωπαϊκή SIM και μάλιστα, με τις ευλογίες της Verizon, να έχω και LTE roaming (σε λίγο καιρό!)

Solon

Πανέμορφο τούμπανο. Αλλά χάθηκε να έχει και microSD;

Demis

κινητό με τέτοιες δυνατότητες σχεδόν mini pc και με 16 gb είναι άχρηστο …….. δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του ούτε full hd ταινία να βάλεις ούτε μεγάλα αρχεία tpt…….. το περιορίζουν τρελά τα 16 gb κάτι σαν ferrari με ρεζερβουάρ από 50cc μηχανάκι………….

για μένα ιάνει παντελώς άχρηστη η συσκευή………. και μην πει κάνεις το cloud δείτε λίγο τιμές για mobile internet και το συζητάμε (υπολογίστε ποσο κάνει να ανεβάσετε ένα video hd από camera 5 λεπτών είναι περίπου 1 gb και μετά τα συζητάμε)

Kostas

Kώστα κανόνισε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία απο Αμερική !!!! Να βάλουμε λεφτά σε εναν λογαριασμό να γουστάρουμε .Αυτα ειναι εργαλεία !!

stelios GR

απλως πανεμορφο και τουμπανο… δεν βρισκω κατι αλλο για να το περιγραψω….. μονο sar θα ηθελα να ξερω κ τιποτα αλλο… (φανταζομαι gorilla 2 θα εχει σιγουρα..)

Ηλίας

Πραγματικα ειναι πανεμορφο!!! Ναι ρε Κωστα φτιαξε εναν

Ηλίας

Πραγματικα ειναι πανεμορφο!!! Ναι ρε Κωστα φτιαξε και μοιρασε μας μια techblog visa να βαζουμε λεφτα και να παραγγελνουμε ηλεκτρονικες συσκευες! χαχα..

Μαριος

Πανεμορφο?Παιζει να το δουμε ποτε ευρωπη?

Μαριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.