OPPO Find 7, Επιβεβαιώθηκε ότι “φοράει” 5.5 ιντσών οθόνη στα 2560 x 1440 pixels

Η OPPO αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει το OPPO Find 7, και αν και ελάχιστα ξέρουμε για την συσκευή, η εταιρεία φρονίζει να μας παρέχει σιγά, σιγά ορισμένες πληροφορίες για την συσκευή. Ένα νέο teaser που “ανέβηκε” στον λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, μας αποκαλύπτει τις διαστάσεις και την ανάλυση της οθόνης του Find 7, και από ότι φαίνεται θα έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό handset.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το OPPO Find 7 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (WQHD). Ο συνδυασμός της διαγωνίου με την ανάλυσης έχει ως αποτέλεσμα η πυκνότητα των εικονοστοιχείων ανά ίντσα να αγγίζει τα εντυπωσιακά 538ppi. Η εταιρεία λέει επίσης, ότι η συσκευή θα έχει την αίσθηση μίας με 5 ιντσών οθόνη, οπότε περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο περιορισμένες διαστάσεις.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν γνωρίζουμε το παραμικρό ωστόσο φημολογείται ότι θα βασίζεται είτε στον Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB/C είτε στον Snapdragon 805 και πως θα εξοπλίζεται με 3GB RAM, 13 Megapixels camera και μπαταρία 4000mAh. Για να δούμε…

OPPO Find 7, OPPO Find 7, Επιβεβαιώθηκε ότι “φοράει” 5.5 ιντσών οθόνη στα 2560 x 1440 pixels

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris1

” 5.5″ screen with the feel of a 5″ screen device.”
Από την σελίδα της Oppo στο G+.
Οπότε πιστεύω θα είναι σε παρόμοιο μέγεθος με find 5 και software κουμπιά και πιθανώς μικρότερo bezel.

μιχαλης

Ας το βγαλει σε τιμή όπως το n1 που είδα το έχει στα 449 και το παίρνω ανετα το καλοκαίρι που θα αλλαξω κινητό . Τι Samsung και βλακιες . Εδώ θα έχεις cm rom στο κινητό σου που δεν παίζεται πραγματικά. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το service τους . Αν πάθει κάτι το κινητό πως το στέλνεις για να στο φτιάξουν ? Αμα ξέρει κανείς απο αυτους που έχουν αλλα κινητά της oppo ας μου πουν .

Panagiotis G.

Εδώ προσπαθούμε να κλέψουμε μερικά λεπτά μπαταρίας απο εδώ και από εκεί και αυτοί πάνε και βάζουν ανούσιες αναλύσεις σε μικρές οθόνες για να τραβάει και άλλο η μπαταρία

Leon

Αδελφε κανενα προβλημα δεν θαχεις εαν το παρεις απο το ευρωπαικο τους καταστημα. Θαχεις 2 χρονια εγγυηση και αν θυμαμαι καλα αναλαμβανουν και τα μεταφορικα. Αυτα ισχυουν για το 5 και πιθανοτατα και για το 7αρι. Για την ποιότητά κατασκευης μονο καλα λογια εχω να πω. Αντε λοιπον να το δουμε το νεο 7. Πολυ μου αρεσει η φημολογουμενη χωρητικοτητα της μπαταριας.

Μάνος

Άχρηστα pixels, χαλάνε την μπαταρία τσάμπα ….

Μάνος

Άχρηστα pixels… Χαλάνε τσάμπα την κατα τα αλλά τέλεια μπαταρία …

Giannis Charp

Δυστυχώς η ευτυχώς αυτές θα είναι οι αναλύσεις των high end smartphone για το 2014 με πολλές εταιρίες να το έχουν ανακοινώσει επίσημα η ανεπίσημα,όπως επίσης και οι 64Bit επεξεργαστές.
Τι να κάνουμε παιδιά η τεχνολογία πρέπει να πάει μπροστά.
Ας ελπίσουμε το Find 7 να φοράει μπαταρία στα 4000mAh.

Nio

Εσεις παρτε κινητο με 720p αναλυση κ 10.000mAh μπαταρια. Η καμια μπαταρια αυτοκινητου για να αντεχει κανα χρονο… Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε…. Κ μολις το ανακοινωσει η samsung θα ενθουσιαστουν.

potapos

Τουλάχιστον ας υπάρχει επιλογή για την ανάλυση. να μπορείς να το ρυθμίσεις.. να επιλέγεις δλδ τι θέλεις εκείνη τη στιγμή και με ένα σύντομο ίσως reboot να αλλάζει από HD ready σε FHD ή QHD..

Alexandros

Και άμα το ρυθμίσεις αυτό τα πιξελς που υπάρχουν τι θα κάνουν?Θα μένουν σβηστά?
Τι άλλη χαζομάρα θα ακούσουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.