OPPO Find 7, Με Snapdragon 805 και οθόνη 5.7 ιντσών 1440p;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η OPPO που θα παρουσιάσει σύντομα την ναυαρχίδα της OPPO Find 7, θα εξοπλίζει το κινητό της με multiband 4G LTE δυνατότητες που θα τις προσφέρει το τελευταίας γενιάς SoC της Qualcomm, Snapdragon 805. Επιπλέον αναμένεται να διαθέτει 3GB RAM και οθόνη με διαγώνιο 5.7 ίντσες ανάλυσης 2560 x 1440 pixels.

To κορυφαίο smartphone της εταιρείας θα διαθέτει 5 Megapixels κάμερα στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις καθώς και οπίσθια κάμερα 13 Megapixels. Επίσης η μπαταρία του λέγεται ότι επιδεικνύει χωρητικότητα 4000mAh.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να “κρατάμε μικρό καλάθι”. Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος αλλά αν κυκλοφορήσει στις επόμενες εβδομάδες, θεωρούμε ότι είναι πιο πιθανό να ενσωματώνει, σε αντίθεση με τις φήμες, το νεότερο Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AB) SoC παρά το “805”. Ίδωμεν…

OPPO Find 7, OPPO Find 7, Με Snapdragon 805 και οθόνη 5.7 ιντσών 1440p;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Επειδη η oppo μολις κυκλοφορησε phablet (n1) πιστευω πως η επομενη κινηση της θα ειναι να αντικαταστησει το find 5 με ενα κινητο με σχετικα…νορμαλ μεγεθος οθονης!!!Λογικα στις 5,αντε 5.2 ιντσες.Μου φαινεται δυσκολο και τα δυο πιο δυνατα της κινητα να ειναι phablet.Απο την αλλη εχουμε δει και πιο περιεργα πραγματα,οποτε βλεπουμε!

Darth

οθόνη με διαγώνιο 5.7 ίντσες …………… γιατιιιιιιιιιιι γιατιιιιιιιιιιι ήδη κουβαλάω για το 5′ τσαντάκι……….. να μου λείπουν όλα αυτά σε λίγο σάκο πλάτης θα εχω για κινιτο

Αλέξανδρος

Παιδιά έχω μάθει με 5.5″ ( g pro ) και ούτε για αστείο δεν πάω στις 5″ ακόμη που σχετικά είναι κοντά. Μεγαλύτερη οθόνη πιο πολλά πράγματα χωράνε σ’αυτήν. Όσο για το τσαντάκι πιστεύω ότι “χαριτολογείτε”.

Darth

@Αλέξανδρος καθόλου δε «χαριτολογώ». το find 5 εχω σε ενα απλό τζιν με ζόρι χωράει και να κάτσω στην μηχανή η κάπου κλπ δεν παίζει……. ετσι αναγκαστικά και πήρα μικρο τσαντάκι……….. βάζω μέσα μόνο κινιτο και κλειδιά……………

μου αρέσει και εμένα μεγαλη οθονη…. αλλά το να κουβαλάω μαζί μου τσαντάκι ει ναι κάπως……….

Giannis Charp

Πάνω που σκεφτόμουν να αλλάξω το Find 5 με το N1 είδα την είδηση και μάλλον θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη.
Αν τελικά ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες κι αν η τιμή είναι κάτω από τα 500€ τότε σίγουρα θα πάω για Find 7.

aris

δυστηχως αυτο που φοβομασταν παει να γινει..αμα μεγαλωσουν ολες οι ναυαρχιδες σε ιντσες την κατσαμε..και εγω με galaxy s4 ειμαι και η αληθεια ειναι μονο οταν φοραω τζιν το βαζω σε τσεπη..μαρεσει να φοραω φορμες και γιαυτο κουβαλαω τσαντακι μεσης μονο και μονο για το κινητο..τεσπα εγω πανω απο 5 ιντσες δεν ανεβαινω..(ποτε μην λες ποτε βεβαια)..

tiamat

ρε παιδια αφου κουβαλατε που κουβαλατε ηδη τσαντακι τι σας νοιαζει αν μεγαλωσει???

το προβλημα ειναι γι’αυτους που δε γουσταρουν να κουβαλανε τσαντακι!

αλλα μεχρι και το note3 με 5,7 και μικρα bezel ανετα χωραει σε τσεπη!

τωρα για το 1520 η’ το htc max δε γνωριζω! το sony z ultra παντως σιγουρα δε χωραει σε τσεπη..

Darth

@tiamat και 7 ιντσο tablet εχω χωρέσει στην τσέπη… δεν είναι θέμα το θέμα είναι για κάτσε για οδηγα μηχανή για περπάτα ποιο γρήγορα……… εκεί να σε δω………

Μιχαλης Β.

Προσφατα αποφάσισα να αλλάξω κινητό. Σκεφτομουν για high end s4 ή Nexus 5. Αλλα μετά που τα δα απο κοντά μου φάνηκαν τεράααστια. 3 ατομα να κατοσουν σε μια καφετερια και να βαλουν τα κινητα πάνω γέμισε το μισό τραπέζι!! Δεν χοράνε σε τσέπη και γενικά είναι ογκώδη!! Δεν είναι πρακτικά… Κατέληξα σε s4 mini. και δεν το χω μετανιώσει. έχει 2πυρήνες(1.7 και 1,5 gb ram) και 4.3 inches. Το κινητό δεν κολάει πουθενα!!! Βάζει κάτω πολλα high end του περασμένου έτους με 4 μυρηνες κλπ.
Για να συνδέθω λίγο με το θέμα. Οι οθόνες έχουν ξεφύγει νομίζω πέρα απο κάθε όριο. Το λαπτοπ που έχετε μπροστά σας που κατα μέσο όρο είναι 15inches έχει ανάλυση 720p ή 1080p. Το κινητό έχει (πλέον) 1/3 σε μέγεθος αυτού…Αμα το συκρίνουμε και με την 32αρα οθόνη σας η συγκριση ξεφέυγει… Τι νόημα έχει αυτή η αύξση??
Γιατί κυνιγάμε λοιπον τόοοσο τα dpi??

johnathan elizoglou

Ειμαι κατοχος s4 εδω και 7 μηνες και σκεφτομαι να το αλλαξω oppo 7 εχει την φημη του σινικικου τοιχους ή της κινεζιας ??

Tony Cool

Μιχαλης Β γιατι ΚΑΤΙ πρεπει να μας βαλουν να κυνηγησουμε,πως αλλιως θα συνεχισουμε να αγοραζουμε;Τι θα κανουν οι εταιριες,λουκετο θα βαλουνε;;;Και αφου δε μπορουν η καλυτερα δε θελουν να επικεντρωθουν στα σοβαρα (μπαταρια,αντοχη κινητου σε κακουχιες κλπ κλπ) ασχολουνται με ppi,πυρηνες,megapixels και λοιπα ‘χρησιμα’…
Για να μην παρεξηγηθω,δε λεω να επιστρεψουμε στο 3210,προς Θεου,απλα ρε παιδια,οταν τα κινητα μας εχουν αλλες σοβαρες ελλειψεις δεν ειναι λιγο ηλιθιοτητα να κοιταμε πως θα βαλουμε 2κ αναλυση,16 πυρηνες,4 gb ram και 100 megapixels;

Μιχαλης Β.

@Tony δε θα μπορουσα να συμφωνίσω παραπάνω.

Τι να κανς το 8πύρηνο και τα 2k οθόνη όταν πρεπει να καταναλώσουν παραπάνω μπαταρία. η οποία δε μου περισεύει ουτε για πλάκα??

Η τελευτάια “χρησιμη” καινοτομία είναι το cover της LG που “θεραπεύεται” απο τις γρατζουνίες μόνο του!!

Αλέξανδρος

Darth τώρα το είδα το σχόλιο σου και εν μέρει έχεις δίκιο για την μηχανή ( χειμώνα μπουφάν αλλά καλοκαίρι ? Και μπακαζιέρα άνοιξε κλείσε…. ) αλλά για να μην παρεξηγηθώ εγώ πλέον δεν το βλέπω ως κινητό αλλά σαν υπολογιστή παλάμης γι’αυτό και η μεγαλούτσικη οθόνη.
Όλο μου το γραφείο του έχω στο κινητό και ότι και αν χρειαστώ το έχω και θέλω να διαβάζω κάτι σημαντικό και εννοείτε στα γρήγορα αλλά κυρίως ευανάγνωστα.

Giannis Charp

@johnathan η Oppo για την ώρα έχει την φήμη της ποιότητας σε ότι φτιάχνει και ευτυχώς την ίδια καλή ποιότητα έφερε και στα κινητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.