OPPO Find 7, Η οθόνη του θα μπορεί να δουλέψει με γάντια ή βρεγμένα χέρια

To πολυαναμενόμενο OPPO Find 7 έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται από τον περασμένο χρόνο με την OPPO να αφήνει να διαρρέουν πληροφορίες για αυτό κατά διαστήματα προσπαθώντας να μας κρατήσει σε εγρήγορση και τα καταφέρνει. Σήμερα μας κάνει γνωστό ότι η “ευαίσθητη” οθόνη του θα μπορεί να δουλέψει με γάντια ή ακόμα και βρεγμένα χέρια.

Η οθόνη του Find 7 είναι επιβεβαιωμένο ότι θα έχει διαγώνιο 5.5 ίντσες και ανάλυση Quad HD (QHD) δηλαδή 1440×2560 pixels, 3GB μνήμη RAM, μπαταρία 4000 mAh και για επεξεργαστή είτε τον Snapdragon 800 είτε τον ολοκαίνουργιο 805. Σε ότι αφορά το λειτουργικό του σύστημα, αυτό θα βασίζεται στο Android και θα ονομάζεται Color OS.

Το OPPO Find 7 είναι πιθανό να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση MWC 2014 τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί!

, OPPO Find 7, Η οθόνη του θα μπορεί να δουλέψει με γάντια ή βρεγμένα χέρια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spiros

Νομίζω ότι η oppo έβαλε για τα καλά τα γυαλιά σε μεγάλες εταιρείες.

Λευτέρης

Μπαταριαρα!!!!!!!!!

μιχαλης

Μάλλον το επόμενο μου κινητό. Ειδικά αμα έχει τον 805 τότε το πήρα σιγουρα. Του βαζω και μια cyanogenmod και καθάρισα .

Giorgos

Επιτέλους μια μπαταρία που αντιστοιχεί σε τέτοιου μεγέθους οθόνη και ανάλυση..

κωστας

αυτο το Color OS δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσει καθολου βεβαια με cyanogen mod η καποια αλλη costum rom λυνεται το προβλημα

Κοstas K.

@ μιχαλης δεν χρειάζεται να του βάλεις cyanogenmod..Ήδη οι 2 εταιριες συνεργαζονται και βγάζουν έκδοση cyanogenmod/color os οπου επιλεγεις εσυ τι θα βάλεις χωρίς να χάσεις εγγύηση κλπ
Αν εμφανιστεί στην MWC 2014 δύσκολο να έχει τον 805 ο οποίος όπως ανακοίνωσε η quallcom θα είναι διαθέσιμος από τον Μάιο και μετά

DimitrisT

Οπότε, καλό Μάρτη θα έρθει Ευρώπη; Πάνω που ψηνόμουν για το Ν1…λέω να περιμένω.

Darth

αν είναι σωστή η μπαταρία τότε καθάρισε

Tony Cool

Το color os ειναι από τις καλύτερες rom που έχω δουλέψει ποτέ. Δεν του λείπει σχεδόν τίποτα, είναι πανέμορφο και είναι και γεμάτο ‘καλούδια’ καταφερνοντας να παραμείνει πανάλαφρο. Επειδή όμως γούστο είναι αυτό, να είναι καλά η τακτική της oppo με τις custom roms, οτι γουστάρει περνάει ο καθένας και ολα καλά!

Darth

@Tony Cool oppo Πολυ κόσμο τράβηξε έτσι μην μας χαλάσει στης τιμές μόνο τώρα

Tony Cool

Darth κατι μου λεει πως θα μας τα χαλασει. Η oppo ειναι ελιτιστικη εταιρεία, για αυτο και για να παρεις ενα bluray της θελεις 3-4 μηνιατικα! Σκέψου οτι στα κινητά που ήταν παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό και μέχρι πριν ενα μηνα είχε το find 5 ακριβότερο απο οτι βρίσκεις online το πιο διάσημο flagship του κόσμου, το s4.Ασχετα αν είναι καλύτερο η όχι. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω οτι όταν εδραιωθεί σαν όνομα και στα τηλέφωνα θα έχει τιμές… Apple!

ΣΤΡΑΤΟΣ

παιδια υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.