Τετάρτη
24/09/2014

Oppo N3, νέο teaser για κατασκευή από κράμα λιθίου

Νέα μέρα, νέο teaser για την Oppo η οποία μετά το χθεσινό teaser για space-grade μέταλλο στο επερχόμενο Oppo N3, σήμερα ανέβασε νέα φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Weibo. Όπως φαίνεται θα χρησιμοποιήσει κράμα αλουμινίου και λιθίου για την κατασκευή του N3.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από περιγραφή η οποία λέει «The lightest metal elements into Oppo N3. Do you know what the world’s lightest metal element is? Το πιο ελαφρύ μεταλλικό στοιχείο είναι το λίθιο.

Από τη στιγμή όμως που το λίθιο είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και αντιδρών μέταλλο, είναι αδύνατο να είναι η συσκευή από λίθιο. Οπότε λογικά θα είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και κράμα λιθίου μιας και στην πρώτη πρόταση ρωτά ποια είναι τα πιο ελαφριά μέταλλα, και όχι το πιο ελαφρύ. Επίσης, κάτω δεξιά στην εικόνα το Oppo N3 είναι γραμμένο από τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα (κάτι σαν το Breaking Bad δηλαδή).

Μια συσκευή από αλουμίνιο και κράμα λιθίου είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παρά μόνο στην αεροδιαστημική και στο Boeing 777X.

Όπως και να χει στόχος της Oppo είναι να δημιουργήσει μια συσκευή η οποία θα είναι ανθεκτική και ελαφριά και με τα teaser της καταφέρνει να δημιουργήσει και το απαραίτητο hype γύρω από το Oppo N3.

oppo-n3-teaser-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Χρήστος Παπαβασιλείου λέει:

  Εντάξει φανταστικός τρόπος διαφήμισης ακόμη και αν δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο λένε.

  Διαστημικό κινητό.

 2. Ο/Η Tom λέει:

  Oppo breaking bad and shit

 3. Ο/Η lalakis λέει:

  Oppo N3…..bitch!

 4. Ο/Η nikmour λέει:

  say my name…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.