Oppo R1S, Αναβαθμισμένη έκδοση του R1 με Snapdragon επεξεργαστή

Το Oppo R1 είχε παρουσιαστεί από την Κίνέζικη εταιρία στα τέλη του 2013, με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και 8.0 Megapixel camera. Σύμφωνα με την αρχή Tenaa της Κίνας, μία νέα έκδοση της συσκευής είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει από την OPPO, ενσωματώνοντας Snapdragon επεξεργαστή.

Η νέα έκδοση πρόκειται να είναι λίγο πιο ελαφριά από την προηγούμενη, ζυγίζοντας 136 γραμμάρια , ενώ οι διαστάσεις της θα είναι 142.7 x 70.4 x 7.1 χλστ. Όσον αφορά την οθόνη, αυτή θα παραμείνει ακριβώς ίδια με του Oppo R1.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων πρόκεται να είναι ο επεξεργαστής τους, με την νέα έκδοση να χρησιμοποιέι Snapdragon, πιθανών τον Snapdragon 400 MSM8926, με υποστήριξη LTE. Ο νέος επεξεργαστής είναι λίγο πιο δυνατός από τον προηγούμενο της MediaTek καθώς είναι χρονισμένος στα 1.6GHz ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται πλέον 2GB RAM σε αντίθεση με το 1GB της πρώτης έκδοσης.

Αναβάθμιση υπάρχει και στην κάμερα, η οποία είναι 13MP με δυνατότητας λήψης βίντεο 1080p, σε αντίθεση με τα 8MP του Oppo R1. Η συσκευή θα τρέχει Android 4.3 Jelly Bean, όμως δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα είναι dual-SIM όπως η πρώτη έκδοση.

, Oppo R1S, Αναβαθμισμένη έκδοση του R1 με Snapdragon επεξεργαστή, Oppo R1S, Αναβαθμισμένη έκδοση του R1 με Snapdragon επεξεργαστή, Oppo R1S, Αναβαθμισμένη έκδοση του R1 με Snapdragon επεξεργαστή, Oppo R1S, Αναβαθμισμένη έκδοση του R1 με Snapdragon επεξεργαστή
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

5 ιντσο κινιτο με ποιοτιτα oppo αν η camera ειναι σαν του R1 R829T τοτε θα είναι φοβερή η συσκευη

panos.last

Σαν το huawei p6 μοιαζει εξωτερικα

Panos7GR

Θέλουμε και ημιτούμπανα προσιτά smartphones από την εξαιρετική OPPO. Η συσκευή από specs είναι σούπερ, από εμφάνιση καλή αλλά “κινεζική”. Ένα 5ιντσο iPhone (μπροστά και πλαγιά) με πλάτη Sony (Xperia Z και ΣΙΑ)

Kostas K.

Αν πρόκειται και για dual sim συσκευή πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική πρόταση από την Oppo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.