Oppo R9 FC Barcelona Edition: Ξεκινά η διάθεση του σε περιορισμένα κομμάτια

Η Oppo ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου R9 FC Barcelona Edition για να γιορτάσει έτσι τη μακροχρόνια συνεργασία της με το club από την Βαρκελώνη.

Η νέα limited edition του νέου Oppo R9 έρχεται στα χρώματα στην ομάδας με κυρίαρχο το μπλε και πινελιές κόκκινου, ενώ στην πίσω πλευρά διαθέτει το έμβλημα της Ισπανικής ομάδας από χρυσό 18 καρατίων. Εκ των έσω έχει σχεδιαστεί θέμα που επηρεάζει όλο το user interface το οποίο είναι εμπνευσμένο από την FC Barcelona και βέβαια στα χρώματα της ομάδας. Στη συσκευασία υπάρχει μαζί με το smartphone της Oppo και μια θήκη για αυτό η οποία είναι εκτυπωμένη με τεχνολογία laser και φέρει τις υπογραφές πέντε κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Συνολικά θα διατεθούν 10.000 συσκευές από αυτή την Limited Edition του Oppo R9 και οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να διατίθεται στα μέσα Ιουλίου. Για την τιμή του δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες.

Oppo R9 FC Barcelona Edition, Oppo R9 FC Barcelona Edition: Ξεκινά η διάθεση του σε περιορισμένα κομμάτια

Oppo R9 FC Barcelona Edition, Oppo R9 FC Barcelona Edition: Ξεκινά η διάθεση του σε περιορισμένα κομμάτια

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News OPPO OPPO Android smartphones Oppo R9

Oppo R9 & R9 Plus: Επίσημα με premium design και selfie κάμερα 16MP

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Oppo R9 και Oppo R9 Plus. Τα νέα smartphones του Κινέζου μοιράζονται το ίδιο desig εξωτερικά, αλλά στο εσωτερικό έχουν αρκετές διαφορές. Το Oppo R9 είναι το μικρότερο από τα δυο, αλλά δεν έχει καθόλου μικρή οθόνη.

News OPPO OPPO Android smartphones Oppo R9

Oppo R9 και R9 Plus: Διέρρευσαν οι τιμές στα 383 και 460 δολάρια

Η επίσημη ανακοίνωση των Oppo R9 και Oppo R9 Plus αναμένεται να γίνει στις 17 Μαρτίου και σήμερα διέρρευσε μια εικόνα στην οποία εμφανίζονται τα δυο smartphones, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αποκαλύπτονται οι τιμές.