Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh

Η Oukitel είναι κινέζικο brand με την αντίστοιχη φιλοσοφία που έχουν οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές να κυκλοφορούν smartphones με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και άκρως ανταγωνιστικές τιμές από αυτές που βλέπουμε από mainstream ονόματα. Ο τομέας που έχουν αρχίσει να ασχολούνται έντονα οι Κινέζοι, είναι εκείνος της μπαταρίας στα smartphones.

Πρόσφατα είδαμε το Doogee S6000 με μπαταρία 6000 mAh και απ ότι φαίνεται ο πήχης θα ανέβει στα 10.000 mAh από την Oukitel. Πως όμως θα έμοιαζε ένα τέτοιο smartphone;

Η εταιρεία δημιούργησε ένα dummy από το επερχόμενο smartphone και δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες. Α και δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του για να δούμε τι πάχος έχει, όμως μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε να είναι πιο ογκώδες.

Αξίζει όμως να θυσιαστεί το πάχος και το design για χάρη της μεγαλύτερης αυτονομίας; Μεγάλα ονόματα όπως είναι για παράδειγμα η Apple διαφωνούν με αυτό, καθώς πολλές φορές ακόμη και δια στόματος Jony Ive έχει τονίσει ότι δεν διατίθεται να θυσιάσει το λεπτό design των iPhone για περισσότερα mAh στην μπαταρία. Από την άλλη, οι Κινέζοι δείχνουν να ακολουθούν άλλη πορεία και να δίνουν μεγαλύτερες μπαταρίες.

Εσείς τι προτιμάτε design ή μπαταρία;

Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh, Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh

Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh, Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh

Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh, Oukitel: Πως θα ήταν ένα smartphone με μπαταρία 10.000 mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

ρε παιδιά, ο Jony Ive σχεδιαστής είναι. υπάρχει περίπτωση να μην προμονταρει την δουλειά του? το θέμα είναι να είναι λειτουργική η συσκευή… δεν υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε ένα – δυο χιλιοστά και 5 ώρες περισσότερη διάρκεια μπαταρίας πχ. είναι φανερό πως όλοι θέλουμε να φορτίζουμε το πολύ μια φορά το 24ορο…

Στυλιανός Βασίλης

και τα 2 πιο ππολυ με νοιαζει η μπαταρια

Csa

μπαταρία… Πάντα

Darth

εγώ προτιμώ όνομα και design, κάτι που σε αναδεικνύει ειδικά σε χώρο με πολλά άτομα πχ καφετέριες ειδικά τώρα που σε λίγες μέρες γυρναμε σε δραχμή, όνομα και εμφάνιση θα κάνει θραύση

wrangler10

Ας αφήσουν τις αναλύσεις 2Κ 4Κ και οι full HD μια χαρά παίζουν. Μια μπαταρία 3.500-4.000 Mah σε 5.5-6 ίντσες είναι αρκετή.

Lefteris

Μπαταρία εννοειται! Θα ήταν το επομένο στη λίστα μου ένα τηλέφωνο με τέτοια μπατρία μετα το πολύ δυνατο zopo zp999 pro που έχω τώρα και δύστυχώς με τη χρήση που του κάνω(gps,email πολλές κλήσεις, ιντερνετ, και λίγο παιχίδια και μουσική) οι φορτίσεις είναι το λιγοτέρο δυο που θα του κάνω μεσα σε μια ημέρα. Ήδη στη λίστα mou είναι όσα παίρνουν extended battery οπως η zerolemon αλλά για να δουμε προτάσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς

Αλεξικακος

Προτιμαω να δωσουν εμφαση στην σχεδιαση με μειωμενα περιθωρια και περαιτερω εξελιξη στην ταχυφορτιση και οχι στο μεγεθος των μπαταριων. Αν πχ φορτιζει σε 10 λεπτα ολο το κινητο απο την αρχη τι με νοιαζει αν θα βγαζει 2 μερες αντι για 1?

panos t

Όταν μου ζητανε 1000€ τότε είναι υποχρεωμένοι να μου δίνουν κ ντιζάιν κ δύο μέρες χωρίς φόρτιση. Κάτι λιγότερο είναι κλοπή.

Θάνος

Συμφωνώ με @Αλεξικακος. Το design ειναι κατι που κακα τα ψεματα ολοι μας το προσεχουμε κ το ωραιο , το επικροτουμε. Και με την παροδο των χρονων κ την προοδο της τεχνολογιας το design σε οποιασδηποτε λογης πραγματα( δες αυτοκινητα, σπιτια,ηλεκτρονικα ειδη ) εχει αλλαξει θετικα προς το απλουστερο, το πιο λιτο , το πιο “μινιμαλ” ΧΩΡΙΣ ομως να θυσιαζονται λειτουργιες, αντιθετα κιολας… Ενδεχομενως μια ξαφνικη στροφη 180 μοιρων,ξανα στο bulky και ακομψο design θα ηταν εκτος εποχης! Συμπερασματικα, αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν πρεπει να αλλαξει το design αυτο καθ’ αυτο,αλλα πρεπει να αλλαξει η τεχνολογια μπαταριων (σε συνδυασμο με software) η οποια ειναι εκνευριστικα ΣΤΑΣΙΜΗ αρκετα χρονια τωρα και να συμβαδισει επιτελους με την παρουσα τεχνολογια!!! Και μην μου πειτε πολλοι απο σας οτι θα παιρνατε αυτην την γκουμουτσα ,γιατι οι περισσοτεροι ειστε με μινιον κινητα κατω των 9 χιλιοστων παχος….. Φιλικα (κουρασα ε; :p)

nikmour

@darth σε δύο γραμμές απόδωσες την νοοτροπία του Έλληνα. Μπράβο. Μάμε για καφέ?

Gabriel

προτιμώ να ειναι πιο παχουλο αντί να πάθω κοκομπλοκο χωρίς μπαταρία και να πω αχ τι όμορφο ειναι κλειστο ….

alexis touba

Μπαταρια θα ηθελα αλα σε λογικα πλαισια σε μεγαλες συσκευες τυπου 5.5 ιντσ η 6 ιντσ οπως ειχα huawei mate7 και τωρα με το huawei honor6 plus 5.5 με 3600μπαταρια ειμε καλα.Αλα με το mate7 ακομα καλυτερα 4100 μπαταριαρα και χωρης να χασει τητην εμφανηση τη καλη.Πολυ μεγαλο ρολο παιζει ο επεξεργαστης και πως διαχειρηζεται τα παντα και με τι αποτελεσματα.π.χ για μενα ο hisilicon kirin της Huawei πλυ καλυτερος απο sd 801 805 ειχα τα s5 lg g3 32gb iphone5 mate7 honor6 plus και με τα huawei ειμαι πολυ περησοτερο ευχαρηστημενος και εχουν και τρελα χαρακτηρηστικα να υποστηρηξουν.Γιαυτο με βλεπω για Mate8 note5

JohnWave

1) Δεν σερφάρω μέσω κινητού όταν έχω δίπλα μου H/Y ( πχ στο σπίτι και στο γραφείο) 2) Όταν χρειαστεί να σερφάρω μέσω κινητού ( πχ όταν είμαι έξω για καφεδάκι) , τότε και μόνο τότε ανοίγω 4G δεδομένα. Όλες τις υπόλοιπες ώρες έχω το κινητό σε 2G με αποτέλεσμα η μπαταρία να καταναλώνεται με τρομερά πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με όσους έχουν συνεχώς ανοιχτό 4G. 3) Δεν έχω μόνιμα ανοιχτά bluetooth, gps, nfc. Τα δύο πρώτα τα ανοίγω όταν τα χρειαστώ. Το nfc δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. 4) Δεν έχω πολλές εφαρμογές με push notifications και περιοδικά automatic updates που δεν αφήνουν το κινητό να πέφτει σε deep sleep. 5) Δεν παίζω παιχνίδια. 6) Μιλώ αρκετά, ακούω πολύ ώρα μουσική. Τίποτα από τα δύο δεν μου καταναλώνει μπόλικη μπαταρία. Aποτέλεσμα : Το κινητό μου με μόλις 1860mah το φορτίζω κάθε 2ο βράδυ. Συμπέρασμα : Για χρήστες σαν εμένα είναι λογικό να μας ενδιαφέρει περισσότερο το design σε σχέση με τη μπαταρία. Όσο για τη μόστρα, μόστρα είναι το ρούχο που θα πάρεις, το έπιπλο, το αυτοκίνητο, το ρολόι, τα γυαλιά ηλίου και πάει λέγοντας. Το να δίνουμε σημασία στην εμφάνιση δεν είναι κάτι μεμπτό. Το να κάνουμε συνεχώς… Συνέχεια »

beowolf ahates

Το ερώτημα μου είναι: αν η μπαταρία κρατάει 18 ώρες με ζόρικη χρήση, γιατί θες να κρατάει και 2η μέρα?…παίζει να κοιμηθείς παγκάκι και να μην βρεις πρίζα?
– Μπα,..μάλλον θες πάντα το μπόλικο κι ας μην το χρειαστείς ποτέ. Νοοτροπία γενιάς του β’ Παγκοσμίου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Oukitel

Oukitel RT1 tablet: Έρχεται με αξιολογήσεις IP68 και IP69K και μπαταρία 10.000 mAh

H Oukitel, μια εταιρεία γνωστή για τα ανθεκτικά smartphones και τις βασικές συσκευές της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RT1, του πρώτου ανθεκτικού της tablet.

Smartphones Oukitel Oukitel smartphones

Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Τα «βασανιστήρια» που περνάει το σκληροτράχηλο Oukitel WP5000 σε crash test video

Είδαμε το νέο rugged smartphone της Oukitel να περνάει με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές αντοχής σε νερό, λάσπη και ακραίες θερμοκρασίες. Τώρα θα δούμε σε ένα ακόμη crash test video πώς τα πάει το Oukitel WP5000 σε πιο σκληρές αναμετρήσεις.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Oukitel WP5000 vs σκληρό τεστ αντοχής σημειώσατε 1

Σας παρουσιάσαμε τις προδιαγραφές του νέου Oukitel WP5000, του πρώτου smartphone στρατιωτικών προδιαγραφών της εταιρείας με μεγάλη μπαταρία, και σας είπαμε τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε όντως τα μπορεί.