Η HTC θα εξαγοράσει το τμήμα κινητών της Panasonic;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Ιαπωνία, η Panasonic εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του τμήματος κινητής τηλεφωνίας (βλέπε και Eluga smartphones) με υποψήφιους αγοραστές να ακούγονται τα ονόματα των HTC και TSMC (εταιρεία κατασκευαστής ημιαγωγών με έδρα την Ταϊβάν).

HTC Panasonic smartphones, Η HTC θα εξαγοράσει το τμήμα κινητών της Panasonic;

HTC Panasonic smartphones, Η HTC θα εξαγοράσει το τμήμα κινητών της Panasonic;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Αυτή η κίνηση δεν ξέρω τι όφελος έχει για την htc. Τι ακριβώς αγοράζει? Τεχνογνωσία? (2 χρόνια παλιά), Μερίδιο? (0,005%) Πατέντες? (πότε μάζεψε) Δεν καταλαβαίνω..

Πανος.Λαστ

αα μεγαλη επιχειρηματικη κινηση σιγουρο πραγμα αγοραζει :p

marios

Πράγματι και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που θα ωφελήσει την HTC από μια τέτοια κίνηση.

Ίδωμεν.

GiannisMix

Καλυτερη φημη στην ιαπωνια σιγουρα θα κερδισει 😉

Πανος Σομπολος

@keysmith φίλε μου τι ακριβώς πιστεύεις οτι είναι η τεχνογνωσία? Πιστεύεις οτι περιορίζεται μόνο στα ράφια των καταστημάτων?
Aν περιορίζεις τις γνώσεις σου σε μπραντς που απασχολούν μονο την Ελληνική αγορά αυτα παθαίνεις,το Panasonic πολύ πιο ισχυρό όνομα από το HTC με ιστορία και καινοτομίες δεκαετίες πριν υπάρξουν αυτοί που θεωρείς εσύ θεούς
Μην τα ισοπεδώνετε ολα για χάρη του εντυπωσιασμού οι πληροφορίες υπάρχουν απλόχερα και παντού πριν αρχίσετε να κραζετε μια εταιρία ….
Όταν ιδρύθηκε η HTC η Panasonic έφτιαχνε δορυφόρους …ημαρτον πια

keysmith

σιγά “Πάνος Σομπολος”. Τη μανα σου θίξαμε? Μην τρελαίνεσαι 🙂
Τι είναι αυτά που γράφεις? Τι νομίζεις την Panasonic την ίδια αγοράζει? Το ΤΜΗΜΑ κινητών Panasonic αγοράζει. Αυτά που γράφεις δεν στέκουν. Στα κινητά δεν ειναι τίποτα η panasonic μπροστά στην htc. Ενα μικρό μερίδιο στη Ιαπωνία έχει και αν. Ποιος σου είπε ότι ασχολούμε με την Ελληνική αγορά? Αμα αγόραζε το τμήμα μαγειρικής της Panasonic τι σχέση έχει με τους δορυφόρους και όλα αυτά που γράφεις?

Εχεις εσύ απάντηση να πεις γιατί την αγόρασε? Αν έχεις πές μας να μάθουμε, μη μας λές για “δορυφόρους”, για κινητά πες μας.. 😉

Πανος Σομπολος

Πρώτα απ όλα κανείς δεν αγόρασε κανέναν…υποψήφιοι αγοραστές είναι
Και ναι τεχνογνωσία θα αγοράσει και δυνατό brand name όπως όταν εξαγόρασε την QTek και έγινε η HTC που είναι σήμερα….την αγόρασε την τεχνογνωσία δεν την είχε

Darth

δεν ξέρω τι λέτε ότι panasonic δεν έχει πείρα στα κινητά εγώ από τότε που με θυμάμαι βγάζει κινητά

https://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=panasonic

μερικά από αυτά

βέβαια έκανε ένα μέγα λάθος ενώ είχε τεχνογνωσία και τεχνολογία πολύ αργά ασχολήθηκε με smartphones

keysmith

μάλλον για να ακουστεί το όνομά της htc το έκανε. δεν πιστεύω να πάρει τπτ. Τα κινητά του 1998-2002 (που ένα είχα και εγώ το 1999) δεν ξέρω αν μετράνε σημερα ως “εμπειρία” για κινητά (είναι πολύ παλιά και αυτοί που τα έφτιαξαν μάλλον αλλαξαν εταιρια). Δεν προσθέτουν σε τεχνογνωσία βεβαια. Μερικά smart στην αφορά της Ιαπωνίας είναι ότι απέμεινε αλλα δεν ξέρω τι βοηθάει αυτό την htc. Ακόμα και το όνομα panasonic δεν ξέρω αν συμφωνία θα επιτρέπει να το χρησιμοποιησει η htc αλλα και έτσι τι την βοηθάει? Τόσο πολύ πουλάει? αν πουλόυσε θα πουλούσαν και τα eluga

Ανδρέας

Με αυτη της την κίνηση η HTC μάλλον στοχεύει στο αδιάβροχο και dust resistance τμήμα των smartphone της Panasonic αυτο πιστεύω εγω τουλάχιστον! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.