Pantech Vega Note, Έρχεται στις 10 Οκτωβρίου

Το νέο phablet της Pantech θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5.9 ιντσών, εξοπλισμένο με stylus και χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο τετραπύρηνος Snapdragon 800, χρονισμένος στα 2.3 GHz με μνήμη 2GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2. O αισθητήρας αναγνώρισης αποτυπωμάτων εκτιμάται ότι θα είναι το σήμα στο πίσω μέρος, όπως εμφανίζεται στην φωτογραφία της αναγγελίας παρουσίασης του νέου μοντέλου.

Είναι πλέον γεγονός ότι η φράση fingerprint scanner μπαίνει για τα καλά στο λεξιλόγιό μας, καθώς τόσο τα phablets όσο και smartphones όπως το iPhone 5S το έχουν στον βασικό τους εξοπλισμό. Αναφορικά με το αν θα δούμε το Pantech Vega Note στην Ευρώπη, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι και πολύ πιθανό.

Pantech Vega Note, Pantech Vega Note, Έρχεται στις 10 Οκτωβρίου

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Vega Pop-up Note, sold out η πρώτη συσκευή μετά την πτώχευση

Λίγους μήνες μετά την αίτηση πτώχευσης η Pantech, ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στη Νότιο Κορέα, δείχνει σημάδια ανάκαμψης χάρη στο νέο της phablet που συνδυάζει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομική τιμή που το κάνει ανταγωνιστικό.

Business PanTech

Pantech, προς πώληση ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα

H Pantech αν και όχι τόσο γνωστή σε μας έχει κυκλοφορήσει συσκευές όπως το Pantech Pop Up Note, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής hardware στην Κορέα και τελικά έβαλε πωλητήριο. Από τις αρχές του έτους αντιμετωπίζει προβλήματα και είχε καταθέσει ακόμη και αίτηση για πτώχευση.

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, 5.5″ οθόνη, Snapdragon 800 και όμορφο design

Η Pantech μπορεί να μην περνάει τις πιο καλές στιγμές αυτό τον καιρό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να σχεδιάζει καινοτόμες συσκευές. Από την εταιρεία που πρώτη δημιούργησε touchless gestured based πλοήγηση και glass ceramic σασί για τα κινητά της, τώρα έρχεται ένας επίδοξος ανταγωνιστής του Samsung Galaxy Note 4 τουλάχιστον για την […]

Smartphones Android Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, με 5.5″ οθόνη και Snapdragon 801, στοχεύει στα Galaxy Note;

Αν και όχι τόσο γνωστή παγκοσμίως, η Pantech είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην Κορέα και όπως φαίνεται θα λανσάρει μια extra-large συσκευή την οποία θα ονομάζει Pop Up Note. Η συσκευή έρχεται με Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3GHz.