Pantech Vega Racer 2, Με κεραμικό σασί και οθόνη 4.8 ίντσες 720p

Μετά το Kevlar του Motorola RAZR και το polycarbonate του Nokia Lumia 800 ακόμα ένα νέο υλικό θα αγκαλιάζει τα κινητά μας, το κεραμικό. Το Pantech Vega Racer 2 θα κυκλοφορήσει στην Κορέα με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8960 χρονισμένο στο 1.5GHz και οθόνη 4.8 ίντσες ανάλυσης 1280x720p ακόμα μεγαλύτερη από την 4.7 ίντσες του HTC One X.

, Pantech Vega Racer 2, Με κεραμικό σασί και οθόνη 4.8 ίντσες 720p

, Pantech Vega Racer 2, Με κεραμικό σασί και οθόνη 4.8 ίντσες 720p

, Pantech Vega Racer 2, Με κεραμικό σασί και οθόνη 4.8 ίντσες 720p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Kώστα πουθενά αλλού εκτός ασίας βγάζουν αυτοί; Και τιμολογιακά που παίζουν;

Panos7GR

Άντε σας εύχομαι και με σκυρόδεμα!

GiannisWST

Τι μαρκα ειναι αυτη? πρωτη φορα την βλεπω! Λολ! Τι υπαρχει…

Το σχεδιο καλο παντως, μαρεσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Vega Pop-up Note, sold out η πρώτη συσκευή μετά την πτώχευση

Λίγους μήνες μετά την αίτηση πτώχευσης η Pantech, ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στη Νότιο Κορέα, δείχνει σημάδια ανάκαμψης χάρη στο νέο της phablet που συνδυάζει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομική τιμή που το κάνει ανταγωνιστικό.

Business PanTech

Pantech, προς πώληση ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα

H Pantech αν και όχι τόσο γνωστή σε μας έχει κυκλοφορήσει συσκευές όπως το Pantech Pop Up Note, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής hardware στην Κορέα και τελικά έβαλε πωλητήριο. Από τις αρχές του έτους αντιμετωπίζει προβλήματα και είχε καταθέσει ακόμη και αίτηση για πτώχευση.

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, 5.5″ οθόνη, Snapdragon 800 και όμορφο design

Η Pantech μπορεί να μην περνάει τις πιο καλές στιγμές αυτό τον καιρό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να σχεδιάζει καινοτόμες συσκευές. Από την εταιρεία που πρώτη δημιούργησε touchless gestured based πλοήγηση και glass ceramic σασί για τα κινητά της, τώρα έρχεται ένας επίδοξος ανταγωνιστής του Samsung Galaxy Note 4 τουλάχιστον για την […]

Smartphones Android Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, με 5.5″ οθόνη και Snapdragon 801, στοχεύει στα Galaxy Note;

Αν και όχι τόσο γνωστή παγκοσμίως, η Pantech είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην Κορέα και όπως φαίνεται θα λανσάρει μια extra-large συσκευή την οποία θα ονομάζει Pop Up Note. Η συσκευή έρχεται με Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3GHz.