Σατιρικό βίντεο για την διαφήμιση με την κάμερα του iPhone

Κάθε μέρα οι περισσότερες φωτογραφίες δημιουργούνται με την κάμερα ενός iPhone, μας ενημέρωνε η Apple στο τέλος διαφημιστικού spot με πρωταγωνιστές κατόχους iPhone 5 σε πολύ όμορφα μέρη και στιγμές. Αυτή τη διαφήμιση “τροποποίησαν” καρέ-καρέ με τον δικό τους τρόπο κάποιοι φίλοι από την πολιτεία της Ιντιάνα στην Αμερική. Δείτε το σατιρικό βίντεο και αφήστε σχόλιο!

Ακολουθεί η κανονική διαφήμιση της Apple

Σατιρικό βίντεο iPhone, Σατιρικό βίντεο για την διαφήμιση με την κάμερα του iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

χε χε χε πόσο δίκιο έχει!!! και μετά ότι βλακεία βγάλουν την περνάνε στο instagram και γίνονται απλά καλλιτέχνες! αυτά πουλάει η Apple και γιαυτό έχει γεμίζει ο κόσμος …… που νομίζουν ότι είναι και hipsters λολ!

jonjon

Χαχαχαχαχα λέει αλήθεια!

geohot

Χιπστερια παντου ρε φιλε… δεν αντεχω αλλο

Alexis

To πρωτο βιντεο ειναι καλυτερο 😛

Darth

οχαοχοαοχαοχα τα σπάει και το χειρότερο έχουν και δίκαιο

jimo

αμεσωσ ολοι να κραξετε τι να πω ! βγαλτε χολη !

tech21man

Not so i-τελικα.

sanegain

Πέρα για πέρα αληθινό αν και λίγο υπερβολικό …Κάπως έτσι είναι η αλήθεια…πολύ δήθεν όλη αυτή η φάση….

Tim

Έχω βαρεθεί να βλέπω στην αρχική μου σελίδα στο facebook την κάθε κουτσή Μαρία να ανεβάζει φωτογραφίες που έβγαλε με το instagram (από iphone φυσικά) και να νιώθει περήφανη η κακομοίρα! Ακόμη πιο τρομακτικό είναι το περιεχόμενο των φωτογραφιών (δε με νοιάζει τι θα φας για μεσημεριανό!)

KOKO

Ε αφού το ‘χουμε πει. Όλοι οι i-phoners είναι creative beasts.Apple = creativity.xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa

keysmith

το βιντεάκι βγάζει γέλιο, αλλά είναι αλήθεια ότι πλέον το κινητό (και όχι μονο το iphone) βγάζει πολλές φωτογραφίες μας καθώς είναι πάντα μαζί μας.
Εγώ έχω βρεί την χαρά μου με το 808 μου..

Νιο

Έχει πολύ πλάκα το βίντεο…! Εντάξει όμως το ότι ο άλλος δεν θέλει να είναι δημιουργικός η είναι κάφρος κ φωτογραφίζει τα στερεά απόβλητα που έκανε δεν έχει να κάνει με το τι επιλέγει να αγοράσει… ¨Η έχει?? αχαχαχαχαχαχα….

ανδρεας

Ετσι!!!!!ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ HATERS. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ HATERS ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ APPLE.@@@@@@@@@@@@@

Ιωάννης

Λοιπόν, δεν ξέρω τι είδατε εσείς στη διαφήμιση της Apple, αλλά εγώ είδα τον εαυτό μου πολλές φορές, τη γυναίκα μου, τους κουνιάδους μου, τους κολλητούς μου και ένα σωρό γνωστούς! Τι “τραβάω” με το 4s μου και παλιότερα με το 3gs: Δουλειά : κτήρια και κατασκευές (είμαι αρχιτέκτονας) που μου αρέσουν, δουλειές δικές μού, κατασκευαστικές λεπτομέρειες που πρέπει να λυθούν απομακρυσμένα , τιμολόγια , μετρήσεις από μαστόρους που συχνά χάνονται στο δρόμο και άντε να έρθει να ξαναπάρει τα μέτρα ο μαστορας και πολλά άλλα. Οικογένεια: Τα πάντα και την σωστή στιγμή.- Διασκέδαση: Απειρες φωτογραφίες ανατολής- δύσης του ήλιου ( κυρίως πάνω από τη λιμνοθάλασσα), όλες διαφορετικές.Micro , όσο παει βέβαια. Συνταγές που μαγειρεύω και πολλές άλλες. Τώρα που το σκέφτομαι είδα τον εαυτό μου και στη σατιρική έκδοση της διαφήμισης: Έχω τραβήξει την καράφλα μου για να δω αν μεγαλώνει, το πουλί μου ανάποδα micro-macro και πολλές άλλες χαζομάρες. Γιατί όλα αυτά ; Γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις, γιατί γουστάρω να πάνω από όλα γιατί μπορώ . Το έκανα με όλα τα κινητά ( από τότε που έβαλαν κάμερα καθώς το πρώτο μου κινητό το 95 δεν είχε ) αλλά με το iPhone το απολαμβάνω!!! Για εμένα είναι… Συνέχεια »

Panagiotis

Οτι και να λέτε φίλτατοι, η Apple το ´χει κερδίσει το παιχνίδι….Φοβερή η διαφήμιση….πολυ καλό και χαβαλεδιάρικο το βίντεάκι-παρωδία…και μόνο που ασχολούνται όλοι με το iPhone λέει πολλά…δεν είδα κανέναν να σατιρίζει άλλη φίρμα…αυτό λέει πολλά….ακόμα και οι haters υπέρ της λειτουργούν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα….και τελικά λίγο-πολύ όλοι θα δοκιμάσουν Apple κάποια στιγμή…έστω απο περιέργεια….

kVel

Εγώ γουστάρω που όλοι τα βάζουν με την apple, αυτό σημαίνει ότι την θεωρούν καλύτερη!!!

Υ.Γ. Γέλασα πολύ με το βίντεο !

Νίκος Σ.

Ότι και να λέμε το S4 το τρώει λάχανο το iphone 5!

Κώστας Ζ.

Αχαχαχαχαχα
+1 Panagiotis (είμαι της SONY)
Πλάκα πλάκα μάγκες έπιασα 4s πριν λιγες μερες στα χερια μου και το iOS πετάει… ισχύει ότι όλα τρέχουν απίστευτα…Αλλά είναι και το άτιμο το Android….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.