Καθυστερεί η κυκλοφορία του μπλε Galaxy S III

Εδώ και μερικές ημέρες μας ρωτάτε τι συμβαίνει με το Samsung Galaxy S III στο μπλε χρώμα γιατι είχαν ακουστεί καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του. Αυτό σήμερα επιβεβαιώνεται από δηλώσεις στελέχους της Samsung στο GSMArena που κάνουν λόγο για καθυστέρηση σε ορισμένες αγορές και όχι για πάνω από 2-3 εβδομάδες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται και από ελληνικής πλευράς μιας και σε ερώτηση του Techblog προς τις εταιρείες (μέχρι στιγμής έχει απαντήσει μόνο η Cosmote), λάβαμε την απάντηση ότι πρώτα θα ξεκινήσει η διάθεση του λευκού χρώματος 16GB (μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) και μετά από μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσει η διάθεση του μπλε χρώματος.

Το GSMArena συνεχίζει αναφέροντας ανώνυμες πηγές ότι έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στην απόχρωση κάποιων μοντέλων μπλε χρώματος (“Pebble Blue”) και ότι το σασί έχει άλλο τόνο μπλε από το πίσω καπάκι.

Το θέμα είναι σας αρέσει το μπλε ή το λευκό;

, Καθυστερεί η κυκλοφορία του μπλε Galaxy S III

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ιωαννης

ΛΕΥΚΟ για μενα! πολυ ποιο ομορφο!

dimpep

Το θέμα είναι…αν είναι δυνατόν! Άλλο χρώμα σασί και άλλο καπάκι!

Teo

Ισως το κάνουν επίτηδες γιατί πάντα όταν λέγανε ότι θα βγάλουν και σε λευκό κόβανε οι πωλήσεις μέχρι να κυκλοφορήσει σε λευκό..οποτε (λέω γω τώρα) τώρα το κάνουν ανάποδα μπας και ξεπουλήσουν και στα δυο χρωματα.
Παντος εγω θα επαιρνα το λευκο.

Lambros

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το μπλε γιατί σου δίνει την εντύπωση ότι είναι βουρτσισμένο αλουμίνιο και όχι πολυκαρβουνικό πλαστικό.

mike

οτι νανε,αν ειναι δυνατον αποιος να δινει τοσα λεφτα και να εχει αυτα τα προβληματα,τι να πεις samsung.

Dimitris

Εγω προσωπικα θα το παρω λευκο επειδη ειναι σχετικα μεγαλο και οι διαστασεις χανονται…….δηλαδη μοιαζει στα ματια μου ποιο ωραιο το design .

panos

Οποιο χρωμα θα μου εκαναν δωρο!!!!

gpower

Την εχουν ψωνισει εκει οι κορεατες και κανουν τα καλα της apple για να ασχολουντε ολοι μαζι τους.Γελοιοι τελειως.

Apostolis

Μαύρο… Δαγκωτό… 🙂

Giorgos

@mike Ναι εσενα να φανταστω σε εχει συνηθισει η samsung στα προβληματα… Μα τι λετε? Πιστευω ειναι απο τις πιο ποιοτικες εταιρειες. Εγω που εχω το S2, που ολοι το λενε πλαστικουρα, σας πληροφοφω εκτος του οτι η αισθηση που αφηνει ειναι μιας πολυ συμπαγους συσκευης, δεν εχει γρατζουνιες καθολου και μετα απο τοσα πολλα χτυπηματα και πεσιματα ειναι ακομα αθικτο..

Αλλη εταιρεια θα βιαζοταν να βγαλει τη συσκευη εστω και με προβληματα…. Τωρα να μη μιλησω για one x ή iphone

darkmaster

@giorgos Γιατί και πέρυσι το S2 δεν είχε βγάλει προβλήματα σε συγκεκριμένες παρτίδες με την οθόνη του? (κιτρινίλες)
To θέμα είναι ότι όσο πιο προχωρά η τεχνολογία και γίνεται χρήση εξωτικών υλικών τόσο πιο συνηθισμένα θα είναι αυτά τα προβλήματα,τουλάχιστον στην αρχή.Άρα αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί δεν είναι τι προβλήματα θα βγάλει πλέον αλλά το πόσο γρήγορα θα φτιαχτούν αυτά.

Stelios GR

αν μια εταιρια το εβγαζε βιαστικά, και μετα εσκαγε το προβλημα, θα την κατηγορουσαμε (οπως με την htc).. τωρα που μια εταιρια το καθυστερει για να βγει και να ειναι αψογο, παλι γκρινιαζουμε……. εγω παντως, που γενικα μου αρεσει το λευκο στις συσκευες, αυτο συγκεκριμενα θα το επαιρνα σε μπλε, πρωτον επειδη ειναι αρκετα μεγαλο, και το λευκο θα το τονιζε πολυ, και δευτερον γιατι κανει αυτο τα εφφε αλουμινιου απο πισω που μου αρεσει πολυ…
(ξεκαθαριζω ομως οτι σε κινητα συγκεκριμενα προτιμω την κατασκευη απο πλαστικο μιας που ειναι πιο ελαφρια, αλλα πανω απ’ολα πιο “ελαστικα” και αρα καλυτερα για τις πτωσεις…..)

AP

Από πότε είναι αρνητικό το να αποσύρεις κάτι πριν ακόμα βγει λόγω ατέλειας; Μερικοί ή δε διαβάζουν σωστά ή ψάχνουν λόγο να την πουν…

Τώρα μπορούμε να έχουμε μια προσφορά σαν αυτή στην Αγγλία με £1; Γίνεται;;; πέτυχα αυτή τη προσφορά: Samsung Galaxy S3 smartphone + genuine case + 32GB memory card on £31 (38.78€) per month T-Mobile plan

Geo

Το ορίτζιναλ παπάκι ήταν μπλε. Μετά βγήκε και σε άλλα χρώματα.

giorgos

νομιζω πως μπλε.οχι οτι με χαλα κ το ασπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.