Pepsi: Επιβεβαιώνει τα σχέδια για το πρώτο της smartphone

Για όσους δεν πίστεψαν τις φήμες και τις ενδείξεις ότι θα δούμε το πρώτο Pepsi phone, έρχεται η ίδια η εταιρεία να δηλώσει ότι θα μπει στην αγορά των smartphones. Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters η Pepsi επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει Pepsi smartphones και αξεσουάρ στην Κίνα.

Δυστυχώς δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά της, εκτός από το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με άλλο κατασκευαστή στον οποίο θα δώσει το brand της και θα κυκλοφορήσει μόνο Κίνα.

Το πρώτο smartphone της εταιρείας έχει ακουστεί ότι θα είναι το Pepsi P1, το οποίο έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels FHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6592 1.7GHz, ARM Mali-450 MP4 GPU. Έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh και προ-εγκατεστημένο Android 5.1.

Η τιμή του Pepsi P1 αναμένεται γύρω στα 205 δολάρια και λέγεται ότι θα ανακοινωθεί 20 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.

Η Pepsi έχει καταφέρει ήδη να τραβήξει τα βλέμματα με το νέο της εγχείρημα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε αν θα τα καταφέρει να πείσει και γιατί όχι, να βγει και εκτός Κίνας.

Προηγούμενο leak
Pepsi: Επιβεβαιώνει τα σχέδια για το πρώτο της smartphone, Pepsi: Επιβεβαιώνει τα σχέδια για το πρώτο της smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Man

Πάντως χωρίς πλάκα θα είναι value for money 😉👍

kostas

και στο εργοστάσιο μαζι με τα κουτάκια pepsi θα κανουν και μικρο διορθώσεις στο λειτουργικο τους

mitsosand

Κάτι δεν κολλάει.Με mt6592 αποκλείεται να έχει android 5.1.Ας ελπίσουμε οτι τελικά θα φοράει άλλο επεξεργαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Pepsi Pepsi Phone Pepsi smartphone

Pepsi Phone: Ζητά και επίσημα χρηματοδότηση μέσω καμπάνιας

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μιλήσει για το smartphone το οποίο σκόπευε να λανσάρει η Pepsi, στην αρχή θεωρήθηκε ως αστείο από πολλούς, αλλά δεν είναι. Το Pepsi Phone είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα μπήκε σε πλατφόρμα τύπου Kickstarter στην Κίνα, για να ζητήσει χρηματοδότηση.

Gear Android Android Smartphones Pepsi

Pepsi P1: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε ότι η Pepsi ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της κινητό το οποίο εμφανίστηκε σε σχετική σελίδα στο κινέζικο Weibo με την ονομασία Pepsi Phone. Σήμερα παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες για την ονομασία του νέου smartphone, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την κυκλοφορία και την τιμή.

Business Pepsi Pepsi Phone Pepsi smartphone

Έρχεται το πρώτο smartphone από την Pepsi

Όταν μιλάμε για την Pepsi, σίγουρα το πρώτο που σκεφτόμαστε δεν είναι ένα smartphone, αν και έχουμε δει πολλούς να ασχολούνται με τον τομέα των smartphones. Η Pepsi φαίνεται πως θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που θέλει να λανσάρει το δικό της Pepsi Phone.