Έρευνα, Τα tabletόφωνα θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια

Αρκετοί εδώ στο Techblog έχετε αποκτήσει το tabletόφωνο Samsung Galaxy Note ακόμα περισσότεροι σχολιάζετε αρνητικά το μεγάλο του μέγεθος και η οθόνη 5.3 ιντσών σας φαίνεται πολύ μεγάλη για κινητό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ερευνών ABI Research το 2015 πάνω από 208 εκ. κινητά με “τεράστια” οθόνη όπως το LG Optimus Vu (5 ίντσες) θα πωλούνται. 208 εκ. τεμάχια πάνω από τις 4.6 ίντσες.

, Έρευνα, Τα tabletόφωνα θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Εγω δεν ειμαι αρνητικος σε ενα ταμπλετοφωνο….
Το note μου αρεσει πολυ οπως το βλεπω

galaxynoteR

Οποιος εχει το note καταλαβαινει γρηγορα τα πλεονεκτηματα μιας μεγαλης οθονης… Ολοι το κραζουν μεχρι να το κρατησουν στα χερια τους…

George

Έφτιαξε νεα αγορά ο “αντιγραφέας η Samsung”. Βέβαια σε 1-2 χρόνια θα κάνει Re-Invent the Tablet Phone η Apple και κανείς δεν θα θυμάται το Note…

neCross

το Samsung galaxy s3. δεν θέλει και πολύ για να γίνει ταμπλετοφωνο…

Stavros

Θεμα συνηθειας… πριν παρω τον Γαλαξια, γλυκοκοιτουσα το Note και με ψιλοχαλουσε το μεγεθος… αν ομως καποτε αλλαξω, θα το σκεφθω πιο σοβαρα!!! Μια χαρα ειναι οι μεγαλες οθονες… μηπως το S2 χωραει ανετα σε τσεπες? Οποτε μια ιντσα πανω, μια κατω, μικρο το κακο!!!

filippos

Σαν κατοχος του g.note εχω να πω πως εχω ενθουσιαστει πραγματικα με αυτο το κινητο..θα το αλλαξω μονο με το νοτε 2;-) αν το δουλεψεις 2-3 μερες τοτε καταβαινεις την διαφορα απ τα αλλα.βεβαια αν ειναι να το παρεις για να περνεις τηλ κ να μπαινεις μια στο τοσο ιντερνετ ε ενταξει την κκνεις τη δοεια σου κ με οποιοδηποτε αλλο εμενα προσωπικα εχει αντικαταστησει το λαπ τοπ μου στην κυριολλεξια αυτα ειναι νοτε fore everrrrr….

slayer

εγώ για παράδειγμα μπήκα στην παρέα του android πριν ένα χρόνο αγοράζοντας ένα Samsung galaxy 5 με μια οθόνη 2.8″. ήταν πολύ μικρή για την χρήση που κάνω εγώ με το κινητό και αγόρασα το xperia neo v. Μετά από μικρή χρήση του note ενός φίλου κατάλαβα πως όσο μεγαλύτερη οθόνη τόσο καλύτερη αλλά έως 5″ για κινητό.

md03582

εμενα πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου.. σαν να μην εχουν χαρακτηρα αυτες οι συσκευες.. υπερβολικα μεγάλες για κινητο (!), μικρές για ταμπλετ.. το ειδα και το note απο κοντα, εκατσα και ασχοληθηκα αρκετη ωρα αλλα δεν με ενθουσιασε…

zin

τα tabletόφωνα τωρα δεν ειναι και πολυ στα πανω τους λιγοι ειναι αυτοι που το γουσταρουν,αν ομως μπει και η apple με μια ios συσκευη ε τοτε θα αρχισει ο κοσμος να τα βλεπει πιο θετικα πιστευω γιατι καπου ειχα δει μια φημη για παραγγελεια 5 ιντζον οθονες για την apple η για ipad mini οπότε τιποτα δεν ειναι απιθανο

keysmith

Σε λιγο θα κουβαλάς το ipad να μιλάς.. Έλεος! Το τηλέφωνο ΠΡΩΤΑ είναι τηλέφωνο.. Κάναμε “αγώνες” να τα μικρύνουμε και να έχουν αυτονομία και τώρα πίσω στις παντόφλες.. ΟΧΙ από μένα..

jimgian

Ήμουν κάτοχος ενός touch diamond 2 αποφάσισα να μπω στην οικογένεια android με λίγα έξοδα αρχικά… πήρα ένα lg optimus me p350 μέσα σε 1 μηνά για τη χρήση που ήθελα δεν μου έκανε και πήρα το HTC evo 3D… πραγματικά τώρα που βγήκε το htc one X το έχω μετανιώσει που πήρα με 4.3 inches! Eπρεπε να περιμένω περισσότερο! τα κινητά κάτω από 4.3 inches δε κάνουν για broswing στο διαδίκτυο!

sammyjim

….ναι τα Ξαναειπαμε Ολα αυτα…το τηλεφωνο ειναι τηλεφωνο μονο για αυτους που κανουν Μονο κλησεις….ολα τα μεγαλυτερα ειναι για τους αλλους που επι χρονια προσπαθουν να αντικαταστησουν το desktop-laptop-netbook τους με κατι που μπενει στην τσεπη…και απλα κανει και κλησεις…οσο για το “θα κουβαλάς το ipad να μιλάς” ξερεις οτι δεν εχεις Καμια Τυχη…παρε το 7.0 PLUS ξερεις ποιας, που το κανει κιαυτο….

sammyjim

και οσο για το 4.3 inch standard ενα θα πω….οσο περιμενω να πεσει κιαλλο το ΝΟΤΕ,για να το παρω ΕπιΤελους το S2 εξακολουθει να ειναι Θεος σε οποια δηποτε σελιδα μπενω….

Tony Cool

George οχι απλα θα το κανει re-invent το tablet phone,αλλα θα τραβηξει και μηνυσεις σε samsung και lg ετσι για να γουσταρει!!!Περα απο την πλακα το note ειναι εξαιρετικο εργαλειο αλλα με μεγαλη μου θλιψη διαπιστωσα οτι ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο απο οτι επρεπε για τις δικες μου αναγκες.Το μονο σιγουρο ειναι πως οταν και εαν αλλαξω κινητο θα ειναι 4.7-5 ιντσες.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Paidia note karfoto…einai teleio pleon den uparxei laptop kanei ta panta

petros

ας κλαινε οσο θελουν για το μεγεθος του .. εγω το note μου δεν το αλλαζω με τιποτα .τελεια οθονη η καλυτερη στην αγορα , τελεια καμερα και βιντεο,ηχος 5.1 …..τι να λεμε τωρα ..αντε παρτε το htc one x να βλεπετε κιτρινες κουκιδες……

md03582

@petros που ειδες κιτρινες κουκιδες στο htc one x?? μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Το one x και το lumia900 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει κατα την γνωμη μου με διαφορα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy S10/ Note10: Aρχίζoυν να λαμβάνουν το One UI 4.1

Την ενημέρωση One UI 4.1, που βασίζεται στο Android 12, αρχίζουν να λαμβάνουν τα Samsung Galaxy S10, S10+, S10e και S10 5G.

Smartphones Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy S22 Ultra MWC 2022

Πέφτει και επίσημα η αυλαία για το Samsung Galaxy Note

Το θρυλικό Samsung Galaxy Note φτάνει πλέον και επίσημα στο τέλος της ζωής του, όπως ήταν αναμενόμενο.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note

Samsung: Τέλος για την σειρά Galaxy Note;

Νωρίτερα φέτος, η Samsung είπε ότι παρακάμπτει μια γενιά Note, αλλά θα παρουσιάσει νέα smartphone από την οικογένεια το επόμενο έτος.

Smartphones Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note 22: Πιθανή η κυκλοφορία του

Εκεί που όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα δούμε κάποιο νέο μοντέλο στην οικογένεια Samsung Galaxy Note, έρχονται φήμες περί του αντιθέτου.