Philips Aurora i966, Με οθόνη 5.5″ QHD και 3GB RAM

Αν πιστεύετε ότι η Philips κατασκευάζει ασύρματα τηλέφωνα μόνο, αναθεωρήστε! Το Philips Aurora i966 με οθόνη 5.5 ιντσών QHD (1440×2560 pixels), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 20.7 Megapixel, τρέχει το λειτουργικό σύστημα YunOS 3.0 (βασίζεται στο Android) και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Το Philips Aurora i966 ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Η τιμή του i966 είναι 3,699 yuan (περίπου 475 ευρώ). Πάμε Κίνα;

Philips Aurora i966, Philips Aurora i966, Με οθόνη 5.5″ QHD και 3GB RAM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Παμε και γρηγορα πριν εξαντληθεί…

Charis

ποιος ο λόγος να πάμε, θα παίρνεις Z3 σε αυτη την τιμή σε λίγο καιρό

Tom

Παρα πολυ ομορφο και με αρρωστα speccs

Φωτιάδης Ιωαννης

Ομορφο πολύ και specs οτι καλύτερο τελευταια…το play store το έχει κανονικά άραγε;;;
Οσο για την σειρα “Z” της Sony που αναφέρθηκε απο εναν φιλο πιο πανω, ούτε παντόφλες δεν μπορείς να τα πεις,προσβαλλεις τις παντόφλες…πλάκα κάντε εκεί στη Sony έτσι;;;πάρτε καμια σχεδιαστικη γεύση απο Κίνα μεριά γιατι εκεί στο Japan πολύ flat βλέπετε τα πραγματα αν και σχιστοματιδες …

ganemos

Καλο κινητο φαινεται για “κινεζικη ” τιμη ” ομως ακριβο μου φαινεται διοτι εκει στην απω ανατολη εχουν καλυτερες λυσεις σε φθηνοτερς τιμες…..

stelios90

Ποιο Ζ3 ρε παιδιά;; εδω παίρνεις LG G3 με 340 ευρώ..

Rizo

H κατασκευή είναι τέτοια που με μια μικρή πτώση.. πας για οθόνη+digitizer.
Το κινητό έχει 3GB RAM οπότε φίλε @stelios90 συγκρίνεται κανονικά με το G3 32GB, δηλαδή απο 455€+. Πέρα απο αυτό βέβαια υπάρχουν πολλές διαφορες.
Επίσης έχει stereo ηχεία μπροστά που εκεί το συγκρίνετε με το htc one. οπου και το Z3 είναι το ίδιο με μεγαλύτερη οθόνη.
Απο εκει και πέρα το Philips φαίνεται καλή συσκευή για την κατηγορία της (5,5″+) αν και δεν ξέρουμε διαστάσεις ακόμα ή αν είναι αδιάβροχο.
Μην συγκρίνετε με “2 μέτρα και 2 σταθμα”.
@Φωτιάδης Ιωαννης απλός δεν σου αρέσει εσενα το flat. Σε αλλους αρέσει. Τι προσβολές με παντόφλες (Buffalo) λές? Το Z3 και stereo ηχεία, και αδιάβροχο και πιο premium κατασκευή. Αυτά μετράνε. Εκτός του οτι η Philips απ όσο ξέρω δεν είναι Κινέζικη (στον τομέα των τηλεοράσεων είναι κατά 70%). Επίσης τα 20,7mp που φοράει ξέρεις απο που έρχονται?
Είπε ο @Charis για Ζ3 και αμέσως να τον φάτε.
Όπως είπα και πιο πάνω αυτό με τις 5,5″ συγκρίνεται με το G3 κανονικά! Ποιο θα πέρνατε??

JohnWave

Mε μια 1η ματιά φαίνεται άψογο τόσο σε σχεδίαση όσο και σε χαρακτηριστικά. Με μια 2η ματιά, η σχεδίαση πέφτει ( η Philips προσπαθεί όπως η Apple να ξεγελάσει τους καταναλωτές βάζοντας μαύρο wallpaper για να κρυφτούν τα bezels ) αλλά παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ τα χαρακτηριστικά παραμένουν πολύ καλά αλλά το OS χαλά τα πράγματα.

Γιάννης

Όταν λέμε Philips μην ξεχνάμε έχει πουληθεί εδώ και χρόνια στην Κινεζική TPV οπότε καμία σχέση με την εταιρεία που ξέραμε κάποτε.

zelhs

Κινητο κουκλι με χαρακτηριστικα απαιχτα, τρελλη αναλυση.
Και σε ανοιχτοχρωμα backgrounds σε αλλες φωτο που ειδα στο google τα bezels, εστω τα πλαινα ειναι μια χαρα.Κριμα να μην ερθει ευρωπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.