Phone 7s & Plus: Η Apple κρατά το όνομα και φέρνει κόκκινη έκδοση;

Το iPhone του 2017, αν λάβουμε υπόψη μας τα βήματα που ακολουθεί μέχρι τώρα η Apple, θα πρέπει να ονομαστεί iPhone 7s. Πάρα πολλές πηγές το αναφέρουν ως iPhone 8, μιας και θα είναι τα 10α γενέθλια του iPhone και η Apple αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Μεταξύ των αλλαγών αυτών είναι η κυρτή OLED οθόνη, γυαλί στην πλάτη, ασύρματη φόρτιση και φυσικά νέο design, από αυτό που έχουμε για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Αυτές οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει πολλές φορές από διάφορες πηγές και γίνονται όλο και πιο πιστευτές όσο περνά ο καιρός.

Σήμερα όμως, οι νέες αναφορές που που έρχονται από ανώνυμο προμηθευτή στην Ταϊβάν, λένε ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν και η Apple θα φέρει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Δεν θα υπάρχει κυρτή OLED, ασύρματη φόρτιση ή μεγάλη αλλαγή σε design. Αντιθέτως, ο σχεδιασμός θα είναι αναμενόμενος, όπως στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, όμως μέσα θα μπει Apple A11 chipset, που θα προσφέρει καλύτερη απόδοση από τον A10.

Αυτό όμως που θα αλλάξει η Apple είναι το χρώμα, φέρνοντας την κόκκινη έκδοση. Η Apple μας έχει συνηθίσει να εισάγει νέα χρώματα στη σειρά του iPhone, όπως χρυσό και rose gold, και να τα κάνει trend. Η νέα έκδοση θα έρθει μαζί με το χρυσό, ροζ χρυσό, ασημί, matte black, Jet Black.

Οι σημερινές πληροφορίες είναι εντελώς διαφορετικές από όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, όπως για παράδειγμα ότι η Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus με μικρές αλλαγές, αλλά μαζί ίσως κυκλοφορήσει μια ειδική επετειακή έκδοση, που θα έχει όλα τα specs που έχουν ακουστεί.

iphone 7s red, Phone 7s & Plus: Η Apple κρατά το όνομα και φέρνει κόκκινη έκδοση;

iphone 7s red, Phone 7s & Plus: Η Apple κρατά το όνομα και φέρνει κόκκινη έκδοση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΩΩΩΩ!! Αν ισχύουν οι διαρροές , ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κύριο Κούκ , που καινοτομεί ,ακολουθώντας σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία!! Εννοείται πως η αναβάθμιση στο Κόκκινο χρώμα θα αξίζει κάθε ευρώ!
Apple rules haters gona hate!!!

Makis

Αν δεν κάνει τις μεγάλες αλλαγές στο επόμενο iPhone θα βάλει ταφόπλακα στον εαυτό της και θα αρχίσει ο κατήφορος.κατι βαθιά μέσα μου , μου λέει πως αυτό το άρθρο θα ειναι απο τα πιο κοντινά στην πραγματικότητα η Apple ποτε δεν μας εξέπληξε με τις μεγάλες αλλαγές πάντα κάνει μικρά μικρά βηματάκια αλλα πλέον πρέπει να κάνει το άλμα αν θέλει να συνεχίσει να ειναι δυνατός παίκτης και να πουλάει ακριβά smartphone.

KnightRider

Πόσο κοροιδία ποια ??? Και καλά βγάζει iPhone 7s ενώ εξαρχής τα έχουν βγάλει και τα έχουν αλλά σου λένε “ας βγάλω iPhone7 να πουλήσω και ύστερα βγάζω 7s για να τους φάω περισσότερα λεφτά” – πραγματικά ο Tim Cook είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας και κάνει ένα σωρό π**στιες.

Chris_BMW

KnightRaider@ Τι εγκινε!;😂😂😂Πως γκενεν αυτό ;;;

Giotoball

Cook
γερά
πάρτους τα λεφτά!

Agnostos13

Το επετειακο θα ειναι το pro…

LeicaR9

Θα ειναι το ποιο κόκκινο χρώματα που εχει φτιάξει ποτέ!!!
Κρίμα πάντως… μακάρι να ξαναβρεί την πρωτοπορεί και να φτιάξει κάτι πραγματικά νέο!!!

Enzo

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κυκλοφόρησαν αυτη τη φήμη για να αυξήσουν τις πωλήσεις από το 7αρι. Αρκετοί δισταζουν να το πάρουν περιμένοντας το φοβερό και τρομερό 8άρι…Πολύ δύσκολο για 4ο συνεχόμενο χρόνο να βγει το ίδιο ακριβώς κινητό…

tester

Τέτοιο κόκκινο πρώτη φορά…θα είναι το χρώμα του ηλιοβασιλέματος, της κέτσαπ και της ντομάτας που φάνε, όλα μαζί.
Σοβαρά πάντως, αν το κάνει αυτό, το μερίδιο αγοράς που θα χάσει θα είναι τεράστιο. Ποιός θα αγοράσει το Ip7s όταν θα κυκλοφορούν δίπλα του τούμπανα όπως το S8, P10, G6 κτλ.
Απο εκεί που έπαιρναν το Iphone για μόστρα, τώρα θα ντρέπονται να το βγάλουν απο την τσέπη γιατί θα τους δουλεύουν.

alex.vi.ii

Καθε φορα που βλεπω καποιο λαθος σε αρθρο κοιταω συντακτη και ποιος να ειναι?? Η Λορενα..
Ξανα διαβαζε βρε τα κειμενα μια δευτερη φορα με καθαρο μυαλο.. Φιλικα παντα!!

Mpidis

Το πιο βαρετό κινητό στον κόσμο.

Άγγελος

Το επετειακό κατά τη γνώμη μου θα είναι το χρώμα. ΜΟΝΟ. Και τι design ίδιο θα μείνει και πολλά $$$$$$$ θα βγάλουν και όλα καλά θα τους πάνε. Εδώ μεγάλο αμερικάνικο site ανακήρυξε το 7 & 7+ καλύτερο κινητό της χρονιάς. Και τα Galaxy δεν υπήρχαν καν στη λίστα !! Τι ψάχνετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.