PlayStation Network, Σε “εξωτερική εισβολή” οφείλονται τα προβλήματα

Οι μέρες περνούν, τα προβλήματα στη λειτουργία του PSN συνεχίζονται, η πίεση στη Sony αυξάνεται και η υπομονή των PS3 gamers εξαντλείται. Τρεις μέρες μετά το ξεκίνημα του… γολγοθά, πλέον η εταιρία παραδέχεται επίσημα ότι τα προβλήματα οφείλονται σε «εξωτερική εισβολή», δηλαδή σε επίθεση από hackers.

Η Sony διαβεβαιώνει ότι κάνει ότι μπορεί για να επιλύσει την κατάσταση όσο πιο σύντoμα γίνεται και ευχαριστεί τους χρήστες για την υπομονή τους.

, PlayStation Network, Σε “εξωτερική εισβολή” οφείλονται τα προβλήματα

Οι Anonymous hackers επιμένουν ότι δεν έχουν καμμία σχέση (το κύριο γκρουπ τουλάχιστον) με τα προβλήματα του PlayStation Network, αν και τελικά αποφάσισαν να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Σε αυτή κατηγορούν τη Sony ότι εκμεταλλεύεται τις προηγούμενες επιθέσεις τους για να αποπροσανατολίσει τους χρήστες από το γεγονός ότι πρόκειται για εσωτερικό πρόβλημα με τους servers της εταιρίας (ακόμα κι αυτό να ισχύει, κάποιοι της έδωσαν πάτημα, έτσι δεν είναι;). Ολοκληρώνοντας, οι Anonymous αποκαλούν τη Sony «ανίκανη». Ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει τίποτα αυτή τη φορά, είναι προφανές ότι το… απολαμβάνουν.

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pete

Να γιατί προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να μπω στο PSN μου και μου λέει ότι είναι υπό κατασκευή(στο ΠΣ3 μου).Πήρα και την Μ.Πέμπτη ένα PSP και προσπαθούσα να συνδεθώ απο εκεί για πρώτη φορά και δεν τα κατάφερνα.Έτσι εξηγείται.Παιδιά έχετε σκεφτεί την περίπτωση οι Hackers(αν είναι δηλαδή αυτό και δεν είναι τίποτα άλλο)να είναι υποστηρικτές μιας άλλης μεγάλης εαιρίας όπως π.χ της Apple?

Paul

Νομίζω ότι το λένε καθαρά το ότι μπορεί να είναι όντως μελοι απο τους AnonOps, που απλά δρουν μόνοι τους. Περισσότερες πληροφορίες στο : https://www.youtube.com/watch?v=ldtNivuSxoQ&feature=player_embedded#at=61

MANOS

Αν είναι όντως αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν, το έχουν αποδείξει άλλωστε με τις πράξεις τους

GEORGE

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟ PSN

Savvas

XBOX360 και γεια σας έτη φωτός μπροστά σε όλα τα επίπεδα…

vasilis.

XBOX το λενε και ολα τα παιδακια κλαινε…καποτε θα το μαθουν και οι ελληνες

Mitsaras

XBOX ? υπαρχει ακομα αυτη η κονσολα , εγω νομιζα οτι τη κατεργησανε γιατι ειναι ετη φωτος πισω

PaDeLiS

Χαλαρώστε λίγο με τις κονσόλες μην ξεχνάτε ότι και τ ΧΒΟΧ LIVE είχε πα8ει τ ίδιο πρόβλημα και είχε πέσει για εβδομάδα… από την στιγμή που συνδέεται μια κονσόλα στο net μπορεί να αντιμετώπιση διαφορά ‘εξωτερικά προβλήματα’ !!

chris0v

PC = ολα σε 1 και κανεις εργασιες και σερφαρεις στο ιντερνετ και παιζεις παιχνιδια και δν μπαινεις σε παραπανω εξοδα γιατι ποια σε ολους πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον ενα PC και δν χρειαζεσαι ΧΒΟΧ LIVE ουτε PSN απλα συνδεεσαι στο διαδικτιο χωρις τπτ παραπανω

Savvas

Ναι μιτσαρα την καταργησανε ..ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις παγκοσμιος και θα δεις..Ασε που που βγαίνει το gears of war 3 και θα σπάσουν τα κοντέρ..Αλλα στην Ελλάδα ως συνήθως ότι σου δώσουν τρως..
ΥΓ.το ps3 είναι πολύ καλο γιατί έχει και blue ray…….lol

vasilis.

γελανε και τα τσιμεντα με το playstation με το αθλιο live του και τα broken ported games του.

Nickolas

Επειδή τυγχάνει να έχω και τις δυο κονσόλες και οι δυο έχουν τρομερές δυνατότητες και πολύ καλούς αποκλειστικούς τίτλους. Όσον αφορά το PSN μέχρι και αυτή τη στιγμή το πρόβλημα συνεχίζεται.

Κωνσταντίνος

Ε,παιδιά. κατακρίνετε το psn αλλά δεν υπολογίζεται τα λεφτά που δίνεται για το xbox LIVE.Και με τα δύο κάνεις αυτό που θέλεις αλλά για το psn δεν δίνεις 50 € το χρόνο όπως στο xbox LIVE.Ότι είναι δωρεάν είναι και καλό,έχουμε και οικονομική κρίση.

nikos5800

κωνσταντινος για να λεμε τα πραγματα με το ονομα του για το xbox live πλυρωνεις 3 ευρω το μηνα δηλαδη τι ειναι 3 ευρω το μηνα?

MANOS

Επειδή τυγχάνει να έχω και εγώ και τις δυο, η δικη μου γνώμη είναι ότι μπορεί το psn να είναι δωρεάν αλλα το live είναι πολύ καλύτερο

christos

Σάββα το playstation είναι δεύτερο σε πωλήσεις,κάτω από το wii και πάνω από το xbox. Παγκοσμίως! Επιπλέον το ps3 έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά! Το net του ίσως να μην είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν αλλά τουλάχιστον είναι δωρεάν και εγώ προσωπικά γενικά είμαι ευχαριστημένος.

vasilis.

50 ευρω το χρονο λεει…χαχαχααχχααχαχ
με 23 ευρω παιρνεις ετησια συνδρομη και 3 μηνες δωρο.χαχαχαχαχα.και εχεις ενα live σφαιρα με απιστευτο interface,υπηρεσιες και τα παντα ολα.
οσο για γραφικα…χαχαχαχαχαχα.αυτα σας λενε να λετε?
τα γραφικα του xbox ειναι κατα πολυ ανωτερα στους κοινους τιτλους διοτι εχει πολυ ευκολοτερη δομη για τους devs με αποτελεσμα το ιδιο παιχνιδι να ειναι broken για ps και να τρεχει αψογα στο xbox.
σε πωλησεις πρωτο ειναι το wii και δεν με απασχολει.οταν το wii εχει 70% πωλησεις και xbox και ps3 ειναι στα ιδια ακριβως.μεχρι περυσι ηταν πρωτο το xbox αλλα φετος περασε το ps γιατι εσπασε.αλλα με διαφορες ελαχιστες που δεν λενε απολυτως τιποτα.

ααα ναι,εχει και blu ray.
χαχααχα,το νεκρο media απο την ιδια του την γεννηση.

ελληναρες μου.

vasilis.

αντε,ακομα να πειτε το τρομερο επιχειρημα οτι τα παιχνιδια ειναι σε blu ray αρα καλυτερα γιατι καταλαμβανουν 25 γιγα.αχαχαχαχ.το εχω ακουσει πολλες φορες.
οχι,οτι το παιχνιδι πρεπει να πιανει ολο το δισκακι λογω φορμας,ας πουμε το family game night η το trivial pursuit ειναι….25 γιγα…χαχαχαχα
και στο xbox ειναι 7 γιγα αλλα λογω φορμας αλλα αν το ριπαρεις βγαινει ενα γιγα….

το xbox ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο υπαρχει.
και σε περιφερειακα.
να πουμε για το kinect?
το μελλον το ιδιο στην εποχη μας?
τι συγκρινουμε τωρα ρε παιδια?
απλως μαθανε οι ελληναρες το playstation και το λενε…μεχρι και ο λυριτζης οικονομου το ξερουν…τι περιμενεις.
μου αρεσει που η sony εγινε γνωστη με την απιστευτη πειρατεια που επετρεψε στο πρωτο ps με αποτελεσμα να χαντακωσει την καλυτερη κονσολα ολων των εποχων το dremacast και τωρα που εδραιωθηκε κυνηγαει τους χακερς με αγωγες.
υποκρισια.

Κωνσταντίνος

Τι λες μωρέ;Αυτό που λες κάνει 59€ https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10090891>. Δες και για τα χειριστήρια .Τίποτα δεν έχουν του xbox,είναι κακοσχεδιασμένα και δεν έχουν αισθητήρα κίνησης.Όταν θα έχουμε τηλεόραση 3D μια χαρά θα παίζουμε 3δ παιχνίδια και εσείς που λέτε ότι έχουμε ως επιχείρημα το blueray είναι γιατί χωράει και για 3δ γραφικά.Το κίνεκτ θα ήταν πολύ καλύτερο για το ps3 (αν και 150€ είναι ακριβό) και όχι στο xbox που αλλάζεις χίλιες κονσόλες χάρη στις ευαισθησίες του στο overheating.Ακόμα και εσύ το λες.Τα παιχνίδια τα σχεδιάζουν χειρότερα για το ps3 αλλά το ps3 μπορεί να αποδώσει καλύτερα γραφικά από το xbox.Και τα blu-ray έχουν 52 gb.Με 200 € παίρνω xbox με 4 gb χαχαχχα.Ενώ εγώ πήρα ps3 με 320 gb ,hdmi και το pro11 270€.Και έχει και κλάσης ανώτερα γραφικά και καλήτερη ανάλυση από το xbox .Αυτή είναι ΜΙΑ διαφορά τους vasili ,λέγε ότι θες.

Παιδια, ηρεμιες μην ανεβαζετε πιεση!! 🙂

vasilis.

κωνσταντινε μου παραθετεις τον κωτσοβολο?χαχααχχααχαχ.
ενταξει,εισαι ασχετος.σορυ που ανοιξα κουβεντα μαζι σου noob.

εντωματεξυ ολο το υπολοιπο post βρυθει απο ασχετοσυνη,ανακριβειες και πολυ θα θα θα.
οπως τοτε,στην αρχη που μας λεγανε θα δειτε γραφικα θα θα θα,και τελικα ηταν τα ιδια και χειροτερα ως επι το πλειστον.
δεν μιλω για τις αποκλειστικοτητες.αλλα για τους κοινους τιτλους.
κατι πας να πεις για το kinect οτι θα ηταν….καλυτερα στο ps3…γιατι?
τρικυμια εν κρανιω.
και παλι σορυ που ανοιξα κουβεντα και κουρασα και τους αλλους.
τυπικος ασχετος user ps.

επισης χαιρομαι που ψωνιζεις απο την dixon. αυτο δειχνει….well…whatever.
εντωμεταξυ τα χειριστηρια του xbox ειναι απλα απιστευτα,εχουν παρει τιτλους εργονομιας,στιβαροτητας κτλ αλλα για τους ελληναρες που μαθανε στο ps ,δεν τους βολευει. ειναι τρομερο επιχειρημα.
αυτη ξερουμε,αυτη εμπιστευομαστε.

MANOS

Kωσταντινε έχεις μείνει πίσω αγορι μου, αυτά που λέει ο Βασίλης είναι ακριβώς το πως έχουν τα πράγματα, το play έχει καλύτερα γραφικά μονο στις αποκλειστικότητες πουθενά αλλου.
Οι τιμές για το live είναι όπως τις λέει χωρια τις τροποποιήσεις που δέχεται η κονσόλα.
Μιας που έχω και τις η δικη μου γνώμη είναι ότι το xbox είναι καλύτερο στα περισσότερα σημεία αλλα ας μην το συνεχίσουμε άλλο το oftopic

vasilis.

και τελος κανενα xbox δεν εχει προβλημα υπερθερμανσης απο το 2005 και μετα.
αυτα ηταν στην πρωτη μητρικη.ειδικα τωρα με τα jasper και την ακομα πιο καινουργια μητρικη εχεις και ελαχιστη καταναλωση ρευματος σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
να μην πω οτι εχω xobx του 2007 με την δευτερη μητρικη,την falcon νομιζω και τρεχει σαν σκυλι ακομα.

αντε να μπλεξεις με την αντιπροσωπεια της sony εσυ αν σου παθει κατι γιατι οσοι ειχαν το rrod,τους την αλλαξαν σε μερες τοτε με 3 χρονια εγγυηση και παιχνιδια δωρο κτλ….

αλλα μιλαμε για το 2005-2006.εχουμε 2011.
αααα ναι.το 3d.ααα ναι,το blu ray.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, αφήστε τις εκφράσεις “είσαι άσχετος” και “γιατι μιλάω μαζί σου”. Εντάξει δεν είμαστε και κατηχητικό εδώ αλλά μην δυναμιτίζετε την συζήτηση και εκτροχιαστεί.

dimitris7

ενταξει αφου διαβασα οτι τα χειριστηρια του ps3 που θελουν καθε μηνα αλλαγμα και χαλανε με το παραμικρο ειναι φοβερα και του χβοx κακοσχεδιασμενα και αβολα τα εχω διαβασει ολα.εγω ενα εχω καταλαβει οτι ο καθενας προσπαθει να δικαιολογισει τα λεφτα που ξοδεψε και δεν παραδεχεται ουτε τα αυτονοητα.κλασικο παραδειγμα το pro evolution που παρολο που παντου ειναι πρωτο σε πωλησεις το φιφα (εκτως απ την Ελλαδα) και εχει εχει απιστευτη βελτιωση τα τελευταια χρονια οι περισσοτεροι Ελληνες συνεχιζουν και λενε τα δικα τους

vasilis.

εχεις δικιο Κωστα.
Σου ζηταω συγνωμη αλλα καθοτι τεχνολογικο blog,δεν δυναται να λεγονται τοσες χοντραδες και ανακριβειες απο τους τεχνολογικα υπαναπτυκτους ελληναρες.
τρανο παραδειγμα η τιμη της συνδρομης του live.
επισης καποιος ειπε παραπανω οτι ειχε πεσει και το live του xbox…
επειδη ειμαι μονιμο μελος gold απο το…2004(εποχες πρωτου xbox),θα ηθελα να μου πει ποτε επεσε?και αντιστοιχα αν επεσε την διαρκεια του και…τις μερες.

κακα τα ψεμματα,αν εισαι gamer,σοβαρος,θελεις multi.
τωρα αν θελεις να περνας τις ωρες σου οκ,αλλα υποθετω οτι δεν θα μπεις σε τετοια συζητηση αν εισαι casual.
οποτε δεν νοειται σοβαρος gamer να προτιμα το ps για live.

akumiris

Παίδες ηρεμήστε, κάθε κονσόλα έχει τα καλά και τα κακά της. Όντας κάτοχος και των 2, κάθε μία για τα αποκλειστικά της, (και βέβαια PC για FPS εννοείται!!) είναι κούκλες και οι 2. Λόγω μεγέθους χεριού βολικότερο controlIer κρίνω του xbox χωρίς να υπολείπεται σε εργονομία σημαντικά αυτός του PS3. Στα παιχνίδια απλά το xbox παύει να υφίσταται στο χάρτη (μιλάω για αποκλειστικότητες). Το PS3 είναι χιλιετίες μπροστά (σε ποσότητα περισσότερο), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το XBOX δεν έχει δώσει παιχνιδάρες (halo, alan wake, gears of war franchises) και από εκεί και πέρα απλά χειρότερες εκδόσεις PC τίτλων (όπως και το PS3 βέβαια). Όσον αφορά στα γραφικά, πολύ ικανοποιημένος και από τις 2 κονσόλες, αλλά πρόσφατα έπαιξα έναν τίτλο στο PS3 που με έκανε να καταλάβω τις δυνατότητές του. Uncharted 2… Δεν ξέρω κατά πόσο είναι το xbox να βγάλει αντίστοιχα γραφικά ή όχι, αλλά αν το παίξεiς σε μία καλή flat, απλά θα θέλεις να κλοτσήσεις από την ταράτσα το xbox… Κυριολεκτώ!! Η εμπειρία του δικτύου, είναι παρόμοια και στις 2 κονσόλες, με ένα μικρό πλεονέκτημα προς το xbox λόγω interface. Όσο για τους “φανάτες” της συζήτησης εδώ μέσα, που ρίχνουν καντήλια στη μία ή στην άλλη κονσόλα,… Συνέχεια »

ΧΡΙΣΤΟΣcyp

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΟΝΥ (EMAIL) Γεια σας, Ειλικρινά λυπάμαι που το PlayStation Network και Qriocity υπηρεσίες έχουν ανασταλεί, και εργαζόμαστε νυχθημερόν για να τους φέρει τόσο πίσω σε απευθείας σύνδεση. Μια εξωτερική διείσδυση στο σύστημά μας έχει επηρεάσει PlayStation Network μας και Qriocity υπηρεσίες. Οι προσπάθειές μας να επιλύσουμε αυτό το θέμα προβλέπεται να αλλάξει την οικοδόμηση του συστήματός μας για την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου μας. Αν και το έργο αυτό είναι χρονοβόρα, έχουμε αποφασίσει ότι αξίζει τον χρόνο που απαιτείται για την παροχή του συστήματος με επιπλέον ασφάλεια. Δυστυχώς, δεν έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε αυτές οι υπηρεσίες θα αρχίσουν και πάλι να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας μέχρι σήμερα και ζητήστε λίγο περισσότερο, ενώ προχωρούμε προς την ολοκλήρωση του έργου αυτού. Θα συνεχίσουμε να σας δώσει οδηγίες μόλις αυτά καταστούν διαθέσιμα στο PlayStation ® Blog: PlayStation Blog: https://blog.us.playstation.com/ Θα πρέπει να γνωρίζετε, η Sony δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας ζητώντας ασφαλείς πληροφορίες όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή άλλα προσωπικά στοιχεία μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Αν σας ζητηθεί για… Συνέχεια »

chrisc

για όσους εδω λενε για το kinect γιατι μάλλον μιλάνε χωρισ να ξερουν να τουσ πω τοτε οτι το kinect αρχικά ηταν πατέντα τησ σονυ μαζι με μια αλλη εταιρία που δεν θυμάμαι το ονομα τησ…η σονυ το παράτησε ομωσ γιατι οπως ειπε δεν ηταν ακριβές στο χειρισμό και γιατι παντα θελει να εχει καλο φωτισμό στο δωμάτιο κατι που δεν ειναι και πολυ άνετο..

οσο για τα games και τα γραφικά το ps3 ειναι μπροστά εκει που πρεπει..δηλαδή στουσ αποκλειστικούς τίτλους. τα αλλα τα παίζεις και στο pc με καλύτερα γραφικά απο το xbox….οπότε?????

MANOS

XAXAXAXA! Μην τα πεις αυτά παραέξω θα γελάνε και οι πέτρες…Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά η στα έχουν πει λάθος φιλικά πάντα!!!

Το Kinect ήταν ιδέα μιας μικρής εταιρειούλας η οποια είχε κάνει πρόταση στην Nintendo που αρνήθηκε βγάζοντας μετά από καιρό το δικό της σχέδιο που το ονόμασε Wii.
H microsoft αγόρασε τότε αυτήν την εταιρία και συνέχισε την ανάπτυξη του.
Βεβαια αυτό που είχε παρουσιάσει τότε αυτή η εταιριούλα δεν έχει καμια σχέση με το σημερινό kinect που ξέρουμε το οποιο το ανέπτυξε και το βελτίωσε σε μεγαλο βαθμό η microsoft.
Το λέω αυτό γιατί είχα διαβάσει πριν χρονια την είδηση σχετικά με την εξαγορά και έλεγαν μάλιστα ότι κακός της έκλεισε την πόρτα η Nintendo.

Καλο είναι λοιπόν να μην πιστεύουμε και παπαγαλίζουμε αυτά που μας λένε φίλοι,γνωστοί,άγνωστοι χωρίς να το ψάξουμε πρώτα γιατί όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

chrisc

χαχαχαχαχχα…εγω δουλευα τεχνικός.οχι εκει αλλα ειχα φιλαράκι εκει οταν ακόμα ημουν στη σχολη ..χαχαχχαχαχαχα………αλλο τησ nintendo που λες …… τοσο το wii οσο και το kinect βασίστηκαν στην ιδια πατεντα.. πρωτα ομως ειχε γινει η αρχη ισωςαπο την σονυ και μετα και στο ps2….. η μικρη εταιρία που λες ηταν με την nitendo και την sony στην εποχη ακομα του ps. αργότερα η nitendo έφυγε και η σονυ το παράτησε….ίσως ομως να μπερδεύεστε γιατι η σονυ ποτε δεν το παραδέχτηκε επισήμως αυτο…..

MANOS

Μάλλον τα μπερδεύεις με το Playstation Eye που είχε βγάλει τότε η sony το οποιο δεν έχει καμια σχέση με το Kinect – Wii…
Η είδηση που είχα διαβάσει εγώ (αν δεν κάνω λάθος στο IGN)έλεγε ότι η εταιρία αυτή ήταν ανεξάρτητη που αποτελούνταν από μια ομάδα προγραμματιστών

Και κάτι άλλο,αυτό που λες ότι το kinect και το Wii βασίζονται στην ίδια πατέντα είναι λάθος.
Έχουν γραφτεί τεραστια άρθρα και συγκριτικά τα οποια εξηγούν την τεχνολογία που χρησιμοποιούν και δεν έχουν καμια απόλυτος σχέση μετάξι τους,είναι τελείως διαφορετικές πατέντες.
Λες να βασίζονταν στην ίδια πατέντα και να άφηνε η Nintendo την Microsoft να την κατοχυρώσει? λίγο δύσκολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.