Σάββατο
09/08/2014

Qualcomm, επιδεικνύει τις 60 ωρες playback μουσικής του OnePlus One

Σε αντίθεση με τα Nvidia Tegra chips, η Qualcomm κατάφερνε πάντα να διατηρεί μια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και διάρκειας μπαταρίας με τους Snapdragon. Στη νέα διαφήμισή της η εταιρεία επιδεικνύει τα χαμηλής κατανάλωσης chips παίζοντας μουσική πάνω από 60 ώρες στο OnePlus One.

Στο video το οποίο ανέβασε η Qualcomm, το OnePlus One κατάφερε να παίξει μουσική για 60 ώρες, που δεν είναι και λίγες ώρες αν και έχει 3100mAh μπαταρία. Ωστόσο, η συσκευή ήταν σε Airplane mode και δεν ήταν συνδεδεμένη σε Wi-Fi.

To OnePlus One έρχεται με Snapdragon 801 επεξεργαστή, έχει low-power Hexagon DSP. Ωσόσο, προφανώς και το software παίζει σημαντικό ρόλο.

Ενδιαφέρον έχει πάντως ότι η Qualcomm αποφάσισε να πάει σε πιο άγνωστο κατασκευαστή για να κάνει τη διαφήμιση και δεν πήγε σε πιο γνωστά ονόματα όπως HTC ή Samsung.

qualcomm-570

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Με ακουστικά αντέχουν όλα 60 ώρες

  2. Ο/Η Darth λέει:

    ναι καλα………. ας βάλουν ένα κλασσικό smartphone με bloatware μέσα μετά μιλάμε αν θα τους βγάλει 60 ώρες το one δεν έχει κάτι περιττό να των ζορίζει σε σχέση με samsung πχ……. εκεί να δω την qualcom στα bloated μηχανήματα αν βγαζει τόσα

  3. Ο/Η Costas λέει:

    Το συγκεκριμένο κινητό τρέχει cyanogenmod ίσως είναι αυτός και ένας από τους λόγους που άντεξε 60 ώρες.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.