Qualcomm Snapdragon S4, Λιώνει τον ανταγωνισμό… σαν βούτυρο! [video]

H Qualcomm υποστηρίζει ότι ο δικός της διπύρηνος επεξεργαστής τελευταίας γενιάς, ο Snapdragon S4 κάνει καλύτερη διαχείρηση ενέργειας με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται λιγότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για του λόγου της το αληθές ετοίμασε ένα βίντεο που συγκρίνει το HTC One S (Qualcomm S4) με τα Motorola RAZR (Texas Instruments) και Galaxy S II (Samsung Exynos). Το αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον με την προσθήκη λίγου… βούτυρου! Δείτε το βίντεο.

, Qualcomm Snapdragon S4, Λιώνει τον ανταγωνισμό… σαν βούτυρο! [video]

, Qualcomm Snapdragon S4, Λιώνει τον ανταγωνισμό… σαν βούτυρο! [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Πέραν όμως της πόσης θερμότητας εκπέμπει ο κάθε επεξεργαστής, το σωστό τεστ πρέπει να εξασφαλίζει ίδιες συνθήκες για όλους. Εδώ βλέπουμε συγκριτικό μεταξύ razzr,sgs2 & one s. Όχι μόνο μεταξύ ti omap, exynos, s4.

Έναν ρόλο παίζει και το υλικό κατασκευής της κάθε συσκευής και το πόσο κοντά είναι ο επεξεργαστής στην επιφάνεια. Αν και θα θελα να δω σύγκριση και με tegra αλλά και τον νέο exynos και novathor….

Πάντως το sgs2 είναι με διαφορά το πιο καυτό….Ιδίως τώρα που έπιασε και καλοκαίρι τις υψηλές θερμοκρασίες τις έχει για κολατσιό…

kokour1986

Το βούτυρο ήταν με χαμηλά λιπαρά?

LeGend

Σαν πρώην κάτοχος S2 και τώρα S3 ένα έχω να πω τα Samsung μαγειρεύουν κι’ολα….!!!
Πέρα απο την πλακα καλο θα ηταν να μας έδειχναν και τρέχει η καθε συσκευή γιατι απο παραμύθι χορτάσαμε! Ναναι καλα η Ελληνική βουλή…

μαρκος xperia

εγω εχω xperia neo v τα 42-45 τα πιανει παντος.Ειδικα τωρα που εχει και ζεστη. το προηγουμενο μου ( galaxy 550 ) επιανε τα 55 και θυμαμαι μια μερα τα 60 που το χτυπουσε ο ηλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.