QWERTY κινητά | Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας

, QWERTY κινητά | Ο καλύτερος φίλος της γυναίκαςΕίναι αντιληπτό ότι στην ελληνική αγορά δεν έχουν βρει ακόμα το χώρο τους τα κινητά με QWERTY πληκτρολόγια. Ωστόσο νομίζω ότι αυτή η κατηγορία κινητών, όσο και αν ακούγεται περίεργο αυτό, θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό. Εδώ και δυο μήνες με οραματίζομαι να παίζω με ένα κινητάκι που θα ανοίγει σαν κασετίνα και θα έχει QWERTY πληκτρολόγιο που δε θα με ταλαιπωρεί στα μηνύματα όπως τα παραδοσιακά κινητά.

Θα έχει WiFi, μια αξιοπρεπή κάμερα (3ΜΡ και πάνω), GPS ακόμα καλύτερα και το πιο σημαντικό, θα έχει glam, stylish αλλά και παιχνιδιάρικο design. Ως προς τις τεχνικές απαιτήσεις μπορείς να βρεις πολλά κινητά που να πληρούν τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Σε ότι αφορά όμως το στυλ, οι διαθέσιμες επιλογές QWERTY κινητών στην αγορά έχουν στυλ που ταιριάζει κυρίως σε στελέχη και επιχειρηματίες.

, QWERTY κινητά | Ο καλύτερος φίλος της γυναίκαςΜετά από πολλές ώρες Google search δεν βρήκα και πολλές επιλογές που θα ικανοποιούσαν μια γυναίκα. Το μόνο που πλησίασε αρκετά είναι το LG enV2 VX9100. Έχει αυτό το κάτι που ίσως να κέρδιζε μια γυναίκα ωστόσο υπολείπεται τεχνικών χαρακτηριστικών πράγμα που το βγάζει εκτός μάχης. Βασικότερο όλων όμως, δεν διατίθεται στην Ελλάδα.

Για να σας προλάβω, υπάρχει πάντα και η επιλογή του υπέρκομψου HTC Touch Pro, αλλά το θέμα είναι να μην έχεις και ένα κόμπο στο λαιμό από τα λεφτά που θα έχεις ξοδέψει. Εξάλλου, οι γυναίκες έχουν να σπαταλήσουν χρήματα και αλλού!

17
30

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Δύσκολα μια γυναίκα θα πάρει ένα τέτοιο κινητό. Συνήθως ψάχνουν πιο μικρές συσκευές. Δύο qwerty κινητά έχω το qtek 9000 και το νοκια e90 και δεν έχω βρεί κάποια γυναίκα που να της αρέσουν.

Κώστας Βλαχάκης

Τάσο και εσύ τώρα αναφέρεσαι σε δυο από τα πιο ογκώδη QWERTY κινητά ever!!!
Αυτά μόνο σε όποιον ξέρει να εκτιμάει τις δυνατότητές τους, αρέσουν. Και υποστηρίζω τη γνώμη μου ότι οι γυναίκες γουστάρουν QWERTY κινητά λέγοντας ότι εκείνο το παλιό το γαλάζιο Nokia (δεν θυμάμαι μοντέλο) που άνοιγε το πληκτρολόγιο και γινόταν κάτι σαν NGAGE, μόνο σε γυναικεία χέρια το είχα δει να κυκλοφορεί.

Αυτό που αναγνωρίζω εγώ σαν πρόβλημα των γυναικών με τις παντός τύπου ηλεκτρονικές συσκευές είναι ότι καταστρέφουν τα νύχια τους και τα κουμπιά τους. Ειδικά τα ασύρματα DECT και οι συσκευές για το συναγερμό του αυτοκινήτου, υποφέρουν!

Gogo θα σου πρότεινα να έβλεπες και το XPERIA X1…
https://techblog.gr/mobile/techblogtv-exlusive-se-xperia-x1/

tasosvel

ογκώδη ;; Μπα δεν θα το έλεγα:) Λίγο τούβλα είναι και τα δύο χαχα:) Αλλά είνια πολύ βολικά για εμένα τουλάχιστον.

tasosvel

Όντως απ αυτά που έχουν qwerty το Xperia είναι το πιο κομψό.

Κώστας Βλαχάκης

Glam το XPERIA; Θα έλεγα ότι είναι αρκετά “σκληρό” για γυναίκες…
Συγκεκριμένα, δεν το έχω ούτε καν φανταστεί σε γυναικεία χέρια!

alexia

gogo pote erxete to xperia ellada?
Ego thelo to kinito mou na exei kathrefti. Exo to lgshine.

tasosvel

γενικότερα η SE ανακοινώνει πολύ νωρις τα τηλέφωνα της αλλά τελικά αργουν να έρθουν.

emma

Den 3erw gia sas alla egw entoysiazomai mono k mono stin idea toy n exw ena kinito m ena qwerty priktrologio!!!!! Thelw poli t env2 k as min exei ta teleia grafika i otidipote allo…borei k na epireastika apo ti seira gossip girl poy oloi exoyn kinita verizon qwerty ktl….

Κώστας Βλαχάκης

emma, Τσέκαρε το νέο LG GW520 https://www.lge.com/uk/mobile-phones/all-lg-phones/LG-touch-screen-phones-GW520.jsp το έχει το Πλαίσιο με 219 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.