Samsung Galaxy S5, οι λόγοι που το αγοράζουν οι Αμερικάνοι

Η εταιρεία Kantar που ασχολείται με το global market research, αποκάλυψε του κύριους λόγους που οδηγούν τους καταναλωτές να αγοράσουν το Samsung Galaxy S5. Η 5.1 ιντσών 1080p Super Amoled οθόνη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που οδήγησε το 67% των αγοραστών στην αγορά της συσκευής στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, μετά την οθόνη το LTE και η διάρκεια της μπαταρίας ήταν οι δυο επόμενοι λόγοι για τους οποίους προτίμησαν οι καταναλωτές το Galaxy S5 έναντι άλλων ναυαρχίδων. Συγκεκριμένα, το 50% των καταναλωτών ανέφεραν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά ότι ήταν σημαντικά για την επιλογή της συσκευής.

Αντιθέτως, η 16 megapixel camera και το αδιάβροχο feature του Samsung Galaxy S5 δεν ήταν ανάμεσα στους δημοφιλείς λόγους που οδήγησαν στην επιλογή της συσκευής, αν και η αντοχή σε νερό και σκόνη έχει προωθηθεί αρκετά στη φετινή ναυαρχίδα της Samsung.

Να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy S5 και το iPhone 5S είναι οι πιο δημοφιλείς συσκευές το τελευταίο τρίμηνο στην Αμερική.

Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι το marketing της Samsung ήταν πολύ σημαντικό για την επιτυχία του Samsung Galaxy S5 καθώς το 61% όσων αγόρασαν τη συσκευή θυμάται να να έχει δει τουλάχιστον μια διαφήμιση στην τηλεόραση, ενώ το 40% κάποια online διαφήμιση. Επιπλέον το 64% των πελατών που έλαβαν εξυπηρέτηση σε κάποιο κατάστημα, τους είχε προταθεί και τελικά επέλεξαν το Galaxy S5.

Ποίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό που σας έκανε να αγοράσετε το Samsung Galaxy S5 ή που θα σας έκανε να το αγοράσετε;

samsung galaxy s5, Samsung Galaxy S5, οι λόγοι που το αγοράζουν οι Αμερικάνοι
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Σε ένα μήνα θα το αγοράσω.Το επιλέγω επειδή είναι ανθεκτικό στο νερό,οθοναρα,δακτυλικο αποτύπωμα, πολύ δυνατή κάμερα.Ειμαι κάτοχος του s4 και τα 2GB ram δεν μου έχουν προκαλέσει πρόβλημα! Οπότε μόλις μαζέψω χρήματα έρχεται η ανανέωση!

Rizo

Εμένα πάντως πέρα απο την super amoled (που έχω ήδη στο κινητό μου και δεν την αλλάζω) θα έβαζα και την κάμερα, γιατί είναι η καλύτερη απο όλες τις ναυαρχίδες.
Χτες το βράδυ ήμασταν με κάτι παιδιά και έλεγε ενας να πάρει κινητό. Πήρα το G2 (η λατρεία μου) απο τον ξαδερφό μου και έβαλα 2 βίντεο στο you tube. Πάνω και κάτω είχαν μαύρες μπάρες..
Ε, αυτο το μαύρο δεν υπάρχει ρε παιδια.. να είναι βράδυ και να μην βλέπεις που ξεκινάει η οθόνη..
Πολλά +++ για μένα η οθόνη.

jimo

δηλαδη αν ο κυριοσ λογοσ αγορας του s5 ηταν η μεγαλη οθονη αναρωτιεμαι τι θα γινει τωρα που θα βγαλει η apple μεγαλη οθονη θα φυγουν πολλοι απο την samsung !! επισης @Rizo δκιαμσε να βγαλεισ φωτογραφια με το Iphone5 η 5s και θα καταλβεισ τι παει να πει να βλεπεις καθαρα στο σκοταδι τις φωτογραφιεσ σου δεν υπαρχει κατι καλυτερο για νυχτερινη ληψη και ειδικα χωρισ φλας ακομα και με το hdr κλειστο !!

κατοχος nexus 5 και Iphone5 συντομα και iphone 6 αν δεν κανει βλακεια η apple και χαλασει το σχεδιασμο της με αυτα τα αθλια dummy που βλεπουμε !!

Dimitris

η γνώμη μου είναι το αγόρασα γιατί είναι samsung ο λόγος ότι συσκευές που πήρα samsung videa τηλεόρασης αθάνατες! αυτό που με χάλασε είναι το πλαστικό γύρο γύρο γιατί με να πέσιμο από μικρό ύψος μου χάλασε το βερνίκι και το χειρότερα μου έφυγε μέσα από θήκη γκαντεμιά για αυτό από τότε πάντα χωρίς θήκες και δεν με χάλασε τίποτε άλλο στο κινητό εάν αυτό ήταν κάτι μαλακό στα πεσίματα πλαστικό θα ήταν η κορυφή τον κορυφών, δεν θα έπαιρνα άλλο κινητό γιατί όσα έπιασα στα χερια μου δεν μου άρεσαν η σαν ui και γενικός από σχεδιασμό όλα το ίδιον είναι περίπου

Theo

Πραγματικα οταν ανακοινωθηκε ειπα παναγια μου ΤΟ εκτρωμα σαν κινητο. Τελικα πηγα και το ειδα απο κοντα. Ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα, το πλαστικο δεν με χαλαει κθλ, εχει απιστευτη ευκρινεια, ζωντανα χρωματα που σου τρεχουν τα σαλια (γι αυτους που αρεσουν οι αμολεντ οθονες), η καμερα απιστευτη και γενικα ολο το ανανεωμενο ui ειναι πανεμορφο. Να τονισω οτι εχω κινητο σαμσουνγκ και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Το μονο που δεν μου αρεσει στο gs5 ειναι η τιμη, ελεος ρε σαμσουνγκ.

@jimo Χωρις να θελω να σου την πω, αλλα αυτη η καραμελα με τις φωτογραφικες των iphone εχει καταντησει αηδια. Εχω πιασει αρκετες φορες iphone5 στα χερια μου και ειδικα το βραδυ ειναι μεσα στον θορυβο, αντιθετως τα galaxy s τα πηγαινουν περιφημα. Γνωμη μου παντα και με τα δικα μου ματια.

Φώτης

Ο εχθρός σε εισαγωγικά έρχετε για την amoled κ ειναι η οθονη oled απο την lg..Το lg g flex 2 που λογικα θα ειναι κ 1080ρ δεν θα εχει αντίπαλο αν βάλουμε μέσα κ την κινηματογραφική οθονη που θα εχει..

Alexis

@jimo δοκίμασε και ένα Lumia 1020 χωρίς φλας το βράδυ να δεις τι σκόνη αφήνει σε οποιαδήποτε ναυαρχίδα.

jimo

@Alexis Ναι πρεπει να ομολογησω οτι ξεχασα τελείως την nokia που την εχω πολυ ψηλα σαν εταιρία ποιοτικά οντως εχουν φοβερες καμερες αλλα αυτο το λειτουργικο τους με χαλαει οποτε και την ξεχναω συνεχεια κακα τα ψεματα δεν πουλαει ! πριν μπω στο android ειχα αποκλειστικα νοκια κινητα μετα γνωρισα το Iphone !

tech21man

Οθονη ψαξτε τον δευτερο. Καμερα γιατι οχι. Ηχος απο τα ακουστικα. Η samsung κανει απιστευτη δουλεια στο συστημα ηχου. Ευχαριστιεσαι ηχο και εικονα για οποιον εχει ορεξη να παρακολουθησει HD περιεχομενο η flac, πιο καλα απο ο,τι σε τηλεορασεις ωρες ωρες. Το android τα ψιλο χαλαει αλλα δε βαριεσαι. Χαμηλο SAR. Σχετικα λεπτη κατασκευη. Ολα αυτα ειναι χαρακτηριστικα που υπαρχουν απο το πρωτο S που αλλαξε και το παιχνιδι.

LTE και μπαταρια προσωπικα δεν μου λενε και πολλα. Η γυναικα μου χρησιμοποιει το υπερξεσκισμενο με κατα καποιο περιεργο τροπο βουλιαγμενη μπαταρια xperia mini που ειχα παλια και κανει απλα τηλεφωνα μηνυματα και καμια φωτο video και της παει 5-6 μερες…Ειναι θεμα χρησης.

Ειναι προσεγμενα απο την αρχη μεχρι το τελος τα samsung. Οποιος εχει ορεξη να θιξει πλαστικα κ.ο.κ. να περασει εξω με απουσια.

JohnWave

Πάντα εκτιμούσα και συνεχίζω να εκτιμώ και τις οθόνες και τις κάμερες που βάζει η Samsung στη σειρά Galaxy S. Aντίθετα δεν εκτιμώ τo design της, το πλαστικό της, τις roms της και την αρχική τιμή. Το δαχτυλικό αποτυπώμα και η αδιάβροχη κατασκευή είναι παντελώς αδιάφορα για μένα.

Λευτέρης

Η αλήθεια είναι πως το περίβλημα το πλαστικό είναι τελείως χάλια.Εχω 11 μήνες το s4 που είπα και πριν και έχει φθαρεί σε πολλά σημεία.Εξαιτιας όμως των θηκών που του έβαζα γιατί του είχα βάλει ακόμα και πλαστικη(!).Στο s5 δεν θα μπει καμιά θήκη ώστε να μην έχει τριβες και να χαλάει.

vasilis

Εγώ θα το σκευτόμουν αν έβγαινε έκδοση με καλή lcd οθόνη και όχι amoled .Είμαι τύπος που του αρέσει η ποιότητα και όχι ο εντυπωσιασμός .
Κατα τα άλλα το s5 είναι σχεδόν τέλειο και απο κάμερα και απο spec και το desighn δεν είναι τέλειο αλλα δεν με χαλάει καθόλου.

DimitrisZ

Παιδια sorry για το off- topic αλλα θελω να κανω μια ερωτηση. LG G2 ή Samsung Galaxy S5; Δεν το ρωταω απο θεμα specs αλλα αν αξιζει να περμενω να πεσει η τιμη του S5 για να το παρω. Το G2 το ηθελα απο τοτε που βγηκε αλλα πλεον μου φενεται πως θα το παρατησει λογω G3. Εσεις τι λετε;;;

filippos 04

εγω απ την εμπειρια μου σου λεω να πας σε σ5 αν εχεις τα χρηματα …κατοχος νοτε 1 ,note 2 ,s3 ,σ4 , lg optimus g ,g pro απο την εποχη του optimus 2x p990 κ τωρα κατοχος νοτε 3 περημενωντας πως κ πως το iphone 6 stis 5,5 ιντσες οθονη 😉

stavros

Κάμερα.

giannis

@jimo έχω το Lumia 920 και δεν έχω βρει κινητό που να το ξεπερνάει στην κάμερα το έχω βάλει δίπλα σε iPhone 5, Sony xperia z1 και galaxy s4 όλα έχουν θόρυβο και κακή ποιότητα εικόνας το Lumia αντίθετος έχει τρομερή ανάλυση έστω και με 8,7 mp..

Tom.

Δεν θα το αγοραζα διοτι δεν ειμαι και πολυ fan της φωτογραφιασ και διοτι το κοστος του ειναι παρα πολυ μεγαλο και στισ εποχες μασ δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα

Στελιος

Επειδη εχω πολυ ασχημη εμπειρια με υγρασια και νερο.
Το αδιαδροχο χαρ/κο του ειναι που με κερδισε!

Vas.2050

Παιδάκια.. Ένα θα σας πω, Samsung Galaxy S5 ΧΤΥΠΗΤΟ!!!
Για να μην… Πνιγείτε, & πνίγεστε και στις ερωτήσεις,
πάρτε το, σωθείτε, & ξεγνοιάστε μιά για πάντα.

Παρασκευάς

Ακριβώς όπως τα λες είναι Vas.2050, …ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…

Λάμπρος

Απλά ακαταμάχητο??? Σκεφτείτε το.
Και η ασφάλεια μετά, θα είναι δική σας… “ΥΠΟΘΕΣΗ”###

Argiris2573

Παιδια καλημέρα είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy s5 και θελω την βοήθεια σας γιατί δεν μπορω να βγάλω άκρη…
Ξέρει κανεις πως απενεργοποιητε η νυχτερινή ληψη;

Αντώνης

Έχει συμβεί σε κάποιον σε galaxy s5 να μην έχει νυχτερινή λήψη? ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.