LG G Flex, Κάτοχος του βραβείου “Best of the Best” από τα Red Dot Awards

Το LG G Flex κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Best of the Best” στα πλαίσια των φετινών Red Dot Awards. Συνολικά, η LG κέρδισε 33 Red Dot product design awards ανάμεσα σε 4,800 συμμετοχές, σε αντίθεση με πέρυσι που είχε κερδίσει 27.

Το Smart 3D Blu-ray Home Cinema πήρε και αυτό το βραβείο “Best of the Best”, το οποίο πέρυσι είχε αποδοθεί στην LG Curved OLED TV.

Επίσης, το LG G Flex είχε κερδίσει και το 2014 IF Design Award στις αρχές του μήνα.

, LG G Flex, Κάτοχος του βραβείου “Best of the Best” από τα Red Dot Awards, LG G Flex, Κάτοχος του βραβείου “Best of the Best” από τα Red Dot Awards
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Μπραβο τους γιατι το αξιζει! Ειδα το κινητο απο κοντα και χαζεψα… Ειναι φοβερο το design του και φυσικα ειναι και το μεγαλο οπλο του..

thomas

Μπραβο στην Lg!!!Τους αξιζουν συγχαρητηρια και για το g flex και για το g2 αλλα για τα μοντελα της σειρας L2!!Και για το knock on γιατι ηταν πολυ καινοτομο!!Κι ας καθονται καποιοι fan sony και samsung να καυχιουνται οτι τα κινητα των δυο αυτων εταιριων ειναι τελεια..τα υπερκοστολογημενα της samsung και τα ελαττωματικα της sony….η νικητρια φετος ειναι μια!!!

nikos

Λατρευω samsung αλλα αγαπαω lg με αυτο το κινητο…

Βαγγέλης

Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια ηχεία αναφέρεστε.

Προσπαθώ να τα βρω βάσει φωτογραφίας αλλα δεν τα καταφέρνω.

Θεωρούσα οτι η ναυαρχίδα τους ήταν τα 9,1. (BH9530TW)

Αυτα τα βραβεία είναι μήπως για την εμφάνιση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.