Άποψη | Asus P526

, Άποψη | Asus P526Μετά την κυκλοφορία του P535 πριν 6 μήνες περίπου η Asus αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλο ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο δέκτη GPS. Είναι το μοντέλο P526 που είχαμε δει σε event για τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα όμορφο PDA με πρωτοποριακό σχεδιασμό το οποίο ενσωματώνει τόσο οθόνη αφής 2,6’’ όσο και πληκτρολόγιο. Είναι εφοδιασμένο με Windows Mobile 6.0 και διαθέτει TI-OMAP επεξεργαστή χρονισμένο στα 200MHz.

Σίγουρα το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι ο ενσωματωμένος δέκτης GPS που διαθέτει ο οποίος είναι συμβατός με το με το πρότυπο SIRF Star III προσφέροντας μετρήσεις ακριβείας στον προσδιορισμό της θέσης μας. Επιπλέον διαθέτει 64MB RAM και 128MB ROM, 2Megapixels κάμερα, Bluetooth καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD.

Συμπέρασμα
Σίγουρα δεν είναι το ταχύτερο και πληρέστερο PDA που κυκλοφορεί καθώς τόσο ο αργός επεξεργαστής όσο και η έλλειψη Wi-Fi θα προβληματίσει αρκετά κάποιους υποψήφιους αγοραστές. Ωστόσο αν αναζητάτε ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο δέκτη GPS και οθόνη αφής χωρίς να ενδιαφέρεστε για πλοήγηση στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi το P526 είναι μια καλή επιλογή.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gabriel

γεια σας που μπορω να βρω το Asus P526

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.