Τρίτη
22/01/2013

BlackBerry 10, Παράταση των προγραμμάτων ανάπτυξης εφαρμογών

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του BlackBerry 10 η RIM φαίνεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους developers εφαρμογών. Η εταιρεία έχει διεξάγει αρκετά events όπου καλεί τους ενδιαφερόμενους να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στη νέα πλατφόρμα, με πάνω από 15 χιλ. εφαρμογές να περιμένουν τη σχετική έγκριση από την εταιρεία.

BlackBerry 10 logo

Στο πιο πρόσφατο event – που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα – υπήρξαν πάνω από 19 χιλ. υποβολές εφαρμογών, σύμφωνα με τον Alec Saundres, Vice Presiden of Developer Relations. Τα αποτελέσματα φαίνονται αρκετά θετικά, με την RIM να παρατείνει τη διορία των προγραμμάτων Build for BlackBerry – αφορά μεταφορές ήδη υπαρχόντων εφαρμογών από App Store και/ή Play Store – και 10Κ Developer Commitment – αφορά νέες εφαρμογές – έως και τις 18 Φεβρουαρίου, με την αρχική λήξη να ήταν στις 21 Ιανουαρίου, με τον τελικό επιθυμητό αριθμό να είναι στις 70 χιλ. εφαρμογές στο BlackBerry World με το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού.

Η εταιρεία φαίνεται να τα παίζει όλα για όλα, καθώς το πρόγραμμα των 10 χιλ δολαρίων υπόσχεται στους developers τα αντίστοιχα κέρδη μέσα σε ένα χρόνο, ενώ αν δε γίνει κάτι τέτοιο αλλά υπάρχουν πάνω από 1 χιλ. κέρδη, τότε το υπόλοιπο ποσό θα αναπληρωθεί από την ίδια. Να υπενθυμίσουμε πως το BlackBerry 10 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 30 Ιανουαρίου σε σχετική εκδήλωση της RIM στην Αμερική.

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η jek λέει:

    Φαίνεται πως η RIM μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.