BlackBerry 10, Παράταση των προγραμμάτων ανάπτυξης εφαρμογών

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του BlackBerry 10 η RIM φαίνεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους developers εφαρμογών. Η εταιρεία έχει διεξάγει αρκετά events όπου καλεί τους ενδιαφερόμενους να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στη νέα πλατφόρμα, με πάνω από 15 χιλ. εφαρμογές να περιμένουν τη σχετική έγκριση από την εταιρεία.

BlackBerry 10, BlackBerry 10, Παράταση των προγραμμάτων ανάπτυξης εφαρμογών

Στο πιο πρόσφατο event – που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα – υπήρξαν πάνω από 19 χιλ. υποβολές εφαρμογών, σύμφωνα με τον Alec Saundres, Vice Presiden of Developer Relations. Τα αποτελέσματα φαίνονται αρκετά θετικά, με την RIM να παρατείνει τη διορία των προγραμμάτων Build for BlackBerry – αφορά μεταφορές ήδη υπαρχόντων εφαρμογών από App Store και/ή Play Store – και 10Κ Developer Commitment – αφορά νέες εφαρμογές – έως και τις 18 Φεβρουαρίου, με την αρχική λήξη να ήταν στις 21 Ιανουαρίου, με τον τελικό επιθυμητό αριθμό να είναι στις 70 χιλ. εφαρμογές στο BlackBerry World με το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού.

Η εταιρεία φαίνεται να τα παίζει όλα για όλα, καθώς το πρόγραμμα των 10 χιλ δολαρίων υπόσχεται στους developers τα αντίστοιχα κέρδη μέσα σε ένα χρόνο, ενώ αν δε γίνει κάτι τέτοιο αλλά υπάρχουν πάνω από 1 χιλ. κέρδη, τότε το υπόλοιπο ποσό θα αναπληρωθεί από την ίδια. Να υπενθυμίσουμε πως το BlackBerry 10 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 30 Ιανουαρίου σε σχετική εκδήλωση της RIM στην Αμερική.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jek

Φαίνεται πως η RIM μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.