Sagem Oxbow | Το απόλυτο sporty κινητό

, Sagem Oxbow | Το απόλυτο sporty κινητόExperts του surf και των θαλάσσιων sports ή απλά επίδοξοι καλοκαιρινοί αθλητές,… αυτό θα είναι το καλοκαίρι σας αφού τώρα η επικοινωνία σας γίνεται κάτι παραπάνω από θαλασσινή & sporty… με το νέο Oxbow από τη Sagem Mobiles το κινητό που φτιάχτηκε για να δαμάσει τα κύματα. Stylish & tanned, το Oxbow φιγουράρει φέτος στις παραλίες δίπλα στους windsurfers, μιλάει τη γλώσσα τους και… γιατί όχι και τη δική σας.

, Sagem Oxbow | Το απόλυτο sporty κινητόΣε χρώμα χακί, με μαύρο φινίρισμα και πολλά tattoos το νέο Sagem Oxbow σερφάρει και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και την τεχνολογία του. Εξοπλισμένο με VGA κάμερα & λειτουργία video, με WAP 2.0 και Bluetooth, είναι ένα multimedia τηλέφωνο και παράλληλα μια εμπειρία για τους θαυμαστές του.

Γιατί αυτό το καλοκαίρι….Surf it like Oxbow…Surf it like SAGEM!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sagem

Sagem Lulu Castagnette | Κινητό με σήμα το αρκουδάκι!

Το Lulu Castagnette, το πιο trendy κινητό από την Sagem υπόσχεται να σαγηνεύσει τα πιο μοδάτα κορίτσια της πόλης! Με σήμα το αρκουδάκι του διάσημου γαλλικού brand γυναικείων αξεσουάρ Lulu Castagnette, το νέο τηλέφωνο της Sagem κυκλοφορεί στα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα της σαμπάνιας και του λευκού, και κάνει τη διαφορά, αφού εκτός από κινητό τηλέφωνο […]

Smartphones Sagem

SAGEM my721X | Design κοφτερό σαν πάγος

Το νέο Sagem my721X «So Ice» τηλέφωνο είναι η επιτομή της κομψότητας. Επιβλητική εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος, αλλά και ultra-slim σε συσκευασία πούπουλο βάρους 90γρ. Με τεχνολογίες αιχμής, ο ατσάλινος σκελετός του υπογραμμίζει πως αυτό το στιβαρό, cool, τηλέφωνο παραμένει ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, με εντυπωσιακά προσεγμένο φινίρισμα.

Μικρά νέα Sagem

Η Sagem δυνατά και πάλι στην κινητή τηλεφωνία

Η κινητή τηλεφωνία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, ανανεώνοντας διαρκώς τις προσφερόμενες συσκευές και υπηρεσίες. Αποσκοπώντας στην κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του καταναλωτικού κοινού, νέες τεχνολογίες παρουσιάζονται στα προϊόντα της Sagem, οι οποίες θα ενσωματωθούν πλήρως έως το τέλος του 2006.