Samsung 1 Hour Service, Νέα υπηρεσία επισκευής κινητών σε 1 ώρα

Η Samsung Electronics Hellas, με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία 1 Hour Service για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. Εντός 20 λεπτών από την ώρα παράδοσης της συσκευής οι καταναλωτές θα ενημερώνονται για την πορεία της επισκευής και εντός 1 ώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την συσκευή τους επισκευασμένη.

, Samsung 1 Hour Service, Νέα υπηρεσία επισκευής κινητών σε 1 ώρα

Η υπηρεσία 1 Hour Service, σκοπό έχει να διευκολύνει τους κατόχους κινητών τηλεφώνων Samsung, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη για τη συσκευή τους. Το εξουσιοδοτημένο κέντρο service είναι της εταιρείας Smartec.

Οι ώρες παραλαβής των συσκευών είναι 09:00 – 15:30 και αφορούν την περιοχή της Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Samsung.

Samsung Electronics Hellas
Από σταθερό: 801.11.72.67.864 (αστική χρέωση)
Από κινητό: 210.68.97.691

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gtmen

πολυ πλακα θα εχει να το κανουν μπροστα σου κιολας, πως ειναι τα fast food….τσακ τσακ θα στο ανειγει θα βλεπει το προβλημα θα το φτιαχνει θα το κλεινει και ετοιμος πολι φαση θα εχει αυτο

saras

Μόνο Αθήνα ρε παιδιά πάλι;

edangel

μοδα την κανανε την Αθηνα και οι υπολοιπες πολεις πεινανε…ασχετο!παντως αν περασει μια ωρα και δεν εχουν φτιαξει ενα προβλημα ζηταμε αποζημιωση ενα καινουριο??χεχε..!

petnikol87

Μπράβο στην Samsung,παρά πολύ καλή κίνηση…

Solon

Τώρα τι θα προλάβουν να κάνουν σε μια ώρα αν το μηχανάκι έχει σοβαρή ζημιά είναι ένα ερώτημα.

souzero7

SAMSUNG IS THE BEST

AlariC

Περίεργη έννοια “1 Hour” στις ανακοινώσεις της Samsung. Το δικό μου κινητό έχει κλείσει δύο μήνες που το έδωσα για service κι ακόμα κανένα νέο!

mavrom

τηλεφωνω απο 11.24 μέχρι 12.50 και ειμια συνεχεια στην αναμονη !!!

alkis

καλη η samsung αλλα οταν τους πηγα το κινιτο μου μου ειπαν οτι δεν φτιαχνετε, και το μονο που ειχε ηταν οτι ειχε κλησει απο μπαταρια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ

alkis

και ηταν καινουριο ενα μινα το ειχα galaxy s2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.