Samsung: Σπάσει ρεκόρ με 20 εκατ. παραγγελίες για Galaxy S6 και S6 Edge

H Apple έκανε το βήμα μεγαλώνοντας την οθόνη των iPhone 6 και iPhone 6 Plus με αποτέλεσμα να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων και κερδών το τελευταίο τρίμηνο του 2014 με 74.5 iPhone. Το ίδιο έκανε η Samsung, άκουσε τους χρήστες της και επανασχεδίασε τη ναυαρχίδα με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, και όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά χαμένη θα βγει.

Είναι γνωστό ότι ο κορεάτικος γίγαντας ζορίζεται με τις πωλήσεις τον τελευταίο χρόνο μιας και το Samsung Galaxy S5 δεν τα πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα Samsung Galaxy S6 θα την βγάλουν από τη δύσκολη θέση, καθώς λέγεται ότι οι πάροχοι έχουν παραγγείλει ήδη 20 εκατομμύρια συσκευές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Τα 15 εκατομμύρια είναι για το κανονικό Samsung Galaxy S6 και τα 5 εκατομμύρια για το Samsung Galaxy S6 Edge με την καμπυλωτή οθόνη και στις δυο πλευρές.

Οι πληροφορίες έρχονται από μεγάλο πελάτη της Samsung και κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνονται από τον Shin Jong-kyun, επικεφαλής του τμήματος mobile, ο οποίος ανέφερε ότι οι προ-παραγγελίες από τους παρόχους είναι τεράστιες

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην MWC 2015 και άφησαν πραγματικά πολύ καλές εντυπώσεις. Το Galaxy S6 είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Ολλανδία με τιμή 700 ευρώ και το Galaxy S6 Edge στα 850 ευρώ. Θα περιμένουμε να δούμε αν οι νέες ναυαρχίδες θα βάλουν την Samsung σε τροχιά κερδών.

samsung galaxy s6 sales, Samsung: Σπάσει ρεκόρ με 20 εκατ. παραγγελίες για Galaxy S6 και S6 Edge

samsung galaxy s6 sales, Samsung: Σπάσει ρεκόρ με 20 εκατ. παραγγελίες για Galaxy S6 και S6 Edge

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Κοίτα να δεις που δεν έχει μόνο η Apple πρόβατα να αγοράζουν κινητά χωρίς αποσπώμενη κ μικρότερη μπαταρία από το προηγούμενο μοντέλο, χωρίς microsd και χωρίς να είναι αδιάβροχα….

VasiliS5mini

Προβατο ξεπροβατο εγω το Edge θα το χτυπήσω και θα έχω για τις διακοπές στην θάλασσα το S5 mini για να αλλάζω μπαταρίες και να το πιτσιλάω. Αλλα πάλι ξέρω οτι το Note 5 Edge θα είναι ακόμα καλύτερο και ίσως περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο. Μπεεεε λέμεεεε.

Theodore.

Φαίνεται ότι αυτοί, κουμπάρε,εκτιμούν κάποια πράγματα,που εσύ, όχι.
Κακό είναι;

Geo

Σώπα, ακούσανε τους καταναλωτές και βγάζουν κέρδος οι εταιρείες???
Υπάρχει κανένας σε οποιαδήποτε εταιρεία να ακούσει αυτό που όλοι φωνάζουμε, δε θέλουμε 4.934χιλ πάχος, 5000mah μπαταρία μας ενδιαφέρει.
Μπορεί να πάθουν και τότε σοκ οι εταιρείες, πάλι να βγάλουν κέρδος επειδή αυτό επιθυμούμε άρα θα αγοράσουμε το προϊόν τους!!!!Αδιανόητο γι’ αυτές ε??

Enzo

Κι εγώ σαν γνήσιο πρόβατο θα αγοράσω αυτό το άθλιο κινητό που ούτε πλένει τα πιάτα, ούτε μαγειρεύει και ούτε τα παιδια δεν πάει στο σχολείο!!! LOL Spyros!!!

Θεμιστοκλής

Έχω διαβάσει την είδηση σε διάφορα sites και βλέπω ότι τα σχόλια είναι κυρίως θετικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας βγάζει τόση κακία απέναντι στον συνάνθρωπό του ή στις εταιρείες… Δεν χαίρεται με την χαρά του άλλου λες και θα του το πληρώσει ο ίδιος. Εύχομαι πραγματικά σε όποιον το αγοράσει να του είναι καλορίζικο και να το χαρεί! Θεωρώ την συσκευή πανέμορφη. Εγώ πάω για το Edge (πιθανότατα 64gb) σε μπλε σκούρο και περιμένω πως και πως. Αν είμαι πρόβατο, καλά κάνω…

djs

Ναι τώρα σας πείραξε το σχόλιο του spyros.
Όταν διαβάζετε – γράφετε αθλιότητες για isheep όλα οκ…
Αγοράστε τώρα αυτά που κοροϊδεύατε πέρυσι…

jonjon

Καλά νέα! Από Σεπτέμβρη θα το βρίσκουμε σε καλύτερη τιμή.

VasiliS5mini

@Θεμιστοκλής το μπλε σκούρο υπάρχει μόνο στην απλή έκδοση νομίζω, στην έκδοση Edge το πράσινο είναι όλα τα λεφτά.

ducatijim

Βλέπω πολλοί από εδώ θίχτηκαν που τους είπαν πρόβατα……
Τόσο καιρό που λένε τους κατόχους iphone όμως δεν είδα κανέναν samsung fun να λέει ότι είναι ζήτημα επιλογής του καθένα κτλ κτλ…. Ξεχνάει ο κόσμος πολύυυυ εύκολα και από κυβισθήσεις(είναι και της μόδας άλλωστε) άλλο τπτ!!!!!!!!

Βεβαίως όποιος το πάρει να το χαρεί, όπως και να χαρεί όποιος πάρει το HTC M9, ο Iphone 6, το SONY Ζ4 κτλ κτλ κτλ. Απλά να μην έχουμε γενiκότερα κοντή μνήμη παίδες….

Oσο για το S6 εμένα δεν μου λέει τπτ. Eίναι σαν το Alpha εξωτερικά. Το edge καλύτερο αλλά υπερβολικά ακριβό. Παίρνω Dell λάπτοπ απίστευτο με αυτά τα χρήματα.

Κάτοχος Note 3.

VasiliS5mini

@ducatijim δεν θα δυσκολευτείς λίγο με το Dell Laptop στην κωλότσεπη…λέω εγω τώρα. Ξέρεις τι άλλο παίρνεις με αυτά τα χρήματα…αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Οσο για το S6 αν περιμένεις λίγο θα πέσει η τιμή, άλλωστε εσυ έχεις το Note 3 που ειναι υπερκινητάρα δεν έχεις ανάγκη να πας σε μικρότερη οθόνη, όσο και σούπερ να είναι αυτή.

ducatijim

Φίλε @VasiliS5mini ”πάγωσα” λίγο με το αστειάκι σου σχετικά με το Dell αλλά αφού δεν κατάλαβες να σου το εξηγήσω: εννοούσα πως είναι πολύ ακριβό και όση τεχνολογία και να κρύβει μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας 850ευρώ είναι πολλά λεφτά κατά τη γνώμη μου. Και σε ένα χρονό να να θεωρείται παλιό……

Δηλαδή τα σκρουτζομάγαζα δεν βγάζουν κέρδη που πουλάνε πιο φθηνά;;;;;

Μιλάμε για υπερκέρδη των εταιρειών αυτών και έχουμε έδω τον κάθε πορωμένο να τσακώνεται για τον κάθε οικονομικό κολοσσό που έγινε κολοσσός από την καμπούρα την δική μας….

Όσο για το Νote 3 ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά με μέτρια μπαταρία και πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής(βλέπε SONY Z3 και HTC m8).

Miko

Προσωπικά το μόνο που με χαλάει στο edge είναι η τιμή, καθώς για μένα πάνω απο 400 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις για ένα κινητό στην εποχή που ζούμε, λόγω κρίσης αλλά και της ταχύτητας που τρέχει η τεχνολογία.
Όλα τα άλλα είναι καθαρά προσωπικές προτιμήσεις.. και οι εταιρίες το ξέρουν αυτό. Καλές πωλήσεις στην Samsung , απ’όσους έχουν τα λεφτά να το πάρουν και καλορίζικο σε αυτούς που θα το πάρουν… το κινητό είναι πανέμορφο.

Pavlos

Μου αρέσει το S6 αλλά πανάκριβο . Εάν είχε άλλο λειτουργικό….οποιοδήποτε ….θα το είχα πάρει χθες…..αλλά 800 ευρώ για λειτουργικό που βρίσκεις και σε συσκευές των 89.90 ευρώ δεν τα δίνω.

Enzo

@ ducatijim

Μέτρια η μπαταρία του ΝΟΤΕ 3??? Σίγουρα μιλάς για το γνωστό NOTE3 ε? Εγώ θεωρώ ότι η μπαταρία ειναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, προσωπικά μου βγάζει μία μέρα με φουλ χρήση, όταν το προηγουμενό μου S3 στις 5 το απόγευμα είχε τερματίσει….Όσο για την ποιότητα θα συμφωνήσω, πλαστικουριά α λα samsung. Γι αυτό και θα πάω στο S6 κι ας κάνω κάποιους μικρους συμβιβασμούς (micro sd & μή αποσπώμενη μπαταρία).

Όσο για το κόστος, περιμένοντας λίγο το παίρνεις με 500 ευρώ από σκρουτζ και αν κάνεις καλό rotation πουλώντας την παλιά σου ναυαρχίδα με 150-200 ευρώ σου βγαίνει το κινητό σε πολύ λογική τιμή για αυτό που ειναι.

Manolis

παιδιά σταματήστε επιτέλους αυτή τη βλακεία με τα “πρόβατα”.. αυτό είναι το επίπεδό σας στην προσωπική επιλογή του καθενός;;;
Πιστεύω ότι θα το πιάσει αυτό το νούμερο μιας και μετά από χρόνια (και λέω για το edge) παρουσίασε κάτι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά. Εγώ αν θα το αγόραζα;; όχι, δε νομίζω…

ducatijim

Ναι @Enzo για το Note 3 μιλάω. Μετά το Νote 2 που είχα η μπαταρία του είναι χειρότερη. Επίσης χειρότερη και από του Sony Z2 μακραν….

Εαν σου βγάζει μια 1 – 1,5 μέραστην αναμονή ναι οκ. Αλλά για παιχνίδια και βαριά χρήση που λες όχι δεν μου βγάζει την ημέρα. Έχει καλύτερη μπαταρία από άλλα, αλλά όχι από αυτά που είχα και ήταν επιλογή μου και λόγω της μπαταρίας που είχαν.

kostasmpl

Note 4 εγω με παιχνιδι βγαζω μερα ανετα και οχι στην αναμονη! αναμονη παω στις δυο μερες! και πιστευω η σειρα Νοτε ειναι καλυτερη απο την σειρα S πολυ ανωτερη και χιλιες φορες πιο προσεγμενη απο την σαμη

anestis

Εσεις που κραζετε για την μη αποσπωμενη μπαταρια,πως περιμενετε premium υλικα κατασκευης(μεταλλο,αλλουμινιο κτλ) και αποσπωμενη μπαταρια ε? Για μενα ολα ειναι καλα σε αυτο το κινητο αλλα δυο ειναι αυτα που με απογοητευσαν:η μικροτερη απο s5 μπαταρια και κατι που το περιμενω απο σαμσουνκγ αλλα μαλλον δεν θα το δω ποτε:ο φακος της καμερας να προεξεχει απο το κινητο και στο συγκεκριμμενο προεξεχει πολυ.Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο με εξαισια χαρακτηριστικα.Αποψη μου!!!

plaka

@anestis πλεον αυτα που λες δεν ειναι αποψη σου ειναι η αληθεις οποιος πει οτι δεν ειναι χαρακτηριστικα τα ποιο τοπ και ενα πολυ ομορφο κινητο μαλλον δεν βλεπει καλα η εχει κομπλεξ. προσεχε αλλο να πει δεν μου αρεσει και αλλο να πει κακασχημο κτλ. σωστος και επαυξανω ανεστης

Theodore.

Η μπαταρία αλλάζει.Η Samsung έκανε μεγάλο χουνέρι στους χέ”ι”τερς!!!
https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S6-has-a-removable-back-and-replaceable-battery-as-per-the-manual-but-only-with-a-screwdriver_id66974 .,
Ας φάνε τη σκόνη της τώρα.

Φώτης

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχια..Τα νεα S6 κ ειδικα το edge γ@μ@νε!!!!!Ζαχαρωνω κ το note 4 edge..

enki

Εγω σκεφτομαι το κανονικο s6 αφου πεσει σε λογικα καποια πλαισια η τιμη…μονο και μονο που α βλεπεις αυτα τα τηλεφωνα ενθουσιαζεσαι αμεσως…ευτυχως η samsung ακουσε τους πελατες της

Kimi_R*

Η έννοια του καπιταλισμού στο μεγαλείο της, απο τη μια παλευουμε να βρούμε δουλειά και τα αφεντικά μας μας κόβουν τους μισθούς επειδή δεν έχουν και καλά κεεδος κ απο την αλλη τρεχουμε και εμεις και αυτοι να σκασουμε 2 μισθούς να αλλαξουμε κινητό επειδή αυτό που έχουμε δεν έχει κουρμπα!

Απο τη μια άνθρωποι και κρατοι που δεν έχουν ουτε τα βασικά και απο την άλλοι πολυεθνικές που μας κανουν απο το πρωι μέχρι το βράδυ πλύση εγκεφάλου για να αγοράσουμε ανούσια προϊόντα και μα συσορεφσουν το χρήμα και να κοντραρονται στο ποια θα μας θεωρήσει πιο ηλιθιους πελάτες!

Και μετα μας φταίει η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Τσίπρας, ο Σαμαράς…. Και όχι τα καπιταλιστικά πρόβατα που γίναμε….

Jorgemariposa

Καταρχας να πω οτι δεν αναγκαζει καμια εταιρια με το ζορι να αγορασουμε το προιον της και ειναι επιλογη του καθενος να αγορασει το κινητο που του αρεσει. Δε λεω οτι δεν ειναι ακριβο το συγκεκριμενο κινητο και ουτε συμφωνω με τις τιμες αυτες. Ομως κι εγω θα αγορασω αυτο το κινητο μολις πεσει λιγο η τιμη του γιατι το θεωρω υπεροχο και ομορφο και ναι περιμενα αυτη την αλλαγη στη Samsung να χρησιμοποιησει επιτελους καλυτερα υλικα κατασκευης κλπ. Ειναι κριμα λοιπον να ακουω τοσα ασχημα λογια και να εμπλεκουμε μεσα στη συζητηση για την οικονομικη κριση στην Ελλαδα. Εδω ειμαστε γιατι αγαπαμε την τεχνολογια και λεμε τις αποψεις μας. Υπαρχουν παρα πολλα κινητα οποτε ο καθενας διαλεγει αυτο που τον βολευει και τον εξυπηρετει καλυτερα ….

gt77

S6 η note4 ;;;;;

nik

καλα το τι αρλουμπα πευτει δεν λεγετε ο αλος στεκετε στην μη αποσπομενη οθονη και στο οχι μεμορη ρε πατε καλα το κιν 1 τασπαει απο ομορφια 2 τα δινει ολα και 8πυρινο και 3 ραμ 3 επιτελους βγαινει ενα διαφορετικο τησ σειρας S απειρα ομορφο 4 η σαμμυ επιτελους ακουσε τους πελατες της και δημιουργισε μια premium συσκευη οι υπολοιποι κοιτατε το δαχτυλο και οχι το φεγγαρι!!!!!

nik

το μεγα διλλημα ειναι σ6 vs νοτε 4(για οσους δεν τους πειραζει η μεγαλη οθονη) τοσο σαν κινητα οσο και ποιο θα πεσει πρωτο και στην ιδανικη τιμη στα ιντερνετομαγαζα μπραβο στην σαμμυ θα γινει μεγαλη σφαγη οταν πεσουν στα400ε!!!!!

bratsos

Είναι για ποια χρήση το θέλει κάποιος.
Τα iphone απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες και καταξιωμένους άνθρωπους που ότι και να τους πεις, δεν τους ενδιαφέρει.
Τα Android απευθύνονται σε όλους όσους ακούνε και άλλους, οπότε είναι χαρακτήριστικο δείγμα στους πωλητές πχ Στα μπαρ σερβιτόροι μέχρι και πρεσβείες.
Δεν φημίζεται όμως για την φοβερή ασφάλεια ή την μπαταρία τέτοιο τύπου κινητό.
Τέλος υπάρχει κσι η κατηγορία με κλειδωμένα τελείως λειτουργικά που τα αγοράζουν άτομα που απλός θέλουν να κάνουν την δουλειά τους κσι τίποτα άλλο.
Πχ windows mibile ή τίποτα τύπου BlackBerry.
Τέτοια βατόμουρο έχει και ο μπαρακ ομπαμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.