Samsung 335 Vodafone Chat phone, Οικονομικό με QWERTY και Wi-Fi

Το Samsung 335 Chat phone θα το βρείτε αποκλειστικά από τη Vodafone στην τιμή των 99 ευρώ. Με βάση τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να αποτελεί μια καλή λύση για όποιον θέλει ένα οικονομικό κινητό με δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και chat on the go. Στα highlights του κινητού συμπεριλαμβάνονται το QWERTY πληκτρολόγιο, το touchpad και το όμορφο design.

, Samsung 335 Vodafone Chat phone, Οικονομικό με QWERTY και Wi-Fi

Ποιότητα κατασκευής
Η ποιότητα κατασκευής του Samsung 335 Vodafone Chat phone είναι αντιστρόφως ανάλογη της τιμής του, με τα πλήκτρα να δίνουν μια αίσθηση σιγουριάς και το σασί του κινητού να είναι πολύ compact. Οι διαστάσεις του είναι βολικές για καθημερινή χρήση, ενώ το βάρος του ελάχιστο. Εξωτερικά θυμίζει το Samsung Galaxy S συμπιεσμένο στο ύψος, με την θύρα USB και το jack να βρίσκονται στις ίδιες ακριβώς θέσεις! Από πλευράς σχεδιασμού μπορούμε να πούμε ότι ιδιαίτερα το λευκό που είχαμε στα χέρια μας είναι πολύ όμορφο, αν και θυμίζει τις αντίστοιχες υλοποιήσεις των BlackBerry και Nokia λόγω του κλασικού QWERTY πληκτρολόγιου.

Επιδόσεις – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Το πρώτο πράγμα που σου μένει όταν ενεργοποιήσεις το Samsung 335 Vodafone Chat phone είναι η οθόνη του. Δυστυχώς, η ανάμνηση δεν είναι θετική, αφού για κάποιο λόγο η Samsung έχει ενσωματώσει μια πολύ περίεργη οθόνη στο κινητό η οποία αλλάζει χρωματισμούς ανάλογα τη γωνία και ζαλίζει το μάτι. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό συνέβη από πρόθεση ή απλά είναι μια οθόνη χαμηλού κόστους, πάντως όπως και να’ χει το αποτέλεσμα είναι προβληματικό. Η συσκευή προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi με το τελευταίο να είναι το ατού της συσκευής απέναντι σε άλλες οικονομικές προτάσεις. Το QWERTY πληκτρολόγιο μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και βολεύει στη γρήγορη πληκτρολόγηση, ενώ το touchpad είναι ίσως λίγο πιο ευαίσθητο από όσο θα έπρεπε χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα. Η κάμερα του είναι της τάξης των 2 Megapixel και οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν σε κάρτες μνήμης micro SD.

Internet-Chat
Το Samsung 335 Vodafone Chat phone δεν θα μπορούσε να μην δείχνει τις αρετές του στο chat, με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης να είναι πολύ προσεγμένες. Μπορείτε να κάνετε chat ενώ ακούτε μουσική χωρίς αυτό να προβληματίζει τη συσκευή. Από την άλλη, το browsing είναι αρκετά προβληματικό με τη συσκευή να γονατίζει στο άνοιγμα γνωστών ιστοσελίδων και θα πρέπει να αρκεστείτε σε όσα site προσφέρουν mobile εκδόσεις.

Συμπέρασμα
Σαν συμπέρασμα θα λέγαμε ότι το Samsung 335 Vodafone Chat phone ανταποκρίνεται στο ρόλο του chatphone, αλλά με θυσίες. Στα 99 ευρώ δεν θα συναντήσετε πολλά κινητά να προσφέρουν Wi-Fi και QWERTY πληκτρολόγιο, αλλά από την άλλη θα πρέπει να ζήσετε με την προβληματική οθόνη και ουσιαστικά χωρίς την δυνατότητα του browsing.

Δείτε και τα υπόλοιπα Chat Phones της Vodafone εδώ.

Υπέρ
– QWERTY
– Touchpad
– Design
– micro SD

Κατά
– Όθόνη
– Βrowser

Samsung 335 Vodafone Chat phone
3G/ HSPA
Οθόνη: 2.4 ίντσες, 240×320 pixels
Κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 60 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1000 mAh
Διαστάσεις: 112.2×61.2×11.9 χλστ.
Βάρος: 99 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Πιο ασχημο κινητο δεν εχω ξαναδει ποτε (στυλ Blackberry).

theo

Mια χαρά είναι.

georgecm

Niko κανεις λαθος σε οτι αφορα την εμφανιση.. Ειναι ωραιο το κινητο, αλλα μαλλον δεν εχει φωτογενεια! 😛

NikosVolos

Μου αρεσει το qwerty μονο συρομενο (pro),τωρα ετσι φατσα καρτα τοσα πληκτρα…

Alan

Στον Γερμανό υπάρχει και οικονομικότερη λύση: Alcatel OT-799, με Wi-Fi, 2ΜΡ κάμερα και όλα τα σχετικά, μόνο touchpad δεν έχει. Στα 68€ 😉

natasha

είναι πολυ όμορφο από κοντά!το πήρα σε φούξια με επιδότηση απο τη vodafone:-)πολυ βολικο πληκτρολογιο,ελαφρυ,στο touchpad ρυθμιζεις την ευαισθησια του,δυνατο ηχειο!!!Μονο στο youtube αντιμετωπιζω προβλημα μπαινω με wifi και οταν παταω για να ανοιξει ενα video φορτωνει για λιγο και στη συνεχεια λεει δικτυο μη διαθεσιμο,ξερει κανεις γτ?

alkis

εχω να κανω μια ερωτηση…πηρα το κινητο πριν 2 μερες για να κανω τσατ στο φβ αλλα δεν το βρισκω…! ξερετε εαν εχει τσατ στο φβ?και αν εχει πως μπορω να κανω?????

vivi

καλισπερες!! αυτο το κινητακι το πηρα κι εγω χθες απο το συμβολαιο το κινητου μ.. κατα τυχη δηλαδη :Ρ ενταξει καλο ειναι. Δεν ξετρελαθηκα κιολας αλλα τη δουλιτσα του την κανει.. Οσο γι αυτο που λεει η νατασα συμφωνω μονο που εγω το επαθα αυτο με το msn. δεν με πολυ καιει κιολας απλα ηθελα να δω αν αληθευει γι αυτο που λενε.. εμενα ενα με εκνευριζει.. που πρεπει να πιανω τα κουμπια με το μυτοτσιμπιδο.. χαχα πλακα εχει το σκατουλικο..

AndreasManou

παιδια καλησπερα! το πηρα σε μαυρο σημερα και εχω ενα προβλημα σε φεισ και τουιτερ! μπαινει και στα δυο κανονικα αλλα μονο μεσω των mobile εκδοσεων τους, δηλαδη μεσω browser. οταν προσπαθω να μπω μεσω της in-build εφαρμογης φορτωνει για λιγο και μου λεει “σφαλμα”! μπορειτε να βοηθησετε??
Ευχαριστω!

σοφοκλησ

πεδια εγο ειμαι 14 χρονον και απλα 8ελο ενα καλο κινιτο με chat στο φβ και wi-fi εαν δν εχει chat tote τι γινεται , παρακαλο πειτε μ γia na 3ero 😉

Alex

Το έχω σε Cosmote εδώ και λίγες μέρες είναι οκ, πράγματι ο browser είναι μόνο για mobile εκδόσεις (το youtube το παίζει κανονικά), για τα υπόλοιπα πάντως υπάρχει η λύση του Opera mini που κατεβαίνει στο PC και φορτώνεται από καλώδιο (που δυστυχώς η Samsung δε δίνει) αλλά που έχω από LG coockie fresh (H LG το δίνει).

alkisti

να ρωτήσω έχει τεχνολογία Dual SIM?

Κώστας Βλαχάκης

Όχι, δέχεται μόνο μια κάρτα SIM, διαφορετικά θα το αναφέραμε στο άρθρο 😉
Είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα μοντέλα με δύο κάρτες SIM.

a6inaa

6ελω να παρω το nokia c3 αλλα εχω ακουσει οτι δεν εχει καλα γραφικα και οτι δεν ειναι και απο τα καλυτερα κινητα!αμα.καποιος απο εσας.το εχει να μου πειτε σχετικα με αυτο!ευχαριστω πολυ!

Βενετία

Ρε παιδια,με τα chatphones και τα smartphones μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνο και να στελνουμε sms ή ουτε καν? Εχω μπερδευτει…

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, κανονικα κινητα τηλεφωνα ειναι. Περασε απο ενα καταστημα Vodafone να σε κατατοπησουν 🙂

kostas

κυριε βλαχακη ,καλησπερα. Ειμαι μεταξυ αυτου του κινητου και του Sony Ericsson Txt Pro. Θελω να μπορω να κανω τσατ απο facebook,να γραφω ανετα και τελος μια σχετικη αξιοπιστια. Μ αυτα τα 3 κριτηρια ποιο απ τα 2 προτεινετε;;;; Σας ευχαριστω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.