Samsung, Ανακοίνωσε μνήμη RAM 3GB για smartphones

Η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μνήμης RAM 3GB χαμηλής κατανάλωσης (LPDDR3) για smartphones επόμενη γενιάς. Η σημερινή ανακοίνωση για τη μνήμη RAM σε συνδιασμό με την πρόσφατη άλλη για τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5 Octa (5420) (η παραγωγή του ξεκινάει τον Αύγουστο) μας δείχνει το αναμενόμενο Samsung Galaxy Note III ή τουλάχιστον μια από τις εκδόσεις αυτού.

Samsung 3GB Ram memory, Samsung, Ανακοίνωσε μνήμη RAM 3GB για smartphones

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Seba

Το επομενο κινητο που θα παρω ,πρεπει να εχει 4 gb ram ;D

Jacob

Με κελια που καίγονται παλι…? δλδ 3-1(καμμενα)=2. ε κατι ειναι και αυτο! 😛

ghad21

Τελικα εσυ ρε φιλε πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικος με τη sammy οτι κι αν ειπωθει τσουπ πεταγεσαι και λες τη π@π@ρι@ σου.Σου εχει κατσει στο λαιμο με αυτη της την εξελιξη και θελει η π…..α να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!

el-delamounpan

Τη καθεσε και ασχολεισαι και συ ρε ghad αφου το κακομοιρο Jacob(aki) ειναι μειονοτητα, ξυδακι οχτροι της SAMSUNG και της LG διαβασατε μηπως την επισημη παγκοσμια ανακοινωση κατεχη το 73% των πωλησεων smartphone στο κοσμο η ΚΟΡΕΑ φανταστειτε τη χασουρα εχει η apple και ολες οι αλλες μηρμηγκια εταιριες μπροστα στου κολοσσους SAMSUNG και LG δεν πειραζει μπορειτε να πατε να πεθανετε τωρα γιατι το χασμα ολο και μεγαλωνει…..αιντε γιατι πολυ το παραχ…….κομπλεξαρες δηλαδη ολος αυτο ο κοσμος ειναι λαθος και εσεις τα ξερετε ολα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.