Samsung AdHub Market, Ενσωματωμένες διαφημίσεις στα Samsung κινητά

Το AdHub Market είναι μία νέα πλατφόρμα που ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει η Samsung, έτσι ώστε να επιτρέπει σε διαφημιστές να αγοράζουν χώρο είτε στα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας, είτε από τους developers που δημιουργούν apps για τα κινητά. Η κορεάτικη εταιρεία δημιουργεί σιγά – σιγά το δικό της κλειστό οικοσύστημα.

Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη το δεύτερο μισό του 2012, ενώ δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στα κινητά, αλλά και στις smart TVs. Με την εταιρεία να κατέχει σε μερίδιο αγοράς smartphones το 19,4% παγκοσμίως (στοιχεία της Gartner), δεν προκαλεί έκπληξη που επιθυμεί να ενισχύσει τους μηχανισμούς κερδοφορίας, χρησιμοποιώντας ως όχημα το πλήθος των συσκευών που διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό.

Η τεχνολογία πίσω από την πλατφόρμα αυτή ανήκει στην εταιρεία OpenX, η οποία συνεργάζεται στενά με την Samsung.

, Samsung AdHub Market, Ενσωματωμένες διαφημίσεις στα Samsung κινητά

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Long live AdFree!!

Panagiotis G.

ναι ναι ναι περισσότερες διαφημίσεις για όλους και σε λίγο θα γεμίσει ο τόπος iPhone και Windows Phone. ποιος θέλει κινητό γεμάτο διαφημίσεις; κανείς! εδώ σήμα από τον πάροχο έχουν επάνω και δεν το θέλουν

John_sxz

Αν είναι να αγοράσω το galaxy s2 με 100 euro και τα υπόλοιπα να τα πληρώνουν οι εταιρίες που θα διαφημίζονται… τότε να συμφωνήσω!!!! χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.