H Samsung απαντά για το “gapgate” του Galaxy Note 4

Προκειμένου να συναγωνιστεί το iPhone 6 Plus η Samsung αποφάσισε να κυκλοφορήσει νωρίτερα απ ότι είχε προγραμματίσει στην Κορέα το Samsung Galaxy Note 4. Ωστόσο κάποιοι πρώτοι χρήστες που το πήραν στα χέρια τους ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα με την κατασκευή του. Συγκεκριμένα εντόπισαν μεγάλο κενό μεταξύ του πλαισίου και της οθόνης.

Η Samsung με επίσημη ανακοίνωσή της σήμερα απάντησε ότι το ζήτημα που προέκυψε με το “gapgate” όπως έχει ονομαστεί, δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα αλλά ούτε και την ποιότητα του Samsung Galaxy Note 4. Παράλληλα αναφέρει ότι όλες οι συσκευές πληρούν τα αυστηρά πρότυπα κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου.

“The reported issue does not impact the functionality or quality of the Galaxy Note 4. We assure our customers that all Galaxy Note 4 units meet our strict manufacturing and quality control standards”.

Οπότε η Samsung δείχνει ότι είναι ενήμερη για το ζήτημα που φαίνεται να έχει προκύψει αλλά δεν αναφέρει τι θα γίνεται με τις συσκευές αυτές, αν θα τις αντικαθιστά ή όχι. Δείτε και το πρώτο video με το gapgate του Note 4.

samsung απαντά για gapgate, H Samsung απαντά για το “gapgate” του Galaxy Note 4


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

“Οπότε η Samsung δείχνει ότι είναι ενήμερη για το ζήτημα που φαίνεται να έχει προκύψει αλλά δεν αναφέρει τι θα γίνεται με τις συσκευές αυτές, αν θα τις αντικαθιστά ή όχι”. Αφού δεν επιρεάζει ούτε την λειτουργία (όπως το bendgate), ούτε την αισθητική, ποιός ο λόγος να τις αντικαταστήσει;

KostasB

Συμφωνώ με τον Tasos. Δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης εφόσον δεν δημιουργείται πρόβλημα και είναι η κατασκευή του έτσι. Κάποιο λόγο θα είχαν που το έκαναν αυτό. Ίσα ίσα μπορεί να μην παθαίνει και μεγάλη ζημιά με την κάθετη πτώση. Η παραμόρφωση δεν θα φτάνει πολύ κοντά στο γυαλί ώστε να σπάσει από την πτώση… (Σκέφτομαι εγώ τώρα με το φτωχό μυαλό μου…) Τώρα αν δεν είναι ωραίο εμφανισιακά θα το δούμε όταν το πιάσουμε στα χέρια..

tarif16

εχετε δικιο οι προλαλησαντες….σιγουρα θα υπαρχει λογος για να αφηνει η σαμυ το κενο!!..ισως αν φυτεψεις τιποτα ντοματες και μαρουλια να εχει ετοιμα τα καναλια ποτισματος….
παντος αστοχια αποκλειεται να εγινε απο τους τελειους κορεατες με τα lagsung και σιγουρα αφου δουλευει η συσκευη δεν παει να ειναι και σαν 3 καρο!!!!!!αρκει να γραφει samsung.
υ.γ.μην προτρεξετε να με φατε…κατοχος galaxy note8 kai note10 2014.+ativS.

jimo

ρε παιδια μασ δουλευετε οταν εγινε το bendgate στα Iphone σκυλιασατε !!!

τωρα που η αγαπημενη σας samsung εχει σοβαρο κατασκευαστικο θεμα λογο βιασυνησ ναβγει στην παραγωγη δεν τρεχει τιποτα ????

ασ σοβαρευτουμε !! τουλαχιστον στο Iphone πρεπει να το πιεσεις κιολας υπερβολικα (κατι που μπορει και να μην σημβει ποτε) για να λυγισει το note4 βγαινει ετσι απο την γραμμη παραγωγης !!

νομιζω οτι φτασαμε σε σημ,ειο

azriel84

Λυγίζει το iPhone; Στην πυρά!

Υπάρχει κενό στο Note 4; Κανένα πρόβλημα! Μάλλον είναι επίτηδες έτσι lol… H σοβαρότητα των Apple haters φαίνεται στην έλλειψη σχολίων στο εν λόγω άρθρο.

tech21man

Το xperia μου οταν ηθελα να το καθαρισω στο πλαι παραμορφωνα ολο το πλαισιο με το νυχι η κατι αλλο και φυσημα. Δεν επαθε τιποτα, εσπασα το digitizer και εγω δεν ξερω ποσες φορες αλλα λειτουργει ακομη κανονικα (αλλαξα και digitizer) και ειναι οπως πρωτα.

Αμα λυγιζε ομως…

KostasB

Το ξεφτιλιζετε μερικοι. Μην κανουμε ενα σχολιο να πεσετε να μας φατε. Δεν εχω κανει κανενα σχολιο σε κανενα αρθρο για το λυγισμα του iphone 6. Ουτε το εχω κραξει. Ειχα iphone 4s και ομολογω ειναι απο τα ποιοτικοτερα κινητα. Προσεξτε με. Οχι τα πιο ποιοτικα αλλα απο τα πιο ποιοτικα. Ο λογος που δεν συνεχισα με iphone ειναι καθαρα λογω γουστου σε λειτουργικο. Αν προσεξατε καλα στο βιντεο ο ανθρωπος παλευει με ενα κινητο για να καταφερει να χωρεσει ενα χαρτακι αναμεσα στο κενο. Πραγμα που συμβαινει και στο galaxy s4 μου με χαρτια Α4 και δεν μου εχει δημιουργήσει πουθενα προβλημα. Ετσι εξεφρασα την προηγουμενη μου γνωμη για το note4. Ομοιως συμφωνω οτι το κραξιμο με το iphone 6 και το λυγισμα ειναι υπερβολικο. 5,5 ιντσες κινητο δεν το βαζεις στην τσεπη και καθεσαι πανω του.

Γιώργος

Απ ‘ ότι διάβασα η Samsung αναφέρει στο εγχειρίδιο της συσκευής ότι το κενό ανάμεσα στην οθόνη και το σασί της συσκευής είναι αναγκαίο κατασκευαστικό χαρακτηριστικό.

Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα.

techblogakias

Εγώ νομίζω ότι οι ifans έχουν σκυλιασει και θέλουν να βγάλουν ένα κινητο που δεν έχω κανένα πρόβλημα,ελαττωματικό…για παράδειγμα ρίξτε μια ματιά στο Xperia sp που ακολουθεί το ίδιο σχέδιο κατασκευής (γύρω -γύρω σίδερο και το γυαλί της οθόνης να μην το καλυπτει) και θα δείτε ότι και αυτό έχει κενό αλλά εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι αυτό είναι πρόβλημα και ένα χρόνο τώρα ούτε υγρασία μου έχει πάρει ούτε σκόνη
(κάτοχος Xperia sp και δεν συμπαθώ την Sammy)

παναγιωτης

κατοχος galaxy s4 με ακριβως την ιδια ιδιομορφια και απ οσο ξερω ολα τα σ4 την εχουν.το λεω ιδιομορφια και οχι προβλημα διοτι δεν ειναι προβλημα αν σκεφτεις οτι το κιν εχει βαπτηστει αρκετες φορες χωρις το παραμικρο προβλημα.απο οτι εχω καταλαβει εχει γινει ωστε να υπαρχουν καποιες ανοχες προστασιας της οθονης.η πλακα ειναι οταν θες να το καθαρισεις….μηλας ξενη γλωσσα,γαλλικα κατα προτιμηση.

ioankav

Τελικά η Samsung το ήξερε γιατί το έχει συμπεριλάβει στον οδηγό της συσκευής.
Αν ανοίξει κάποιος το pdf αρχείο από το site τους
https://www.samsung.com/uk/support/model/SM-N910FZWEBTU
(σελίδα 180) θα διαβάσει:
“A small gap appears around the outside of the device case
This gap is a necessary manufacturing feature and some minor rocking or vibration of
parts may occur.
Over time, friction between parts may cause this gap to expand slightly.”
Η ίδια σημείωση πάντως υπάρχει και σε άλλα εγχειρίδια συσκευών (πχ S4, S5)
Άρα είναι σε γνώση της εταιρείας…

giannogeorge

Ακριβώς την ίδια ιδιομορφία/ τρόπο κατασκευής έχει και το Galaxy S3 μου. Κανένα πρόβλημα από τα τέλη του 2012 που το έχω.

Επίσης, το.. “gapgate” που πάνε τώρα να μας παρουσιάσουν δεν είναι πρόβλημα που χρήστες αντιμετώπισαν, όπως συνέβη με το 6 plus, έτσι; μην λέμε ό,τι θέλουμε. Ένας τύπος εκεί πέρα άλλαξε τα πρέκια στο Note 4 και ξαφνικά.. πρόβλημα. Σώπα!

anergos13

Το “θεμα” νομιζω απλα οτι δεν υπαρχει…αφου πουε δεν υπηρχε….
Αν διαβασετε και σε αλλα site θα δειτε οτι ειναι κατι που το χει αναφερει η samsung και στο note 3
και φυσικα δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα εως τωρα.
Δεν ειναι κατασκευαστικο προβλημα και δεν δημιουργει καποιο θεμα (σκονη κλπ)
Σε αντιθεση με την apple της οποιας το “διπλωμα” δεν νομιζω να ειναι κατι φυσιολογικο το οποιο ειχε προβλεψει η εταιρια (ασχετο αν ειναι ευκολο καποιος να την πατησει )

Εδω το manual του νοτε 3 με την ενδειξη ….

https://app.box.com/s/yzs3o6z035e173vj8sdp

GiannisMix

και το lumia μου που ειναι απ τις ποιοτικες συσκευές εχει αυτο το “gapgate”…δεν είναι πρόβλημα αυτό. αναμεσα σε κάθε τι μπορείς να χορεσεις ενα κομματάκι χαρτί. δεν επηρεάζει σε τίποτα. εκτός κ αν έλεγε η samsung οτι ειναι αδιάβροχο, τότε ναι θα υπήρχε θέμα.

Ioannis

Η πλάκα ειναι οτι οι οπαδοί τις την κράζουν για την πλαστικούρα τοσο καιρό…. Το αλουμίνιο τους έλειπε τωρα να γελάσει και ο κάθε πικραμένος

Batel

Αγαπητέ Ioannis δες το παρακάτω βίντεο τι θα πει κινητό με ποιότητα κατασκευής (καμιά σχέση με άλλα που τα λυγίζουν ακόμη και παιδάκια) και μετά ξυδάκι και μέσα στο μαντρί γρήγορα…
https://www.youtube.com/watch?v=nOE9I0xEBZM

Theodore.
jimo

μου θυμιζει τα παιδακια τα μικρα που κανουν το λαθοσ ακι μετα βγαζουν και το εγχειριδιο ΑΦΟΥ παρουσιαστει το προβλημα και λενε οτι ειναι φυσιολογικο !!!!

δεν ειναι υγιεσ να δικαιολογειτα τα παντα στην αγαπημενησας εταιρια !

εκανε ενα σχεδιστικο λαθοσ γιατι βιαστηκε να χτυπησει το Iphone αυτη ειναι η απηθεια αι χωνεψτε το!!

anergos13

Φιλε jimo αν εκανες τον κοπο να διαβασεις πιο προσεκτικα θα βλεπες οτι η εταιρια το αναφερει στο manual οχι μονο του note 4 αλλα και του 2,3…
Δεν ειναι οπως βλεπεις ουτε θεμα βιασυνης για να προλαβει το iphone ουτε κατασκευσαστικο
προβλημα….
Τοσο απλο….δεν υπαρχει ζητημα….και ηδη το θεμα εχει ξεφουσκωσει…

Σπύρος

Δηλαδή Jimo πιστεύεις ότι επειδή το έβγαλε 2-3 εβδομάδες νωρίτερα υπάρχει αυτό το gapgate?
Αλήθεια το πιστεύεις;

karlitonio1

@anergo13 αστους δεν καταλαβενουν πηραν φορά βγαλαν μια βρωμα τα τσιρακια της apple, γιατι δεν ξερω τηνς εχω για πολυ “bitch” την apple (κυρια μηλαρακι) και μας τα έχουν πρήξει. Καλα ενα βιντεο υπαρχει με το gap και αυτο θελει 1 ωρα να βαλει την καρτα σπρωχνει και σπρωχνει. Μερικοι η ειναι τοσπ φανατικοι που εχουν τυφλωθεί ή κατι αλλο :p. Το note 4 θα διαλυσει τα παντα το note 3 ειναι ενα ονειρο που δεν θα ζήσετε γιατι είστε κολλημένοι. Η apple εκανε ενα μεγαλο fail και κανενας άλλος τιποτα ουτε σαμσουνγκ lg htc και αλλα 1002. Το 2014 δευτερο μισο ο χαμενη η apple. Φιλικα μην πεσετε να με φατε (φαγανες)

Ioannis

Bates δεν ανέφερες τίποτα για τα εργοστάσια που κλείνει η Samsung λόγο παιδικής εκμετάλλευσης

Ravisher34

Για μενα ουτε bendgate ουτε gapgate υπαρχει γιατι αμα παω να κατσω με το note 3 στη κωλοτσεπ θα το σπασω..αρα φανταζομαι το ιδιο θα γινει και με το iPhone 6+ (αμα ειχα) και με το mate μου.ελεος δλδ..

DIREFEAR

Παρακαλειται η Apple να δωσει ενα καλο μεροκαματο σε αυτον τον υπαλληλο της που καταφερε μετα απο πολυ κοπο να χωρεσει την επαγγελματικη του καρτα στο νοτε4…πηρατε και θαρρος μηλαραδες!!!

Theodore.

Εβαλα και ενα λινκ οπου λεει οτι το Νote 3 ,θελει πανω απο τη διπλη δυναμη για να χαλασει απο ο,τι το 6+,αλλα καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν.
Τι να κανουμε,προβλημα τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.