Samsung: Απαντά για το πρόβλημα του S Pen στο Galaxy Note 5

Εχθές το Android Police ανέδειξε ένα θέμα που αφορά στο πρόσφατα ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 5 και συγκεκριμένα το μηχανισμό του νέου S Pen. Η υποδοχή για το S Pen είναι έτσι σχεδιασμένη έτσι ώστε αν κάποιος επιχειρήσει να το βάλει ανάποδα, μπορεί να μπει πολύ εύκολα, κάτι που δεν γινόταν στα προηγούμενα Note.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην αντιλαμβάνεται εύκολα ο αφηρημένος χρήστης ότι τοποθετεί ανάποδα το S Pen, αλλά προκαλούνται και προβλήματα. Στο δοκιμαστικό video του Android Police, η γραφίδα φαίνεται να μπαίνει πολύ εύκολα από την ανάποδη, αλλά δεν βγαίνει καθόλου εύκολα. Αντιθέτως μάλιστα, κόλλησε και δεν έβγαινε.

Αντίστοιχα, η γραφίδα του Samsung Galaxy Note Edge που δοκιμάστηκε στο ίδιο video, δεν μπορούσε να μπει το ίδιο εύκολα και ο δημιουργός του video αναρωτιέται πως ξέφυγε από τα δοκιμαστικά test της Samsung ένα τέτοιο σχεδιαστικό ατόπημα του Galaxy Note 5.

Από την στιγμή που το S Pen, μπαίνει τόσο εύκολα από την ανάποδη, αλλά για να βγει πρέπει να ασκηθεί πίεση, είναι αναμενόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ότι χαλάει ο μηχανισμός που ανιχνεύει το S Pen.

Επίσης να πούμε ότι εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξαν και άλλες αναφορές χρηστών με το ίδιο πρόβλημα.

Σε όλα αυτά έρχεται να απαντήσει σήμερα η Samsung η οποία ουσιαστικά προτρέπει τους χρήστες της να διαβάσουν το manual. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “We highly recommend our Galaxy Note5 users follow the instructions in the user guide to ensure they do not experience such an unexpected scenario caused by reinserting the S pen in the other way around”. Μετά το “You’re holding it wrong”, του iPhone 4 έχουμε το “You’re sliding it in wrong” του Samsung Galaxy Note 5.

Samsung: Απαντά για το πρόβλημα του S Pen στο Galaxy Note 5, Samsung: Απαντά για το πρόβλημα του S Pen στο Galaxy Note 5

Samsung: Απαντά για το πρόβλημα του S Pen στο Galaxy Note 5, Samsung: Απαντά για το πρόβλημα του S Pen στο Galaxy Note 5

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Αυτή η Samsung είναι εξίσου άθλια με τη μπάντα Tiamat (και να φανταστείτε ζω Σουηδία…)

Giannis

Ειχα καιρο να γραψω αλλα δεν αντεχω οταν βλεπω τετοιες μπαρουφες:

Οσο ευκολο και να ναι να βαλεις το πενακι λαθος πρεπει να σαι πολυ ουφο η αμερικανακι για να το κανεις. Σε αυτην την περιπτωση σωστα λεει η samsung (και η καθε samsung ) RTMF !!! ( read that f***ng manual)
Το note 5 επισης δεν ειναι αδιαβροχο!! Μηπως χρειαζεται προειδοποιηση οτι θα χαλασει αν σας πεσει στη πισινα; Το note 5 επισης ειναι ΓΥΑΛΙΝΟ. Αυτο σημαινει ΣΠΑΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ( εκτος αν εγραφε bulletproof)
Ελεος με τον καθε βλακα που θα δωσει 900$ για το κινητο θα βαλει το spen αναποδα (η την sim) και του φταιει η εταιρεια.

VasilisA3

Ωραία τώρα θα πρέπει η Samsung να βάζει και βαζελινη στην συσκευασία για τους αφηρημενους. Μα καλά δεν λένε ότι οτι μπαινει βγαίνει κιόλας;

t p note3

Ήθελ να γινει iphone κ τα καταφερε.Ειναι πια μια συσκευη που κανει μονο κλησεις,τιποτ αλλο.Ουτε αποθηκευει(sd),ουτε ραδιο εχει,ουτε γραφει (s pen),ουτε μπαταρια αλλάζει (non removable),ουτε ir controll πια,ουτε αρχεια με bluetooth δε θα στελνει σε λιγο σαν το iphone. Ακομα κ τους αισθητηρες κ τα airgeastures που ειχε ως το note3 δεν ηταν ικανη να κρατησει. Παλι καλα που τραβαει ακόμα φωτογραφιες.Κατα τ αλλα ειναι μια πληρεστατη συσκευη…εχει γυαλι για να ειναι πιο ανθεκτικο…

Giannis

Ελεος με το καθε αμερικανακι που θελει οδηγιες για το οτιδηποτε. Ναι μπορει να κανεις ζημια αν το βαλεις αναποδα. Συμβαινει με ολα τα πραγματα που καπου πρεπει να τα βαλεις και τα βαζεις λαθος η σε λαθος μερος. Read the fucking manual

sin. t

Φίλοι μου ας το πάρουμε απόφαση. Φέτος είναι η χρονιά με τις χειρότερες ναυαρχιδες κ με μηδενική εξέλιξη :
-η sony καθε 2 μηνες ναυαρχιδα κ τον τραγικο 810
-το iphone με specs κ δυνατοτητες περασμενης 3ετιας
-η lg η μονη που τα εχει ολα συο g4 αλλα με επεξεργαστη μια γεννια πισω,τον 808.
-η samsung με την τραγικη unibody επιλογη,χαλασε μονη της την κορυφαια της σειρά (note),την πιο πληρη ως περυσι συσκευη την γεμισε ελλειψεις
-η htc τελος με το πραγματικα για λυπηση m9 που οι αγοραστες δεν το τιμουν με την αγορα του.Ισως το χειροτερο ολων.

tech21man

Ναι αλλα ξεχνας κατι βασικο. Ετσι το θελει ο κοσμος, ειναι ο,τι πρεπει για να επιδεικνυεσαι, αποφερει περισσοτερα κερδη στον κατασκευαστη του, το ραδιο για πολλους (και για μενα) ειναι μια μα2#$@$α, το IR τα ιδια, η μπαταρια αν θυμασαι στα iphone αλλαζει απλα οχι απο τον απλο χρηστη και πλεον δουλευεις και stick on the go για πλακα 64 gb χωρις να ανοιγοκλεινεις ενα αθλιο πλαστικο καπακι για να ψαχνεις μια καρτουλα που ειναι πιο αργη απο την ενσωματωμενη μνημη για την οποιο η samsung διακρινεται.

Βασικα οπου υπαρχει λογος υπαρχει και αντιλογος, αλλα πολυ απλα το κοινο, αυτοι που σκανε το μετρητο ειναι ο κριτης, οχι μια μικρο-micro παρεα σε forum της πλακας η μη…Κοινως στα τετοια της samsung για consumer reports και παρτε το παλιο note και δεν αξιζει και τετοια. Αν αποφερει παραπανω χρημα, ηταν σωστη κινηση.

Εδω που τα λεμε πλεον σε κατασκευη δεν εχει καμια σχεση με την μπουρουχια των παλιων note.

Giannis

Tech21 +1000!!

Darth

δευτερη apple μασ βρέθηκε μαλιστααααααααααα

όσο για συσκευές κλπ χρήστες το ζήτησαν, και κόσμος θέλει……….ακριβά κινιτα με οτιδιποτε μέσα τους να θυμίζει φτηνό να φύγει και να ειναι designata (καθαρά και μόνο για να πουλάνε μούρη δλδ)

κόσμος το ζήτησε κόσμος το πήρε so……… παράπονα αλλού

γενικός όπως ειπώθηκε από τους μεγάλους έχουμε και λέμε

— sony αλλαγή ναυαρχίδας δύο και τρεις φορές μέσα στο χρόνο και σπασματικες κινήσεις κλπ
–samsung την είδε apple
–apple παραμείνει όπως έχει (όποιος θέλει πάει όποιος οχι αλλού)
–lg δεν μπορεί να βγάλει ένα κινιτο χωρίς θέματα (μα δεν μπορεί απλά….. ακόμη και το g4 εχει θεματα
— htc έχει χάσει την μπάλα…
—microsoft παλι εχει χάσει λίγο την μπάλα (πάνε εποχές του lumia 1020)
— huawei καει κάνει (p8/p8 lite mate 7 και mate 8 που ερχονται) αλλα δεν την προτιμανε στην ελλαδα λογο ονόματος (δεν μπορείς να πουλάς μούρη)
— motorolla high end ελλιπέστατα ……. στα low και mid πολυ καλά τα πάει

Gvirginia

Ρε παιδιά το θέμα είναι ότι στα προηγούμενα note δε γινόταν να το βάλεις ανάποδα. Ναι μεν πρέπει να διαβάζεις το manual αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κάνει λάθος (πχ παιδί παίρνει το note του “μπαμπά” και κάνει την πατάτα).
Στα προηγούμενα γιατί είχαν την “δυνατότητα” να αποφεύγεται το λάθος?
Αυτό λέει και στο βίντεο….

anwnymous

Τους πήρε πάντως χρόνος να απαντήσουν, λογικά θα γέλαγαν μέχρι τώρα.
Είναι γνωστό ότι η συσκευή δεν είναι για όλους.
Το θέμα είναι τόσο γελοίο όσο και η τιτάνια προσπάθεια εξίσωσης του με τις αστοχίες της μηλιάς.

Iakovos80

Είναι όπως έλεγε η Apple με το 4 ότι το κρατάτε λάθος…τώρα η Samsung λεει “το τοποθετείτε λάθος”. Ειδική αναφορά για το πως να βάλεις το πενάκι…ΟΚ… Μέχρι και σε αυτό έμοιασες.

aggelos

επισης αν βγαλεις το πενακι και το βαλεις στο κ@λο σου υπαρχει περιπτωση να χαλασουν πραγματα.ελεος ρε σεις σοβαρα τωρα εχετε βρει οτι βλακεια υπαρχει στο κοσμο να σας χαλαει.το κινητακι κανει πιο πολλα πραγματα απο οσα κανουν ολα τα αλλα κινητα μαζι.δεν υπαρχει κατι απλα που να σε χαλαει.εχω 4000 φωτο και αμα θελω να τις κανω 8000 μεσα στο κιν μαλλον θα πρεπει να ξεφορτωσω καποιες στο λαπτοπ.κι επισης οι μπαταριες αυτες ειναι κι αμα θελετε…παρτε ενα powerbank οπως εχω εγω για 5 φορτισεις η παρτε ενα νοκια 3310 και αφηστε εμας με τη qhd οθονη να φορτιζουμε καθε βραδυ.κατοχος νοτε4 καταευχαριστημενος.

Γιωργος Παππας

@anwnymous Φημες θελουν τα στελεχη της samsung να γελανε ακομα και να νιωθουν Like a boss οταν οι αντιπαλοι δεν μπορουν να βρουν κατι αλλο παρα απο ανοητες δικαιολογιες για την δυσφημιση του προιοντως τους! Σοβαρα τωρα, θα εβαζε κανεις αυτον τον λογο στα cons της συσκευης;

Giannis

Aggelos τα ειπες όλα!!!
Και το χειροτερο αυτοι που χαλιουνται και κραζουν στην πλειοψηφια τους (το τονιζω οχι ολοι)
1) κράζουν συσκευες (note 5, s6, s6 edge, iPhone) που δεν προκειται να αποκτησουν
2) κραζουν συσκευές με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα (iphone, note) χωρις να εχουν ποτε ζησει αντιστοιχες σοβαρα ως ιδιοκτητες ωστε να εκτιμησουν τις δυνατότητες τους και να εχουν ολοκληρωμενη αποψη για τις αδυναμίες τους

Αλέξανδρος

Δεν πατε καλά μου φαίνεται. Αυτο είναι κινητό του χιλιάρικου και τέτοια σχεδιαστικά λάθη όχι μόνο δεν πρέπει να γίνονται αλλά και να προνοούνται σε περίπτωση που γίνει και μάλιστα μάλιστα όχι από τον ιδιοκτήτη αλλά από κάποιον τρίτον π.χ. το παιδί του ιδιοκτήτη ένα φίλο που το πήρε να το δοκιμάσει ή και ακόμα από τον ίδιο όταν είναι αφηρημένος ενώ οδηγεί ή ασχολείται με κάποια άλλη εργασία.

Σαν κατασκευαστής πρέπει να εξετάζεις όλα τα ενδεχόμενα και πρώτα πρώτα το να προστατέψεις τον χρήστη από δικό του λάθος ειδικά αυτό σε συσκευή που λέγεται note είναι αδικαιολόγητο διότι υποτίθεται ο αγοραστής το πέρνει γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, για σημειώσεις, κάτι που θα κάνει συχνά και δεν θα είναι αξεσουάρ στη συσκευή.

Απορώ πως τους δικαιολογείται κιόλας, μπράβο σας. Εγώ λέω να σας κάνει η Samsung και μήνυση για δυσφήμιση.
Έε, δεν παίζεστε.

Φώτης

Ίσως οταν έρθει το 2016 να το εχουν λύσει το προβλημα..Παντος το εχω πει κ το ξαναλέω..Περα απο την βασική έλλειψη της micro sd σε ολα τα αλλα η συσκευή γ@μ@ει!!!Χωρις πολλές κουβέντες..

Gvirginia

Αυτό είναι που δε καταλαβαίνουν μερικοί, ότι δηλαδή δε “κράζουμε” το note 5 επειδή έχει μικρή μπαταρία / χάλια οθόνη / κάμερα 0.1 MP αλλά επειδή αφαιρέθηκε μία δικλείδα ασφαλείας που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα.
Όταν δικαιολογείτε κάποιοι το παραπάνω σχεδιαστικό λάθος με χαρακτηρισμούς “χαζό Αμερικανάκι” κτλ είναι σα να δικαιολογείτε την Apple (όπως λέει ο Iakovos80) για την πατάτα που είχε κάνει στο 4άρι, όπου κινητό $700+ δεν έπιανε σήμα αν το κρατούσες όπως γούσταρες.

Giannis

@Αλεξανδρος
Το αυτοκίνητο μου εχει μια ιδιαιτεροτητα. Δεν εχεινλεβιε για το χειροφρενο, ουτε το κουμπακι που εχουν τα καινουρια. Εχει ενα εξτρα πενταλ για να το ενεργοποιεις και ενα λεβιε αριστερα απο το τιμονι για να το λυνεις. Αν εχεις συνηθισει σε αυτοκινητα με κλασσικο χειροφρενο στην αρχη ειναι πολυ δυσκολο να συνηθισεις. Αν εχεις και δεύτερο αυτοκινητο και εναλλασεις ακομα περισσοτερο. Το αποτελεσμα ειναι πολλες εκκινησεις με δεμενο χειροφρενο και πολλα παρκαρισματα με ξεχασμενο λυτο χειροφρενο. Αποτελεσμα: πιθανώς φθορες ή και ζημιες.
Φταιει η εταιρεία; ετσι το φτιαχνει.50 χρονια αυτη ειναι η επιλογη της. Και δεν ειναι φθηνα φα αυτοκινητα της. Τα λενε mercedes. … ειπαμε read the f****ng manual

dark_master

@Giannis καταρχήν υπάρχει ένδειξη στο ταμπλω του αυτοκινήτου… Στο θέμα μας τώρα… το κακό δεν είναι οτι γίνεται αυτό (αν κ θα συμφωνήσω με πολλούς που λένε ότι θα μπορούσανε να το είχανε προβλέψει να μην συμβαίνει). Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορουσανε να το είχανε προβλέψει. Στα προηγούμενα δλδ πως το κατάφεραν? Επίσης το κακό που αναφέρεται δεν είναι ότι μπαίνει ανάποδα. Και να μπει κατα λάθος και τι έγινε? το θέμα είναι ότι χαλάει ο μηχανισμός.
Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται αστείο, χαζό κτλ αλλά αν εισαι αφηρημένος ή έχεις μικρό παιδί δεν είναι δυσκολο να συμβεί…

Τώρα για τα υπόλοιπα που ακούστηκαν, όταν πράγματα που πριν τα παρουσίαζαν ως πλεονεκτήματα του Note τώρα δεν υπάρχουν λογικό είναι να υπάρχει γκρίνια.
Για εμένα το χειρότερο βέβαια δεν είναι η μνήμη ή η αποσπώμενη μπαταρία. Για μένα είναι το επιθετικό multitasking. Η σειρά Note είναι επαγγελματική σειρά. Είναι απαράδεκτο να κλείνει τις εφαρμογές απο πίσω. Ποιος ο λόγος να έχεις το πενάκι τότε? Δλδ αν πάω να σημειώσω/επεξεργαστώ κάτι κ στο ενδιάμεσο δεχτώ τηλεφωνημα ή απαντήσω σε ένα mail το έχασα κ θα πρέπει να φορτώσει από την αρχή?

lolek

Ρε παιδια τωρα σοβαρα μιλατε οπως απολυτα σωστα ειπε ο @Αλεξανδρος δινεις κοντα ενα χιλιαρικο για μια συσκευη που θα κρατησεις 2χρονια κ δικαιολογειται αυτο το σχεδιαστικο λαθος.πραγματικα πιστευω θα συμβει σε παρα πολλους ειτε απο απροσεξια ειτε επειδη καποιος αλλος θα το επεξεργαστει.φιλε @Giannis η samsung δεν το εκανε παντα τωρα της ξεφυγε δηλαδη παλια το οτι δεν συνεβαινε νομιζεις ηταν τυχαιο;Ολοι κανουν λαθοι οπως εκανε η apple με το σημα και το bendgate ετσι και αυτο.Το οτι εχουν μπει σε ρυθμους να βγαζουν κατι γρηγορα χωρις την καταλληλη δοκιμασια πρεπει ολοι μας να το χρεωνουμε κ οχι να το δικαιολογουμε.Δεν λεω οτι ειναι το πιο σημαντικο λαθος ολοι τα ζυγιζουμε τα θετικα κ τα αρνητικα αλλα οχι να λεμε οτι ειναι κ σωστο.

Αλέξανδρος

Ρε μεγάλε ποιά Mercedes έχεις και έχει τέτοιο κόλπο; Ο Πατέρας μου με την E200 που είχε μέχρι πρότινος και την έχω οδηγήσει πολλές φορές από πιτσιρικάς δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο. Πέρα από το λανθασμένο παράδειγμά που δίνεις γιατί ούτε παιδί πρόκειται να το οδηγήσει ούτε φίλος χωρίς την συγκατάθεσή σου και φυσικά η αστική ευθύνη πάει σε κείνον. Πιο εγχειρίδιο χρήσης μου λες και κουραφέξαλα, πόσο Πιο απλά να το πω ΌΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΖΗΜΙΑΣ Η ΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ. Τι μου λες τώρα, εδώ γραφείο ανελκυστήρων έχω στη Θεσσαλονίκη και στέλνω το μαστοράκι μου να συνδέσει πλακέτα οροφοένδειξης στο Ισόγειο και μπερδεύεται στην τροφοδοσία ( στο + και στο – δηλαδή ), άνθρωπος με πτυχίο, μου λέει δεν δουλεύει, τον ρωτάω το σύνδεσες σωστά; Σωστά μου λέει. Και έπρεπε να τρέχω Καλαμαριά για να το δω και με ανταλλακτικό ( λες και τα κατοστάρικα τα πετάμε ). Για πες μου έπρεπε να καεί η πλακέτα για ένα λάθος του τεχνικού ( που ο ίδιος γράφει το manual ); Μήπως έπρεπε να καεί και ο πίνακας να κλαίμε; Τι δεν καταλαβαίνετε από το ότι ο κατασκευαστής πρέπει να… Συνέχεια »

aggelos

λοιπον για να τελειωνει αυτη η παρωδια….αν ακουσετε ποτε στη ζωη σας σε ολο το πλανητη γη εναν ανθρωπο να πηγε να βαλει αναποδα το s pen εγω θα σας κανω δωρο το note 4 που εχω.α και κατι αλλο..πηρα ενα αλφα ρομεο προσφατα με υγραεριο και πηγα και εβαλα την αντλια της βενζινης στην υποδοχη για το αεριο και τη χαλασα.α ρε αλφα ρομεο να μη το εχεις προβλεψει!ελεος!

Giannis

@alexandros W211 e200 2002 W203 c200 2002 W164 ml350 2007 Οταν ξαναμπεις στη μερσεντες του μπαμπα σου κατσε μπροστα και δες που ειναι το χειροφρενο. Οσο για το να προνοει ο κατασκευαστης…. να προνοησει τι; να μην βαλεις αναποδα κατι που για να το βγαλεις εχει κουμπακι που πρεπει να το πατήσεις για να ξαναβγει Να προνοησει τι; οτι ενα κινητο 5 φορες ακριβοτερο απο ενα midranger, ενα εργαλειο δουλειας θα το παρει καποιος που θα το δωσει σε ενα παιδι να το επεξεργαζεται; κι αν το…. παιδι ριξει το κινητο; πως να το προνοησει αυτο ο κατασκευαστης; Συγνωμη αλλα παραλογιζομαστε μου φαινεται. Εχω 3 συσκευες note και καμμια δεν αγγιζει η κορη μου η οποια φυσικα εχει προσβαση σε δικο της tablet και στο κινητο της μανας της. Οταν το ζητησε η απαντηση ηταν μια:τα κινητα και τα tablet του μπαμπα ειναι ακριβα εργαλεια της δουλειας του δεν ειναι παιχνιδια . Για μενα το σημαντικοτερο μειον θα ναι η διαχείριση του επιθετικου multitasking που τα note μου κανουν τελεια. Μονο αυτο. ΥΓ: Πρεπει καποιοι να καταλαβετε κατι για τους συνειδητοποιημενους κατοχους note. Για εμας που αξιοποιουμε στο full τις δυνατοτητες του note δεν υπάρχουν ανταγωνιστικα τηλεφωνα. Ανταγωνιστής του iphone… Συνέχεια »

Gagarin

Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά…
Δλδ υπάρχει άνθρωπος που θα βάλει ανάποδα το πενάκι…;Αν το δωσω στην ανήψια μου που ειναι 5 ετών οκ μπορεί να κανει την πατάτα αλλα πιστεύω οτι το κινητο απευθύνεται σε άτομα που κατέχουν τα βασικά!!!
Απο την άλλη fail της σαμι…
Η συσκευή ειναι τοπ κ απευθύνεται σε power users!!!
Κάτοχος iPhone 5 κ φαν του iOS χωρίς να εχω έχθρα προς τα android…

Δημήτρης

Ότι και να λέμε τ’ωρα είναι μεγάλο σχεδιαστικό λάθος, πόσο μάλλον όταν επιφέρει ζημιά η λάθος χρήση. Το παράδειγμα με τη Mercedes εντελώς άτοπο. Δε μιλάμε για διαφορετικό σχεδιασμό η μηχανισμό λειτουργίας. Μιλάμε για παράβλεψη σε συγκεκριμένο σχεδιασμό.Με αυτή τη λογική να καταργηθεί η έρευνα για ασφαλή και σωστή χρήση, να κυκλοφορούν όλα ευαίσθητα και ευάλωτά στην παραμικρή απροσεξιά, και θα σε σώσει με την παραμικρή στραβή εσένα το manual που διάβασες. Τί τσακώνεστε τότε συνέχεια για την ανθεκτικότητα κλπ; read the f*****g manual λοιπόν.Μη τυχόν από αφηρημάδα σας πέσει για κάποιο λόγο. Είστε Αμερικανάκια.
Γενικά με λύπη βλέπω τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα άτομα που έκαναν ώριμα και σωστά σχόλια, να έχουν εξαφανιστεί. Μέσα σε αυτούς και εγώ. Σε όποια είδηση και να μπεις τα περισσότερα σχόλια γίνονται είτε για να δειχτεί ο άλλος είτε για να βγάλει τα κόμπλεξ του. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση? Όποιος λέει καθαρα τη γνώμη του πλέον του κολλάνε την ταμπέλα του hater οι κομπλεξικοί και οι ψωνάρες θα σου κολλήσουν ταμπέλα του φτωχομπινέ που δε μπορεί να αγοράσει το κινητό και γι΄ αυτό το κριτικάρει. Έλεος πιά.

Λεωνίδας

Οκ, θεωρώ ότι γίνεται λόγος για το τίποτα…Δεν βρήκαν κάτι άλλο να του προσάψουν? Έλεος πια! Δεν υπερασπίζομαι το μοντέλο αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω ελάττωμα κάτι που αν γίνει είναι λάθος του χρήστη. Ελαττωματικό προιόν είναι κάτι που δεν κάνει αυτό που θα ‘πρεπε όχι αυτό που δεν κάνει ό,τι δεν θα ΄πρεπε!

wrangler10

Μιλάμε για καθαρό κατασκευαστικό λάθος.Οσο απίθανο κι αν είναι να τοποθετήσεις το s pen ανάποδα είναι απαράδεκτο να παθαίνει ζημιά μια συσκευή αυτής της κλάσης (και τιμής) από κάτι τέτοιο. Όσο για τα σχόλια ορισμένων περί ούφο,χαζομάρας κτλ θα πω ένα…”Μην σου τύχει”

Νικος

ΣΤΟ NOTE 3 εμπαινε και αναποδα κανονικοτατα

Giannis

@alexandros W211 e200 2002 W203 c200 2002 W164 ml350 2007 Οταν ξαναμπεις στη μερσεντες του μπαμπα σου κατσε μπροστα και δες που ειναι το χειροφρενο. Οσο για το να προνοει ο κατασκευαστης…. να προνοησει τι; να μην βαλεις αναποδα κατι που για να το βγαλεις εχει κουμπακι που πρεπει να το πατήσεις για να ξαναβγει Να προνοησει τι; οτι ενα κινητο 5 φορες ακριβοτερο απο ενα midranger, ενα εργαλειο δουλειας θα το παρει καποιος που θα το δωσει σε ενα παιδι να το επεξεργαζεται; κι αν το…. παιδι ριξει το κινητο; πως να το προνοησει αυτο ο κατασκευαστης; Συγνωμη αλλα παραλογιζομαστε μου φαινεται. Εχω 3 συσκευες note και καμμια δεν αγγιζει η κορη μου η οποια φυσικα εχει προσβαση σε δικο της tablet και στο κινητο της μανας της. Οταν το ζητησε η απαντηση ηταν μια:τα κινητα και τα tablet του μπαμπα ειναι ακριβα εργαλεια της δουλειας του δεν ειναι παιχνιδια . Για μενα το σημαντικοτερο μειον θα ναι η διαχείριση του επιθετικου multitasking που τα note μου κανουν τελεια. Μονο αυτο. ΥΓ: Πρεπει καποιοι να καταλαβετε κατι για τους συνειδητοποιημενους κατοχους note. Για εμας που αξιοποιουμε στο full τις δυνατοτητες του note δεν υπάρχουν ανταγωνιστικα τηλεφωνα. Ανταγωνιστής του iphone… Συνέχεια »

Giannis

ΥΓ 2: το παραδειγμα με το μερσεντες δεν ειναι ακυρο και θα εξηγησω γιατι. Μιλαμε για 2 ακριβα premium προιοντα. Και τα 2 εχουν μια σχεδιαστικη ιδιαιτεροτητα.(ποδοφρενο στασης αντι χειροφρενο και spen) Και οι 2 αυτες ιδιατεροτητες χρησιμοποιουνται απο τους χρηστες των προιοντων καθημερινα και πολλες φορες. Και οι 2 αυτες ιδιατεροτητες δεν συναντωνται σε αλλα ανταγωστικα μοντελα γεγονος που για νεους γι αυτα τα προιοντα χρηστες απαιτει περιοδο προσαρμογης στη σωστη τους χρηση. Και στα 2 προιοντα τα ιδιαιτερα αυτα χαρακτηριστικα χρησιμοποιουνται με μονο ενα τροπο. Το ποδοφρενο στασης ειναι αδυνατον να το εννργοποιησεις με αλλο τροπο και το spen για να βγει απο τη θεση του προυποθετει το κουμπακι του να ειναι προς τα εξω. Και στα δυο λαθος χρηση ειναι πιθανο να προκαλεσει ζημια. Αν ξεχασεις να δεσεις το ποδοφρενο (επειδη εισαι συνηθισμενος σε κλασικα χειροφρενα) μπορει να χτυπησεις το αυτοκινητο. Αν βαλεις αναποδα το spen θα προκαλεσεις βλαβη. Και στα δυο οι μεθοδοι επαληθευσης της σωστης χρησης (λαμπακι στο ταμπλο και ηχος απο το κινητο) δεν αποτελουν ικανες συνθηκες αποτροπης του λαθους. Τα παραπανω σας τα γραφει καποιος που το 2009 αχρηστεψε iphone 3g βαζοντας βιαστικά αναποδα το sim tray (και στη συνεχεια τραβωντας εξω διελυσα… Συνέχεια »

giannogeorge

Λυπάμαι αλλά στο συγκεκριμένο δεν φταίει καθόλου η Samsung. Δηλαδή με αυτήν την λογική όλα τα drop test είναι “σχεδιαστικό λάθος”. Ή αν βάλεις ανάποδα το micro usb για να φορτίσεις το κινητό και σπάσει ή κολλήσει και δεν βγαίνει, είναι “σχεδιαστικό λάθος”και αυτό.

Πολύ απλά, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, που να πάρει!

Giannis

@Nικος

Γραφω απο note 3 αυτη τη στιγμη. Δεν μπαινει αναποδα με τιποτα.

Γ.Κ

Μ ερεσει που λετε οτι δε βρίσκουμε τι να πουμε κ γραφουμε για το πενακι. Εδω του λειπουν τα βασικα κ μ λετε οτι δεν εχουμε τι να προσαψουμε?Υποψη οτι μεχρι προτινος ημουν φανατικος υποστηρικτης τηςsam έχοντας s4 note3 note4.Κ στις 3 συσκευες λογω της εξαντλητικης κυριολεκτικα χρησης αλλαξα μπαταρια (στο note 4 σημερα)κ φανταζομαι οτι αν ηταν ενσωματωμενες οπως τωρα θα ειχα θεμα.Επισης με τις sd με μια απλη αλλαγη καρτας,πηγινα οτι ηθελα οπου ηθελα.Αν στο note5 το λετε εξελιξη,εγω το λεω ελλειπες.

NtinosMD

Ποιος νοημων ανθρωπος θα βαλει το πενακι αναποδα ???? Ειλικρινα…. οπως και με το bendgate, ποιος καθυστερημενος θα εβαζε κινητο αξιας 1000αρικου στη κωλοτσεπη??? Για να τα κςνεις αυτα δεν πρεπει να εισαι αφηρημενος αλλα καθυστερημενος. Δηλαδη πλεον εχουν ξεφυγει τα παντα κ οι παντες. Οπωσδηποτε να βρεθει ενα flaw στις συσκευες. Γινεται ηλιθια σπαστικο πλεον ολο αυτο το marketing war.

Gvirginia

@giannogeorge Γιατί νομίζεις ότι το USB έχει διαφορετικές πλευρές, μέχρις στιγμής? Για να αποφευχθεί η βλάβη σε περίπτωση που κάποιο “Αμερικανάκι” το βάλει ανάποδα (δηλαδή + – ανάποδα). Γιατί οι συσκευές που παίρνουν αλκαλικές μπαταρίες, όπως και οι ίδιες οι μπαταρίες έχουν διαφορετικές πλευρές? Οι εταιρείες πρέπει να κάνουν τα προϊόντα τους όσο πιο “foolproof” γίνεται. @Giannis Αν μπορείς απάντησέ μου στο εξής. Εταιρεία αυτοκινήτων έχει 100 χρόνια το κλασικό χειρόφρενο (με το κουμπί ασφαλείας για να μη κατέβει), στο τελευταίο της μοντέλο βάζει το ίδιο χειρόφρενο αλλά χωρίς το κουμπί (πες ότι για να κατέβει πρέπει να ασκήσεις μια κάποια δύναμη). Όταν για τον χ-ψ λόγο κατέβει το χειρόφρενο και πάει στην ευχή του Θεού το αυτοκίνητο, δε φταίει, εκτός από τον οδηγό που δε διάβασε το manual ή δεν έβαλε κοτρόνες στα λάστιχα, ΚΑΙ η εταιρεία που έβγαλε το κουμπί που είχαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα? Τώρα για αυτούς που λένε “ποιός θα το βάλει ανάποδα?” Δε νομίζω ότι ξύπνησαν ένα πρωί στο Android police και είπαν “ε παιδιά, ας γράψουμε ότι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές του λειτουργικού που υποστηρίζουμε έχει σχεδιαστικό ελάττωμα και ας κάνουμε και ένα βίντεο για την πλάκα”… Κάποιος το έβαλε ανάποδα… Συνέχεια »

raziel

Εντάξει το κινητό για εμενα δεν λέει κάτι έχω αποφασίσει note 4 να πάω αλλά τώρα απορώ με μερικούς που στηριζουν την Samsung επειδή έχω note 2 και έχω πιάσει αρκετές φορές και note 3 αυτό με spen είναι μεγάλο φάουλ και πιστεύω ότι όσοι εχουν note το καταλάβαινουν τώρα κάτι άλλα που διάβασα για αμερικανάκια οκ ας κοιτάξουμε τα χάλια μας και μετά μιλάμε για αμερικανάκια που μας κάνουν και κουμάντο κιολας

Giannis

“@Giannis Αν μπορείς απάντησέ μου στο εξής. Εταιρεία αυτοκινήτων έχει 100 χρόνια το κλασικό χειρόφρενο (με το κουμπί ασφαλείας για να μη κατέβει), στο τελευταίο της μοντέλο βάζει το ίδιο χειρόφρενο αλλά χωρίς το κουμπί (πες ότι για να κατέβει πρέπει να ασκήσεις μια κάποια δύναμη). Όταν για τον χ-ψ λόγο κατέβει το χειρόφρενο και πάει στην ευχή του Θεού το αυτοκίνητο, δε φταίει, εκτός από τον οδηγό που δε διάβασε το manual ή δεν έβαλε κοτρόνες στα λάστιχα, ΚΑΙ η εταιρεία που έβγαλε το κουμπί που είχαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα?” @GVirginia ετσι εχει γινει οπως το περιγραφεις. Οι εταιρειες καταργουν εν μια νυκτι το κλασσικο χειροφρενο και το αντικαθιστουν με ενα (αρκετα foolproof) κουμπι στην ιδια θεση. Πρωτο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο η opel με το insignia και το astra. Το παιρνεις εσυ με ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ και εγω γουστσρω την πλουσια εκδοση και μου λενε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ. Ε ρωτας φιλε μου μαθαινεις πως δουλευει και προσεχεις. Θα σου φερω ενα ακομα παραδειγμα: τις προαλλες σε παραλια στη χαλκιδικη ενα Bmw 520 αυτοματο βρεθηκε στη θαλασσα με μεγαλη ταχυτητα. Αιτια; η οδηγος πατησε γκαζι αντι για φρενο. Ακου τωρα μια ιδιαιτεροτητα που χουν… Συνέχεια »

Theodore.

Asxeto,αλλά εγώ,βάζω σημάδι με το μαρκαδόρο στην πάνω πλευρά του πλαστικού βύσματος,όταν παίρνω κάποιο καινούριο καλώδιο με usb,ώστε μετά,να το βάζω στην τρύπα με τη σωστή πλευρά,χωρίς να ψάχνω.

i.tsik.89

Ο λογος που δε θα πουλησει οσο τα προηγουμενα note (αυτο το βλεπεις απο τα σωρηδον παράπονα σε καθε site η forum παγκοσμια)δεν ειναι το αναποδο s pen. Ειναι το sd η ενσωματωμρνη μπαταρια, ο type c,η μικροτερη μπαταρια.Θα προυιμουσε η sam να ασχολουντσι μονο με το s pen σλλα τα κενα της συσκευης ειναι σλλα κ μεγαλα.

azriel84

Δώσε gates στο λαό.

agony

Να δώσουν οδηγίες πως θα το κρατάτε μήπως. Αυτά τα πονηρά άρθρα δεν τα μπορώ στοχεύουν σε στόκους. Να μου λεγε κάποιος ότι τον χαλάει που δεν έχει μνήμη να πω οκ . Την επόμενη φορά να βγουν να πουν πόσο χάλια οθόνη έχει γιατί έχω μυοπια και δεν με ενημέρωσαν ότι πρέπει να φοράω τα γυαλιά μου.
Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε.

Αλεξικακος

Ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος ντορος εδω στην Ελλαδα με το αν καποιος θα βαλει αναποδα το s pen στο κινητο? Δηλαδη ελεος πειτε για την καρτα πειτε οτι ειναι ακριβο πειτε οτι δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια. Ειναι λογος να μην παρεις το κινητο επειδη ισως αν κοιμασε ορθιος να βαλεις το πενακι αναποδα? Ελεος με τα κολληματα . Αλλα απο οτι εχω καταλαβει ψαχνουμε εδω στην Ελλαδα προβληματα ειτε επειδη ειμαστε κολλημενοι με καποια μαρκα λες και ειναι ομαδα ειτε δεν εχουμε τα λεφτα να αλλαξουμε αυτο που εχουμε και να παρουμε κατι ακριβο και τα ισοπεδωνουμε. Και οι δυο εκδοχες προκυπτουν απο τον εγωισμο. Αν δεν το παρεις προφανως γιατι δεν εχεις τα λεφτα θα πεις οτι ειναι σκαρτο και οτι εκανες μια αλλη καλυτερη επιλογη σαν εξυπνος που εισαι . Απο την αλλη αν εχεις τα λεφτα παλι απο εγωισμο κανεις την καλυτερη επιλογη και παιρνεις αλλη ανταγωνιστικη εταιρεια με εξισου υψηλες τιμες. Και το σχολιο μου απευθυνεται για ολες τις μαρκες ειτε ειναι apple ειτε ειναι samsung ειτε ειναι Lg ειτε ειναι HTC κλπ κλπ. Υπαρχει και μια τριτη ομαδα που πραγματικα τα βαζει κατω τα θελω του βλεπει ποια εταιρεια του προσφερει τα περισσοτερα παντα… Συνέχεια »

Kostas K.

Και εγώ note 3 έχω εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω το πενάκι ανάποδα μέχρι που είδα το άρθρο με το πρόβλημα που δημιουργεί στο note 5. Δεν μπαίνει ανάποδα.Αν και διαφωνώ κάθετα με το νέο note και την πολιτική της Samsung με μπαταρία και micro sd στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο. Ποιος ο λόγος να βάλεις το πενακι ανάποδα; σκας ένα σωρό λεφτά και δεν ξέρεις να βάλεις το πενάκι απο την σωστή πλευρά; Ε είσαι άξιος της μοίρας σου

Gvirginia

@Giannis Ίσως να μην έγραψα καλά το παράδειγμά μου. Εννοώ ότι ενώ σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα είχε το κλασικό χειρόφρενο (δεν έμπαινε ανάποδα το πενάκι) , στα καινούργια έβγαλε το κουμπάκι κλειδώματος από το χειρόφρενο και έτσι αν δεν προσέχεις κατεβαίνει και μπορεί να γίνει ζημιά.(μπαίνει ανάποδα το πενάκι χωρίς να ζορίζεται)
Επίσης δεν είπα για το type-C αλλά για το micro USB που αναφέρθηκε.

Ξαναλέω, το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι χάλια σαν συσκευή το 5αρι ούτε ότι είναι λόγος να μη το αγοράσεις, αλλά ότι αφαίρεσε αυτή την ασφάλεια που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα. Δεν παίζει ρόλο αν ο κάτοχος είναι χαζός, αφαιρέθηκε αυτή η ασφάλεια που είχαν τα προηγούμενα και δεν έχει δώσει ακόμα εξήγηση γιατί το έκανε. Είναι φάουλ της Samsung στον τεχνικό έλεγχο και όχι της συσκευής. Όπως και της Apple στο “το κρατάς λάθος”.

Ekimolaos

@Δημήτρης
Ξέχνα την ωριμότητα εδώ. Όλοι πλέον σταματήσαμε να γράφουμε πολύ, μόνο μεταξύ μας διάλογο ή απλά comment στον αέρα. Συζήτηση με κάποιον καινούριο εδώ μέσα πλέον ποτέ, θα σε βγάλουν τρελό, νευριασμένο, χαζό κτλ κτλ. Απλά δεν αξίζει.

Topdim

Καλά δεν πάμε καλά. Τι άλλο θα βρούνε να πούνε για την Samsung. Πόσο λάσπη επιτέλους.
Μα πόσο μαλάκ… πρέπει να είσαι για να το βάλεις ανάποδα! Only in America!
Και στην αρχή πριν δω το βίντεο, νόμιζα εννοούσε 180 μοίρες ανάποδα και λέω ουπς πατατιά έκαναν, αλλά έλα που υπάρχουν και τα Αμερικανάκια.

Panagiotis

Antennagate = κατασκευαστικο λάθος της εταιριας(το οποίο προσπάθησε αφενως να μας πείσει ότι το κρατάμε λάθος και μετά προσπάθησε να το “λυσει” προσφεροντας… pumpers)
Spengate= κατασκευαστικο λάθος στον… εγκέφαλο των διποδων, όχι της εταιρίας
Για να μην μπερδευομαστε

George123

Ρε παιδιά τώρα μη τρελαθούμε. Το πενάκι είναι ένα αξεσουάρ του κινητού όπως πχ είναι τα ακουστικά ή το καλώδιο φόρτισης. Σε δίνει οδηγίες και λέει πως μπαίνει στη θέση του. Τώρα εάν εσύ το βάλεις λάθος είναι άλλη ιστορία. Συμφωνώ πως εάν δεν έμπαινε καθόλου από την ανάποδη πλευρά θα είχες ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, αλλά μην προσπαθούμε να βγάλουμε είδηση από το τίποτα. Επίσης όσοι το συγκρίνουν με το antennagate, απλά μέρα με τη νύχτα. Είναι σαν να λες πως φταίει η εταιρία που εγώ πάω και βάζω τις μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ανάποδα και δεν δουλεύει. Ήμαρτον δηλαδή.

NikosAr

Congrats again Samsung …

lolek

Ρε παιδια συγνωμη παλι αλλα γιατι υποστηριζεται τη samsung κ την οποια samsung.πραγματι μπορει να μην ειναι σημαντικο το προβλημα συμφωνω παρολα αυτα ξεχασε να κανει το πενακι λιγο πιο χοντρο για να μην μπαινει αναποδα.κ ξαναλεω στα προηγουμενα δεν γινοταν.αφου σας αρεσουν κ τα παραδειγματα εγω εχω ενα VW κ εχω το κλασικο κλειδακι με το μεταλλικο κουμπι λοιπον πολλες φορες παιζω με το κουμπακι και ανοιγοκλεινω το κλειδι(κ δεν ειμαι χαζος δυο μεταπτυχιακα εχω) το κουμπι λοιπον με αφηνει να το σπρωξω μονο απο τη μια πλευρ.δηλαδη με τη λογικη σας κ επειδη το αυτοκινητο ειναι εργαλειο δουλειας θα ηταν σωστο να μπορω να το σπρωξω κ απο την αλλη πλευρα αλλα αν το εκανα μια φορα να χαλαγε.Τωρα σοβαρα μιλατε.Δεν λεω οτι το note δεν ειναι συσκευαρα απλα ξεχασαν να το σκεφτουν κ απλα πρεπει να το αναφερουμε σαν ελειψη τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο.μην αντιδρατε κ δικαιολογειται τα παντα δεν εβρισε κανεις τη συσκευη σας

NLS

Μου αρέσει που το συζητάτε και βριζετε κιόλας. ΝΑΙ είναι σχεδιαστικό λάθος. Τέλος. Μπορούσαν να έχουν κάνει ένα λεπτό μονόπλευρο dent στο πενακι και να μην έμπαινε ολόκληρο ανάποδα. Ή μια ανεπαισθητη διαφορά στο σχήμα των πλευρών. Η χαζομάρα είναι χαζομάρα. Δεν μπορεί να απαιτεις από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να μην κάνουν χαζομάρα αλλά να είναι οκ την χαζομάρα να την έχει κάνει όλη η ομάδα που το σχεδίασε. Τα κινητά μου ο επταχρονος γιος μου τα έχει πιάσει 50 φορές. Και; Το note μου δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα και επίσης μου έχει πέσει κάτι δεκάδες φορές ΧΩΡΙΣ θήκη χωρίς καμία λειτουργική ζημιά έστω και μικρή (συνήθως έφευγε πλάτη και μπαταρία απλώς). Αν εξαιρέσουμε την χάλια ποιότητα του πλαστικού πλαισίου που ξεβαφε για πλάκα και έφτιαξαν με το note 4 (πολύ τους πήρε) με το μεταλλικό πλαίσιο. Εσείς παίρνετε κινητό για να σας υπηρετεί η να το υπηρετειτε; Ναι ΟΣΟ και να κάνει, επιδειξιες της πλάκας. Το αγγίζει κάνεις; Δεν είστε ποτέ αφηρημενοι; Με τόσο κόμπλεξ μην περιμένετε το πενακι να γλυτώσει πολύ καιρό μέχρι ένας ξυνισμενος από την επιδειξιομανια σας συνάδελφος (αν δεν είστε 15 και δεν το πήρε ο μπαμπάς) το βάλει ανάποδα καταλαθοςεπιτηδες “ααααχ συγνώμη, δεν… Συνέχεια »

giannis

Nils το υφος σου ειναι το ιδιο υβριστικο με αυτους που υποτιθεται οτι κραζεις. Κανουμε συζητηση. Για μια συσκευη. Καλως η κακως διαφωνουμε
Οι εκατονταδες χιλιαδες χρηστες ειναι υπευθυνοι για την χρηση της συσκευης τους. Αν κανουν χαζομαρα και το χαλασουν επωμιζονται το κοστος. Θα μπορουσε μα το κανει και αδιαβροχο το note αλλα δνε το κανε. Οποτε αν πεσει απο χαζομαρα στο νερο θα της ζητησουμε τα ρεστα;
Το θεμα δεν ειναι αν θα βαλεις ΛΑΘΟΣ το Spen αλλα αν το χρηματικο κοστος της αππφυγης του λαθους πρεπει να το λουστει η εταιρεια. Εγω λεω οχι και το ενα μου note εχει κυριολεκτικα διαλυμενο πλαινο σαν το δικο σου απο τις πτωσεις ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΟΧΙ Η SAMSUNG ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.
Κατεστρεψα ενα iphone βαζοντας λαθος το sim tray αλλα ΜΠΗΚΕ. Μπηκε ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ. τι φταιει η apple;
Ναι καλα θα ταν να το χε σχεδιασει αποτρεπτικα αλλα δεν το κανε και δεν ειναι υποχρεωμενη.
Τα υπολοιπα που γραφεις τα προσπερνω καθως αγοραζω τις συσκευες μου, δεν τις πολυδειχνω και τις λιωνω στη δουλεια οποτε δεν με αφορουν

NLS

1) NLS. Nils είναι ο Χόλγκερσον που πετάει με τις χήνες. 2) Που είναι η εξύβριση; Το επιδειξίες της πλάκας; Όταν διαβάζω για κοκορέματα περί εργαλείου δουλειάς (όταν από το Note Ν7000 το πρώτο μου το αγόρασε για δουλειά πελάτης, ούτε καν το πλήρωσα); Όταν διαβάζω ειδικά περί “δεν μπορείτε να πάρετε γι’ αυτό τα λέτε αυτά”; Ε δεν μπορώ, χλευάζω. 3) Ναι εμένα που είναι εργαλείο δουλειάς, όπως είπα, τα έχει πιάσει τα κινητά 50 φορές ο γιος μου και 500 το tablet που του έχω και δικό του account μέσα με δικά του apps. Η ΦΘΟΡΑ είναι μέρος της δουλειάς. Να κάνεις μια συσκευή δήθεν σαν κόσμημα να φοβάσαι μη σου πέσει από το μισό μέτρο, δεν είναι για δουλειά, είναι για την Μενεγάκη να τη δείχνει. 4) Το σχεδιαστικό ΑΤΟΠΗΜΑ είναι σχεδιαστικό ατόπημα, όπως αλλιώς και να θες να το βαφτίσεις. Δεν είναι το ίδιο με μια σχεδιαστική ΕΛΛΕΙΨΗ (να μην είναι αδιάβροχο). Τώρα αν σου αρέσει και το πάρεις (από παραεισαγωγές και με λάθος μπάντες LTE ή όοοοοταν και ααααααααααααν έρθει Ευρώπη), καλοφάγωτο, να το έχεις και να το θαυμάζεις. Εμένα θα μου επιτρέψεις να εξακολουθώ να γελάω για τον λάθος δρόμο που πήρε η Samsung… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.