Samsung προς iFans, αυτό που περιμένετε από το iPhone 6 το έχουμε ήδη 2 χρόνια

Μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες Samsung και Apple να πρόκειται να συνεργαστούν για την κατασκευή των chip της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung θα σταματήσει την επιθετική πολιτική marketing προκειμένου να δείξει ότι το Samsung Galaxy S5 είναι καλύτερο από το iPhone.

Αφού είδαμε ότι το Samsung Galaxy S5 έχει καλύτερη μπαταρία αποκαλώντας τους χρήστες των iPhone wall huggers, το νέο επεισόδιο στο σίριαλ των διαφημίσεων επικεντρώνεται στο μέγεθος της οθόνης. Το Galaxy S5 έχει 5.1 ιντσών οθόνη ενώ τα τελευταία iPhone περιορίζονται στις 4 ίντσες.

Το παρακάτω σποτάκι βασίζεται στις φήμες που θέλουν την Apple να μεγαλώνει την οθόνη του iPhone 6 και πριν καλά καλά δούμε τη συσκευή η Samsung σπεύδει να απαντήσει «You know that thing you’ve been waiting on for like two years, and how it’s supposed to be awesome and how it’s gonna blow your mind? It’s been here this whole time. But maybe you just like waiting».

samsung vs iphone 6, Samsung προς iFans, αυτό που περιμένετε από το iPhone 6 το έχουμε ήδη 2 χρόνια

samsung vs iphone 6, Samsung προς iFans, αυτό που περιμένετε από το iPhone 6 το έχουμε ήδη 2 χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis balopitas

Δεν καταλαβαινω τον λογο που η samsung κοροειδευει τις αλλες εταιριες

Μανωλης

Ποιο δηλ??? τι touch id που το εβγαλε μετα το iphone??? ή το πισω μερος τηλεφωνου απο αλουμινιο που ακομα δεν μπορεσε να βγαλει και μετα απο 2μηνες του λανσαρισματος βγαζει φημες για αλλο κινητο με δηθεν πως θα βγαλει με το πιςο μερος απο αλουμινιο??? οσο για την μπαταρια τι μας λεει η σαμσουνγ??? την χειροτερη μπαταρια εχει και σε σχεση με το iphone 5 ειναι μερα με την νυχτα, ουτε στο μισο δακτυλακι δεν την φτανει… Πλακα μας κανουν?????
Σαμσουνγ αλλου αυτα , αλλα μονο και μονο που κοροιδευει αλλη ετσιρια διχνει ποσο μικρη ειναι!!!

Genesis

απλά έχει ψωνιστεί λίγο η samsung αλλά άμα συνεχίσει με τόσο αργά βήματα θα μείνει πίσω ότι έπαθε και η apple με το iphone.

ΒασίληςL

Εχει καταντήσει ντροπή και αηδία πια το marketing και η προπαγάνδα της samsung. Δείχνει ποσο φοβάται την apple με αυτο τον τροπο. Επίσης ποσο κομπλεξική εταιρια ειναι

mike

Παντως θεωρω οτι το μεγαλυτερο μερος στην αγορα του iphone το εχει η samsung για της διαφημισεις της.

jonjon

Marketing είναι παιδιά! Στην Αμερική υπάρχουν χρόνια τέτοιες διαφημίσεις Audi vs bmw κτλ , αυτή Είναι η δύναμη του marketing να σε πείσει να πάρεις κάτι που πολύ πιθανόν βάδην το χρειάζεστε.

Darth

έχει καταντήσει αίσχος και αηδία όλα αυτά που κάνει η Samsung (όχι ότι συμπαθώ και την Apple αλλά αλήθεια να λέγεται)

Jimis

Αυτό που φαίνεται μέσα παό την διαφήμιση…πέρα από το γεγονός ότι η Samsung τρέμει το νέο iPhone και ότι είναι απίστευτα κομπλεξική…είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι,ενώ γνώριζαν ότι πχ τα Samsung είχαν μεγαλύτερη οθόνη έμεναν στο iPhone γιατί κάτι έπερναν περισσότερο…οπότε περίμεναν μέχρι να βελτιωθεί και το μέγεθος της οθόνης. Δηλ το customers loyalty που δεν θα αποκτήσει η Samsung.

i950

Μονο με το να δυσφημει τις αλλες εταιριες ξερει να περνει τους πελατες η samsung.Καμια διαφημιση για το s5 μονο δεν εβγαλε

Στεφος

Γιατί άδικο έχει;

360kias

samsung δες μανα μου τις πωλησεις και μετα μιλα αιντε γιατι με το s5 απετυχες παταγωδως

sparky

Kala kanei k tin douleuei gia to mono logo oti h apple eferne san idanikes tis 4″ pou eixe to kinito tis k oloi oi xristes iphone sinfonousan….tora ti egine?? Gia fetos pio tha einai to idaniko megethos aplle????

oti_nanai

ok samsung το s5 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει το καταλαβαμε … Τι LG g3 Τι Sony z2 ti Nokia 1020 ti Xiaomi Mi4 ta vazei ola kato kai se olous tous tomeis…

Μας πρηξατε τα @@ με τις επιθετικες σας διαφημισεις…σαν τα σποτακια πολιτικων σε προεκλογικο αγώνα ειναι

360kias

ΓΙΑΤΙ δεν τα βαζει και με το G3 κι εσεις οι samsung fan boys

JohnGR

@Μανώλης
η Apple έβαλε fingerprint scanner πολύ μετά την Motorola με το Atrix.

panos kavala

Κατοχος σχεδόν όλης της σειράς των iphone κάποια στιγμή έπεσα στην παγίδα της μεγαλύτερης οθόνης των Σάμσουνγκ και ποιο μεγάλη και καλά καλυτερη ανάλυση ποιο ζωντανα χρώματα να ποιο πολλά πίξελ στη φωτογραφική ΠΑΠΑΛΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ τη μόνη συσκευή που σέβομε απ τις μπουρδες της εταιριας αυτής είναι το note 3 τα υπολοιπα για iseep kai wall huggers και όλα τα παρεμφερεί αδιαφορώ διότι τα μεγαλύτερα πρόβατα είναι πρώτα οι ίδιοι οι δικοί της φαν που τους λες και άσχετους ……

Christos

Pragmatika i samsung theli na arxisi i Apple tetiou idous diafimisis opos ekinous??? Se periptosi p kani kati paromio i Apple tha tha4i arketes eteries…

Nio

Που είναι η επίθεση ρε παιδιά?
Μια χαρά τα λέει. Όταν τα έλεγε η Apple ήταν καλά????? Πάρε μόνο με 4 ίντσες.???
Το χειρότερο είναι ότι θα χαίρονται όσοι πάρουν αιφον. Δεν θα έχουν καταλάβει ότι ο τσοπάνος τους πάνε όπου σφυρίζει. Keep going Samsung μόνο που θέλω όλοι οι Android κατασκευαστες να την πειράζουν ότι έχει μείνει κάνα αιώνα πίσω.

Darth

@Στεφος οχι δεν έχει, αλλα πλέον όλες αυτές η τακτικές μόνο αιδοία προκαλούν σε όλους (εξαίρεση αποτελούν hardcore mind blowed fans)

Georgos

Δεν περιμένουμε να μας τα δείξει η διαφήμιση , όλοι το ξέρουν ότι το iphone υστερεί σε οθόνη. Κάπως θα βελτιωθεί βέβαια με τις 4.7″ αλλά και πάλι πίσω θα είναι.

giorgos

Ο έλληνας δεν πείθεται με τέτοιου είδους διαφημίσεις από τη samsung στα κινητά . Αντί να κάνει διαφημίσεις ας μειώσει τις τιμές στα κινητά της

Κωνσταντίνος

Η Samsung όχι μόνο την έχει ψωνίσει, βγήκε να ειναι και κομπλεξική…

Νικόλας

Τι εννοείς σαμμη το έχουμε ΕΜΕΙΣ εδώ κ δυο χρόνια; οι άλλες εταιρίες τι έχουνε; 4.0ιντζα; Μόνο το iPhone δεν έχει μεγάλη οθόνη. Ευτυχώς που έχουμε κ την Samsung να πρωτοπορεί.

Δημητρης

τα iphone υστερουν σε οθονη για καποιους(εγω προσωπικα προτιμω μικρες οθονες…)…τα samsung υστερουν σε λογισμικο,ποιοτητα κατασκευης,ταχυτητα…συγχαρητηρια samsung για τις μεγαλες οθονες σου…:D
θελω να ξεκινησει και η apple τετοιες διαφημισεις για να πιασει πατο η samsung…(οχι οτι δεν εχει πιασει ηδη με την φετινη πατατα της!!) 😀 🙂

azriel84

Βλέπω τα έξοδα της Apple για διαφήμιση και μετά της Samsung και απορώ…και μετά βλέπω αυτές τις διαφημίσεις. Χαζή είναι η Apple να τα σκάει στις διαφημιστικές; Αφού σε κάθε διαφήμιση της Samsung έχει και κάποιο iDevice μέσα. Και όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα…

giwrgos

Τι κραζεται μερικοί εδώ μεσα σαν γκομενες; ?;? Γιατί άδικο έχει δλδ αυτή η διαφήμιση κ καθε διαφήμιση? Ξαφνικά κατηγορούν και κρίνουν άνθρωποι τέρμα άσχετοι σχετικά με το μάρκετινγκ και πέρα απο αυτού χώρις σοβαρά επιχειρήματα.

Γιάννης

Ναι όντως υστερεί πχ. σε ταχύτητα το S5 με 2.5 GHz επεξεργαστή και 2 GB RAM ενώ και το Android είναι λογισμικό της πλάκας. Πλάκα έχετε μερικοί fanboys.
(Είμαι κάτοχος Note 3 και 5S και όντως το 5S δεν έχει καλή οθόνη).

Λεωνίδας

Να προτείνω κανένα από τα 2?! Υπάρχουν πλέον πολλά smartphones, υψηλής ποιότητας με ανάλογα χαρακτηριστικά αν όχι και καλύτερα, σε πολύ καλύτερες τιμές. Αν τα προτιμούσαμε να δείτε πώς θα βελτιώνονταν μετά και οι “φίρμες”!

Notis

Οντως γιατί να κάνει διαφήμιση η Apple της κάνει μια χαρά διαφήμιση η Samsung.

JohnWave

Aρχίζω να πιστεύω ότι η φετινή στρατηγική marketing της Samsung δεν αποσκοπεί μόνο στο να την πει στην Apple αλλά στο να συντηρήσει έναν τεχνητό διπολισμό. Να παραμείνει στη σκέψη του κόσμου ότι δήθεν αυτές οι 2 εταιρίες συναγωνίζονται μεταξύ τους για το κορυφαίο κινητό ενώ τα δύο τελευταία χρόνια τα κορυφαία smartphones ( όχι phablets ) ανήκουν σε άλλες εταιρίες.

giannogeorge

Σωστά. Ενώ η Apple με το “I’m a PC, I’m a Mac” κάποια χρόνια πριν, έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό, ας πούμε. Δεν κοροΐδευε τα Windows.

Κωνσταντίνος

@Γιάννης Δεν έχει καμία σχέση η απόδοση ενός x επεξεργαστή Apple, με έναν επεξεργαστή (χρονισμένο στα ίδια GHz) ο οποίος βρίσκεται σε τηλέφωνο Android, (Samsung αν θες.). Το ίδιο ισχύει και για την RAM. Την ώρα που η Samsung έχει βγάλει μερικές δεκάδες τηλέφωνα με επεξεργαστές στα 1, 1.2, 1.3GHz , και με 512MB και 1GB μνήμη RAM, είναι low-range και σέρνονται ενώ η Apple στο iPhone 5 έχει 1.3GHz επεξεργαστή με 1GB RAM και πετάει.

Υ.Γ. Αυτό που είπες στο τέλος για την οθόνη, είναι εντελώς άκυρο με ό,τι έχεις γράψει.

Κάτοχος S4 mini (και είμαι πολύ ευχαριστημένος), iPad 2, iPod Touch 5g και iMac. [Ξέρω οτι έχω αρκετά προϊοντα της Apple. Κατά την γνώμη μου, (και το τονίζω αυτό), είναι καλύτερο το iOS απο το Android. Πιο απλό, αν θες. Δεν είμαι κανένα fanboy, αλλά μην λέμε και ό,τι θέλουμε…]

Enzo

Με την κωλοτούμπα που έκανε η apple σχετικά με το μέγεθος της οθόνης και το μήκος του αντίχειρα, που μέσα σε ένα χρόνο η ανθρωπότητα πλέον μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερη οθόνη (4,7 και 5,5 ίντσες), καλά κάνει η samsung και την κοροιδεύει.

Πάρτε το χαμπάρι μερικοί, η apple με το iphone αντι να πρωτοπορεί, ακολουθεί πλεόν τους άλλους (όχι απαραίτητα μόνο την samsung).

andophon

Αυτη ειναι αληθεια που ολες οι εταιριες με android θα μπορουσαν να πουνε. Καλυτερες οθονες, μπαταριες και λειτουργιες απ το iphone ,εχουν ολες οι android ναυαρχιδες. Sony, htc, samsung, lg, xiaomi.Ανεξαρτητα αν αντιπαθουμε τη samsung η οχι και αληθεια ειναι και στην Αμερικη αυτες οι διαφημισεις συνηθιζονται.

Solon

Τουλάχιστον αυτήν την φορά έχει δίκιο, και κακά τα ψέματα οι μεγάλες οθόνες είναι ένα χαρακτηριστικό που προσπαθεί πλέον η Apple να αντιγράψει από τα Android Phones, ενώ η διαφήμιση που είδαμε πριν από 2 εβδομάδες και έλεγε ότι οι Amoled έχουν ποιο φυσικά χρώματα από τις Super LCD έκανε όλους όσους ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογραφία να σκάσουν στα γέλια.
Να διακοπεί αυτή η νοοτροπία αντιδιαφήμισης είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον ας εστιάζουν εκεί που πραγματικά υπερέχουν.

nick

Επίσης προωθεί στερεότυπα! Μόνο εγώ είδα ότι ο μαύρος την έχει πιο μεγάλη; (Την οθόνη εννοώ…)

Γιάννης

Και αν συγκρίνουμε την αντίθεση της AMOLED με την αντίθεση των IPS πάλι θα σκάσουμε στα γέλια ρε Solon. Τα IPS δεν μπορούν να δείξουν μαύρο. Οι AMOLED έχουν πιο εντυπωσιακά χρώματα και άπειρη αντίθεση αλλά όντως είναι λίγο υπερβολικές κάποιες φορές.

Γιάννης

Βρε την έχουν ψονίσει την samsung το ίδιο με την apple. Είναι δυνατόν να είναι καλύτερο το s4 από το s5 και ανάλογο με τα i-phone 4 και 5; άμα συνεχίσουν έτσι βλέπω λουκέτο στις δυο εταιρίες. Αν η ΝΟΚΙΑ κάνει μια συνεργασία με την google ή βγάλει εξελιγμένο symbian, θα γυρίσουμε στις εποχές της ΝΟΚΙΑ

Ν.τ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΡΑΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ANDROID ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΟΘΟΝΗ, ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΩΣ BLUTOOTH, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΝΗΜΗΣ K.A

john

Υπήρχε μια εποχή που τα μεγάλα κινητά τα λέγαμε παντόφλες.

Τομ

Το θεμα amoled vs ips εχει ληξει εδω και καιρο. Ουτε οι LCD θα μπορεσουν να εχουν το απολυτο μαυρο ουτε οι amoled την πολυ καλη πιστοτητα των χρωματων. Αυτο ειναι δεδομενο πιστευω οτι και να πει ο εκαστοτε πωλητης (εταιρια). Απο κει και περα ειναι τι προτιμας. Εμενα μου αρεσουν οι Amoled και επειδη ειναι εντυπωσιακες και επειδη δεν με νοιαζει να εχω ακριβεια χρωματων στο κινητο μου. Αυτο δεν παει να πει οτι υπαρχουν LCD που δεν μου αρεσουν οπως αυτη του Z2 (θεωρω οτι εχει την πιο ωραια οθονη ειδικα αν ηταν λιγο πιο φωτεινη θα ηταν 10/10) η του Iphone (ναι σε μεγεθος ειναι χαλια αλλα σε χρωματα ειναι πολυ καλη). Το αν εχει ενα κινητο amoled η LCD δεν θα πρεπε να ειναι σε κανεναν κριτηριο αγορας παρ’ ολ’ αυτα. Το οτι το iphone στην παρουσα του μορφη ειναι πισω ειναι πασιφανες. Και ας ειναι το ios πιο σφαιρατο απο το android. Κακα τα ψεματα οι ifans το λενε το ξαναλενε και δικιο εχουν τα παιδια, αλλα μην τρελαθουμε δεν ειναι μονο αυτο, και ουτε και το android πια εχει φοβερα κολληματα. Και οταν ερθει το pure android σε ολα τα κινητα κααααποια στιγμη με… Συνέχεια »

tiamat

tom χμμμ….οι s. amoled βρισκονται ετοι φωτος μακρια απο τις lcd πλεον .στο μαυρο και στο κοντραστ “ριχνανε” παντα στις lcd. πλεον με τις νεες QHD τους ριχνουν και σε πιστοτητα χρωματων ενω τις εχουν φτασει και σε units φωτεινοτητας περα οτι ειναι απειρως πιο αιχμηρες πλουσιες και ζωντανες !

*πηγη μου τα νεα tablet της σαμμη .

*δε θα πιστευουμε στα ματια μας την οθονη του note 4 ….

Νωντας

Μαγκες εχω lg g flex και η οθονη απλα τα σπαει που ειναι αμολεντ και ας ειναι 720p..Πηγα σε καταστημα προσφατα και τα μονα κινητα που γουσταρα πιο πολυ ηταν το Note 3 και ο γαλαξιας ο 5ος απο οθονη..Αρα αν το Note 4 βγει νομιζω θα τιναξει τον ανταγωνισμο στον αερα και δεν εννοω μονο απο οθονη..Οσο αναφορα το iphone 6 δεν θα παρω ευχαριστω..Θα παρω το flex 2 ή αν βγει κανα note με κυρτη οθονη που την εχω λατρεψει στο φλεξ..

Τασος

Οι αμολεντ ειναι το μελλον και στα κινητα-τηλεορασεις-ταμπλετ κ.λ.π…ΟΛΟΙ οι ειδικοι αυτο λενε..Οσο αναφορα την πιστοτητα των χρωματων που υπαρχει θεμα θα λυθει πολυ συντομα με ρυθμισεις οπως στις τηλεορασεις..οι lcd ειναι τεχνολογια που δεν μπορει να φτασει απειρες αντιθεσεις,καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια στο μεσο ορο,και γενικα δεν ειναι τοσο λεπτες οσο οι ολεντ..τωρα με τις κυρτες οθονες που θα μπαινουν σιγα σιγα στα κινητα οι ολεντ ειναι μονοδρομος…

Tom

Tiamat και γω ετσι πιστευω. Ηδη με το GS5 που ειχα δει η οθονη του ειναι χαλαρα οτι καλυτερο. Απλα οι amoled εχουν περισσοτερη ζωντανια απο τις LCD λογω κατασκευης και τεχνολογιας. Δεν γινεται διαφορετικα. Και οκ παλια οι amoled ηταν λιγο σκοτεινες, λιγο πρασινες, λιγο υπερβολικες με τα χρωματα, ειχαν screen burning. Ολα αυτα δεν υπαρχουν πια. Και μενουν φοβερες οθονες με μικροτερη καταναλωση.

Χρήστος

κρατήστε το να το χαίρεστε μέσα στο android και τα υπερfeatures που κάνουν τη μπαταρία να συμπεριφέρετε σαν πεντακόσια mah 😛

το πρώτο σχόλιο μου άρεσε, δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που η σάμσανγκ έχει επιθετική πολιτική στους υπόλοιπους..

jonjon

Μάλλον έχετε ξεχάσει την διαφήμιση με την Pepsi vs coca cola με τον πίθηκο! Που έπαιξε και εδώ κάποια στιγμή και μετά την έκοψαν, marketing κύριοι απλά.

giannogeorge

@Χρήστος

https://www.youtube.com/watch?v=xMCYV_N2y-A

Υποθέτω ότι αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό. Η Apple το έκανε πιο ποιοτικά.

Γιάννης

@Apple στο iPhone 5 έχει 1.3GHz επεξεργαστή με 1GB RAM και πετάει.
To iphone φίλε μου δεν έχει widgets και multiwindow/multitasking , επίσης ο επεξεργαστής έχει να οδηγήσει οθόνη χαμηλής ανάλυσης. Οπότε λογικό είναι να χρειάζεται και λιγότερη μνήμη και μικρότερη επεξεργαστική ισχύ.΄Όταν κάποτε προσθέσει και τέτοιες “εξελιγμένες” δυνατότητες η Apple το συζητάμε.

Solon

Οι Amoled δεν μπορούν να πιάσουν με τίποτα του τόνους του γκρίζου που είναι πολύ βασικό για την φυσική απεικόνιση των χρωμάτων. Επίσης δεν έχουν πολύ δυνατό λευκό και έχουν και σχετικά χαμηλή φωτεινότητα. Βελτιώνονται συνεχώς αλλά δεν μπορούν να πιάσουν τις καλές Super LCD. ;Εχω το S4 και κάνω συνεχώς συγκρίσεις. Όσο για το μαύρο στο οποίο όντως υπερέχουν πέστε μου σας παρακαλώ πότε χρειάζεστε τόσο μαύρη την οθόνη! Δεν έχω βγάλει ποτέ φωτογραφία και δεν έχω δει ποτέ ταινία που να χρειάζεται τόσο έντονο μαύρο για να αποδοθεί σωστά.
Οι Amoled είναι εντυπωσιακές στα smartphones που είναι μικρά γιατί έχουν πολύ κορεσμένα χρώματα αλλά στα 10ιντσα tablets τα αφύσικα χρώματά τους γίνονται αμέσως αντιληπτά.

Γιάννης

The GS5 display is the best performing display that DisplayMate has ever tested. It set new records in performance for highest brightness, lowest reflectance, highest color accuracy, infinite contrast ratio, highest contrast rating in ambient light, and smallest brightness variation with viewing angle.
https://www.droid-life.com/2014/03/31/galaxy-s5-display-is-the-most-accurate-and-best-performing-screen-ever-tested/

Εβελινα

ΑΜΑΝ με αυτη την samsung πια..!!!εχουν καταντήσει αηδία με τις @@@@ καθε τρεις και λιγο…οσο για το Touch ID….η samsung το εχει κανει να ειναι σε μια πλευρά το δάχτυλο σου ενω η apple σε 360° !!!samsung το πήραμε το μηνυμα σου….εσυ και αλλη καμια!!!!to iphone σε πηραξε…4 ίντσες οθονη και άχρηστη το λέτε τωρα..λες και μονο τα iphone εχουν 4 ίντσες…ψωνιστήκατε και σε λιγο θα παίρνουμε τις συσκευές σας απο το σούπερ μάρκετ!! -.^

sokinfragoul

Διπλα στο 1520 που κατεχω φερτε μου να συγκρινουμε οοοοοοττιιιι γουσταρετε.και σε ταχυτητα και σε καμερες και σε μπαταρια και σε ΟΛΑ.ναι εχει windows και οποιου του φαινετε παραξενο μαλλον ειναι γτ δεν τα χει δουλεψει ποτε…

manolis

πολύ τις γουστάρω αυτές τις διαφημίσεις…
χαχαχαχαχαχα!
ειδικά γουστάρω το σοκ που παθαίνουν τα ιsheeps…!
περιμένουμε το iphone 6 με 1 γίγα ραμ…
άντε βρε και 512..χαχααχαχαχαχαχα
ε ρε τρολάρισμα που έχει να ριξει η Samsung Μετα…

υγ ( σταματήστε να τσακώνεστε και αγοράστε κανα wp …το μέλλον ανήκει στην Microsoft )

NIKOLAOS

Ωραία τα iphone εργονομικά προσεγμένα αλλά! Σαν κλειστο λογισμικό είναι μείον Πρωσοπικα Κλείνο προς android.

alexis

Η apple προσφερει τα πιο ποιοτικα προιοντα κατά πολύ περισσοτερο από τις άλλες εταιριες … απ’την άλλην πλευρα αντι η samsung να σπαταλαγε τοσα χρηματα για τις διαφημισεις της θα μπορουσε να τα αξιοποιησει στην παραγωγη καλυτερων προιοντων..

θρασυμβουλας

σωστά τα λέει η samsung…είναι γνωστό ότι η αλήθεια πονάει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.