Samsung ATIV S, Η κυκλοφορία του πάει για το 2013

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Samsung ATIV S και τουλάχιστον στη Γερμανία από όπου μεταφέρουμε τις πληροφορίες δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από τον Ιανουάριο του νέου έτους. Αλλά και σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχει κυκλοφορήσει αν και ήταν το πρώτο Windows Phone 8 smartphone που ανακοινώθηκε πίσω στα τέλη Αυγούστου. HTC και Nokia είναι οι πρώτες εταιρείες που πουλάνε WP8 κινητά μέσα στο 2012 και σίγουρα περιμένουμε την Huawei τους επόμενους μήνες.

Samsung ATIV S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
, Samsung ATIV S, Η κυκλοφορία του πάει για το 2013

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Περίμεναν τις αποφάσεις του Eurogroup??

vaskor

Ιανουάριο? Γιατί βιάζονται? Δεν το αφήνουν καλύτερα να έρθει το καλοκαιράκι? Να ωριμάσει και το λειτουργικό του…..

LEFTKOYL

Άμα το αργήσουν και άλλο καλό θα ήταν να κοιτάξουν να αλλάξουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γιατί μένει σιγά σιγά πίσω.

GiannisMix

Κατι μου λεει οτι ειναι εσκεμμενο αυτο μονο κ μονο για να γνωρισει ο κοσμος τα htc και ΝΟΚΙΑ και να μπορει η SAMSUNG να ανταγωνιστει βαση μεγεθους οθονης και λεπτης συσκευης ταυτοχρονα με τα μεταλλα π χρησιμοποιει

Nickolas

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι είναι εσκεμμένο για να αναδειχτούν τα Nokia και Htc, απλά η Samsung εστιάζει και δίκαια πιστεύω στο Android, βλέπε Galaxy S3, Note II κλπ.

GiannisMix

Κακα τα ψεμματα οτι κοινο ειχε η ΝΟΚΙΑ πριν χρονια το εχει χασει . δεν ειναι ιδια τα νουμερα . η samsung εχει αποκτεισει τρελους φαν! οποτε η microsoft μπορει να εχει θεσει κανεναν ορο να παιξει πρωτα μπαλα η νοκια κ η htc ετσι ωστε η ΝΟΚΙΑ να βγει σιγουρα κερδισμενη ( lumia rules μπροστα στα htc) κ επειτα να βαλει τη samsung στο παιχνιδι με απαρχαιωμενα χαρακτηριστικα για την εποχη! (αν κ δε πολυπαιζουν ρολο στα WP)

Superuser

@GiannisMix
Ποιά μέταλλα;
Που τα είδες; η μάλλον,που το διάβασες αυτό;

Πλαστικό είναι.. βαμμένο στο χρώμα του μετάλλου

GiannisMix

Το εχω διαβασει σχεδον παντου! Απ την ωρα π ανακοινωθηκε θυμαμαι να τ ειχα δει. Βουρτσισμενο μεταλλο εγραφε συγκεκριμενα για το πισω μερος της συσκευης

GiannisMix

“To be clear, the rear cover is all plastic, and quite thin too, but it fits perfectly in place not giving in to pressure at all. The finish is a perfect imitation of brushed aluminum.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.