Samsung ATIV S πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

TechblogTV. Βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη και επιτέλους έπεσε στα χέρια μας το πρώτο Windows Phone 8 smartphone της Samsung το ATIV S. Μπορεί να έχει ανακοινωθεί από τα τέλη του περασμένου έτους όμως έχει κυκλοφορήσει σε ελάχιστες χώρες (μπορεί και σε καμία!) με αποτέλεσμα τώρα να καταφέρουμε να αξιωθούμε να το δοκιμάσουμε και εμείς.

Samsung ATVI S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung ATIV S MWC 2013, Samsung ATIV S πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Samsung ATIV S MWC 2013, Samsung ATIV S πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Samsung ATIV S MWC 2013, Samsung ATIV S πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ.

Μάλλον πως θα δώσω το 8Χ για να το πάρω…κινητάραααα 😉

JohnWave

Από τα πιο άσχημα κινητά που έχω δει.Χίλιες φορές τα Lumia.

giorgio

Δυστυχώς πλέον το WPhone OS δεν έχει καμμία τύχη. Είναι μια χαμένη υπόθεση.
Κρίμα γιατί στην αρχή με είχε ενθουσιάσει αρκετά.

Mourlos

Kwsta@ σιγά μην ήταν αλουμίνιο σιγά μην έβγαζε η Samsung τηλέφωνο με μέταλλο!!!!!η Samsun μόνο πλαστικουρες βγάζει !!!!!!!

Theo

Φτάνει μωρέ με την γκρίνια για τις “πλαστικούρες” της samsung…σε όποιον δεν αρέσει ας μην σχολιάζει έτσι.Μας αρέσει η τεχνολογία…μην κολλάμε μόνο στην ποιότητα κατασκευής.

Tony Cool

Αυτο το κινητο μας δειχνει το ποσο ενδιαφερει τη samsung το λειτουργικο συστημα wp8.Ειναι σαν να ειπε στη microsoft ‘μου περισσευουν κανα εκατομμυριο sgs3.Παρτα,βαλτους windows,μονταρε τα και λιγο να μην ειναι ολοιδια με τα galaxy και πουλα τα’!!!Χαλι μαυρο,και η αποθεωση της προχειροδουλειας το απαραδεκτο κεντρικο κουμπι με το logo των windows!Τιποτα,σε windows μονο nokia.Και για να μην παρεξηγηθω ειμαι ενας απο τους εκατομμυρια υπερ-ευχαριστημενους πελατες της samsung,αλλα η αληθεια να λεγεται.

Ακης

ειναι ασχημο.. σιγουρα.. αλλα νταξει οκ… Ας το δουμε ως εναλλακτικη για τη Samsung… να τραβηξει και απο τα w8 κοινο (που δε νομιχω βεβαια)

Νικοσ

.πεδια to Samsung ινε πολλη μπροστά,εχο ένα omnia 7 Wp ,μιλάμε το τιλ μου πεφτι σκεδον καθε μερα ποσ τα καταφερνο δεν ξερό αλου βατερια αλου καπάκια και το τιλ δούλεβι άψογα πολλο εφκαριστιμενοσ,και πσακνο να βρο αλο ενο αλά δεν το βρισκο πουθενά..

Greg

Πω πω Νίκο χωρίς να θέλω να γίνω αγενής μας τα έκαψες τα μάτια αδερφέ.. Όσο για το κινητό δείχνει σαν κάποιος να ανάγκασε τη Samsung να βγάλει Windows Phone. Και επιτέλους όλες οι εταιρίες το γύρισαν σε button – less εδώ και πάρα πολύ καιρό, κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση και η Samsung..

Mourlos

Theo@νικοσ@ Τι τεχνολογία σάς προσφέρει παραπάνω απο τα NOKIA που είναι μάστερ στα Windows Phone. Κόλλησε εκεί η Samsung… Έλεος μην τρελαθούμε που έχει κ την τρελή τεχνολογία.. Κ ε οχι το omnia τωρα επειδή πέφτει κάθε μέρα κ δεν παθαίνει τίποτα οτι είναι κ καλό. 800 φορές το είχα πάει στην Samsung κ μετα το πέταξα.. Κούρασε πολύ.. Κ η Sony έβγαλε ίδιο Phone με ίδιο tablet αλλά ειβαι φοβερά σε όλα του.!!!! Ακόμα κ η LG άλλαξε το κόψιμο που είχε στα f… Δείτε Όλες κάνουν κάποιες αλλαγές… Η Samsung εκεί κόλλησε!!

oascal

Παντως οι πλαστικουρες που λετε της samsung δεν φθειρονται με τιποτα…

Δημήτρης Κ.

@oascal +1.000.000 😀

Αντώνης

251€ από Γερμανία. Πιστεύω αξίζει, τα υπόλοιπα ξεφεύγουν στην τιμή. Και είναι πολύ μπόμπα το κινητό. Έχει κ αποσπώμενη μπαταρία. Όχι όπως το 8s π αμα μ κολλήσει πρέπει να τελειώσει μπαταρία…κσι 16gb.

john

@νικοσ μειπος δαιν ξαιρης ωρθωγραφεια
Παιδια η samsung μπορει να βγαγει πλαστικουρες αλλα δεν χαλανε με τπτ και επιπλεον δεν πρεπει να κοιταμε την εξωτερικη κατασκευη αλλα και την εσωτερικη.Εχει απιστευτη οθονη σαν του σ3 πολυ καλη καμερα, ειναι γρηγορο και στο σκρουτζ κοστιζει 240 ευρω.Τα καλα λουμια κοστιζουν 400 και 500 ευρω.Στα φτηνα παντα κατι τους λειπει πχ στο 520 φλας.

john18000

Κώστα μήπως ξέρεις πόση είναι περίπου η διαθέσιμη μνήμη για τα apps σ’αυτό το κινητό ?

Γιάννης

Ένα hands on κάλο δεν είδαμε ρε κώστα……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.