Samsung ATIV S με Windows Phone 8, Το Expansys ξεκίνησε τις προ-παραγγελίες

Το πρώτο smartphone με το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 έχει ανακοινωθεί και είναι το Samsung ATIV S και εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το ATIV S δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από τις 28 Οκτωβρίου επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και του λειτυργικού συστήματος Windows 8 για tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά το Expansys δέχεται ήδη προ-παραγγελίες.

Το Samsung ATIV S 16GB μπορείτε να το προ-παραγγείλετε σήμερα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys εδώ ή να περιμένετε τις αυριανές ανακοινώσεις των Nokia Lumia 920 και Lumia 820 με Windows Phone 8.

Samsung ATIV S
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 8
Επεξεργαστής: Qualcomm Krait 1.5GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.8 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Wi-Fi Direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2300 mAh
Διαστάσεις: 137.2×70.5×8.7 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

, Samsung ATIV S με Windows Phone 8, Το Expansys ξεκίνησε τις προ-παραγγελίες

, Samsung ATIV S με Windows Phone 8, Το Expansys ξεκίνησε τις προ-παραγγελίες

, Samsung ATIV S με Windows Phone 8, Το Expansys ξεκίνησε τις προ-παραγγελίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

design , samsung galaxy s2

antonis

πολυ ομορφο.. και σε εμφανιση και σε χαρακτηριστικα.. το λειτουργικο βεβαια.. θα δειξει….

Γιάννης

Το θέλω.!
Μετά από το IOS (top λογισμικό) δε τα κατάφερα να αντέξω το android, μετά βρήκα τη θαλπωρή στα WP.

Κορυφαίο design και απ’ότι είδα σε ένα Ρωσικό video τα υλικά του είναι A class.
Ελπίζω η τιμή του να είναι σε λογικά επίπεδα.
Εκτιμήσεις?

Γιώργος

Καλημερα σε ολη την παρεα. Κατα την αποψη μ ειναι πανεμορφο. Αντε να δουμε τι θα δειξει και η Nokia.

GiannisMix

Πολυ ποιοτικα υλικα, βουρτσισμενο μεταλλο και απροβλιματιστο λειτουργικο (τουλαχιστον οσο γνωριζουμε απο τα wp7, και wp7.5).
Μακαρι και η ΝΟΚΙΑ να βγαλει κινηταρες να κανουμε κανα δωρο τα χριστουγεννα στους εαυτους μας!!!

nikmour

Το μόνο που με χαλάει είναι το κουμπί (κλικ, κλικ!!!)

mitsaras97

Το ιδιο κοινότυπο design της samsung με τις στρογγυλεμένες γωνίες που χρησιμοποιεί σε όλα της τα κινητά. Προτιμώ την σειρα lumia της nokia που είναι πολύ ωραία και πρωτότυπη και βγαίνει και σε ωραία χρώματα..!

Alexboom

ωραίο και δυνατό..

Ante_geia

Καλα ρε φίλε μια ερώτηση …. Δεν μπορούσε η Samsung να βάλει αυτά τα υλικά στο Galaxy S3 ??? ΈΛΕΟΣ … !!! Πιστεύω ότι άμα τα έβαζε θα πουλούσε τριπλάσια !!! Κατα τα αλα πιστεύω ότι η συσκευή τα σπάει !!!

πανος

η συσκευη με γωνιες τετραγωνη καμερα κτλ θυμιζει ΝΟΤΕ. και οχι τα wp7&7,5 ΔΕΝ ηταν καλα.. που το εβαζες στο αφτι για την κληση και μετα δεν ανοιγε η οθονη. που δεν ειχε bluetooth/sd card/file explorer. που οι devs ακομα και στα λουμια που ηταν τα πιο δημοφιλη ηταν ελαχιστοι. που ολες οι εφαρμογες υπολειτουργουσαν.που δεν ειχε multitasking,skype/viber κτλ δεν ηταν σε τελικη μορφη και οταν εκανες κληση δεν μπορουσες να κανεις τιποτα αλλο γτ εκλεινε το προγραμμα. με ανοιχτο συγχρονισμο και οι ειδοποιησεις του facebook ερχονταν αναλογα απο 10-20λεπτα αργοτερα.αν ειχα μπει τυχαια απο το πισι και τις εβλεπα δεν “εσβηναν” στο κινητο μονο χτυπαγε το λουμια το 800 με το τελειο λειτουργικο.. μην λεμε και οτι θελουμε το λειτουργικο ηταν για κλαματα,μονο smooth ηταν και τιποτα αλλο. γιαυτο και η αξια μεταπωλησης του ειναι αυτη που ειναι.. ολα αυτα μεχρι μεσα ιουλη που μετα κοπων και βασανων “ξεφορτωθηκα” το κινητο 2μηνων των 540€ για 250. απο τοτε μπορει να διορθωθηκαν ολα δραματικα η εγω να ημουν πολυ απαιτητικος.
φιλικα Πανος

Γιαννης Ρ

πανο και συμφωνω μαζι σου!εχω htc radar παμφτωχο λειτουργικο!μονο smooth χωρις κολληματα τπτ αλλο!θα ξαναπαω σε ανδροιδ ψαχνω ενα κινητο με χαμηλο σαρ δυνατη μπαταρια και λογικη τιμη αλλα ρε γαμωτο δεν βρισκω τπτ!

πανος

Γιαννη το νεξους δεν σου κανει?! εμενα μου εκανε δωρο η κοπελα μου το gs3 αλλιως το λουμια θα ειχα ακομα και θα σπαγανε τα νευρα μου. πολυ τηγανιτα και απο μελι τιποτα τα wp..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πολυ ενδιαφέρον.. Αν και δεν τα πολυεμπιστεύομαι τα windows σε κινητά..

Samsung σε συνδυασμό με microsoft αποτελούν ενα θανατηφόρο συνδυασμό. Τουλάχιστον για την Apple 🙂

Lefteris_Crete

Εσεις που κράζετε το λειτουργικο μαλλον δε κανετε πράμα άλλο απο το να παίζετε παιχνίδια….Φιλικά πάντα.
Γιατι όντως δεν ειναι γι αυτό..
Όσο για το smooth που λέτε, δεν κατάλαβα..γιατί δεν ειναι πολύ σημαντικός λόγος για να το προτιμήσεις απο τα αλλά.;
γενικά πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα θα ειναι η χρόνια των windows και αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα..
(kostas στο πρώτο σχόλιο..την ομοιότητα με το gs2 που την βλέπεις;;;)

πανος

λευτερη γειτονα, δεν εχω ουτε ενα παιχνιδι εγκατεστημενο η για να μην λεω ψεμματα εβαλαν τα τσαντισμενα πουλακια τα ανηψακια μου. το λειτουργικο ειναι απαραδεκτο. τα μειλ σου χτυπαει η ειδοποιηση οταν σου ερχονται η μετα απο 10λεπτο-20λεπτο?δεν υπαρχει ρυθμιση για αμεση ενημερωση.και στο facebook αυτο,δεν εχω τουιτερ να πω αν συμβαινει το ιδιο. εχει multitasking κανενα 7,5αρι?ειχες αλλο “εξυπνο” κινητο πριν απο αυτο? εσενα οταν παιρνεις τηλ και σβηνει η οθονη αν μιλησεις πανω απο 3 λεπτα αναβει μολις το βγαλεις απο το αυτι?τα επαναλαμβανω να δεις πως το κινητο δεν το εχω για παιχνιδι και το λειτουργικο δεν κανει ουτε τα βασικα που ανεφερα απο πανω. αν πιασεις ενα καλο αντροιντ/αιφον μετα θα καταλαβεις την διαφορα. δεν ειχα κατι με το λειτουργικο πριν το δοκιμασω,και διεθεσα ενα μεγαλο ποσο ωστε να παρω την ναυαρχιδα του λογισμικου αυτου και μην σου πω τι πηρα.. δεν τα λεω απο κακια γιατι δεν παω την νοκια η τα wp,αλλα ηταν μεγαλη “πατατα”. δεν ξερω τι διορθωσαν και τι οχι δυσκολα θα ξαναλλαξω λειτουργικο..

Ante_geia

Ρε εδώ δεν έχει καν εφαρμογή youtube … Μάλλον έχει αλλά είναι στην ουσία συντόμευση για να μπεις στον ίντερνετ εξπλορερ … Δηλαδή ότι να ναι !!! Τα Windows 8 θα πουλήσουν τρελά μόνο σε ταμπλέτες και PCs … Όχι σε τηλέφωνα !!!

Nickolas

Επειδή έτυχε να έχω στην κατοχή μου ένα Lg E900 με τα wp7.5 τίποτα από αυτά που λένε τα παιδιά πιο πάνω δε μου έτυχε εκτός από το multitasking που ναι δεν υποστηρίζουν πραγματικό. Με το Skype πάντως δεν είχα κάποιο πρόβλημα, το viber είναι ακόμη σε beta. Τα email έρχονται κανονικά και με τις κλήσεις επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι ενημερώσεις για το Facebook και twitter είναι ενσωματωμένες με τις επαφές οπότε υπάρχει άμεση ανανέωση όταν μπαίνεις. Τέλος εφαρμογή για YouTube έχει κανονικά και μάλιστα μπορείς να κατεβάζεις τα βίντεο και στο κινητό.

πανος

Νικολα δεν νομιζω να εχει τυχει μονο σε εσενα να λειτουργουν αψογα,μιας και οι επιλογες μεχρι τα μεσα καλοκαιριου ηταν ανανεωση ανα 15λεπτα,στα της κοινωνικης δικτυωσης,η πιο γρηγορη επιλογη,ειχε μετα ανα μιση ωρα κοκ.. μηπως ετυχε και οταν σβηνεις την οθονη να μην απενεργοποιειται το wifi με πρωτοβουλια του λειτουργικου?η οτι δεν υπαρχει στο λειτουργικο ουτε ΜΙΑ εφαρμογη που να σου λεει τα δεδομενα που ξοδευεις?
ολα αυτα τα λεω φιλικα και καμια προθεση τσακωμου,απλα το λειτουργικο ειναι ακομα σε πολυ παιδικο σταδιο και σε καμια περιπτωση υπολογισιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.