Samsung Bada Apps, Έφτασαν στην Ελλάδα οι εφαρμογές με χρέωση

Και ενώ οι περισσότεροι περιμένουν την άφιξη των paid εφαρμογών (με χρέωση) του Android Market αλλά και των Windows Phone 7 (Marketplace) η Samsung κάνει την τρίπλα και μετά το iOS και το Ovi, το Samsung Apps γίνεται το τρίτο application store στη χώρα μας με εφαρμογές επί πληρωμή. Από το πρωί φίλοι του Techblog με κινητά Samsung Bada OS χαμογελάνε, η φωτογραφία που ακολουθεί για του λόγου το αληθές. Welcome!

, Samsung Bada Apps, Έφτασαν στην Ελλάδα οι εφαρμογές με χρέωση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos.d

Αντε να περνουν σειρα και οι υπολοιποι!!!

vagosnet

Ελεος με τις εφαρμογες επι πληρωμη!!με τα windows phone 7 τρωγεται λιγακι αλλα με το android δεν υποφερεται η κατασταση!!!

Γιώργος Στείρος

Εχω το samsung jet και εχω βαρεθει να μην μπορω να κατεβασω δωρεάν εφαρμογιες. Πρεπει να πληρώνεις.

Paris

με ποιον τρόπο γίνεται?
με κάρτες ή μπορείς να αγοράσεις και μέσω του παρόχου σου?

Panagiotis

Απίστευτο. Είμαι από τους τυχερούς με Bada Os. Μπράβο Samsung.

djfapples

φιλε κωστα μηπωσ εννοεις κ τις χρεωστικες η μονο πιστωτικες??

ΠΑΥΛΟς

Επιτέλους,πολύ καλή κίνηση!

Nickolas

Για την ακρίβεια είναι το τρίτο, ξέχασες το ovi store της Nokia, στο οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να έχεις πιστωτική, μπορείς να χρεώσεις τις εφαρμογές που αγοράζεις στο λογαριασμό του κινητού!

kokour1986

Και εγώ το παρατήρησα πρωί πρωί στο wave μου.Αντε τώρα να δουμε πότε θα πάρουμε και την bada 1.2 με την vodafone και τα branded κινητά της.

Γιώργος Χαρίτος

Φιλε kokour1986 αν θελεις παντως να φλασαρεις το κινητο σου με την επισημη εκδοση bada 1.2 (XXJL2) ελληνικα, ειναι διαθεσιμο εδω και πολυ καιρο και σχετικα ευκολο να υλοποιηθει.

George

Πράγματι…το είδα και στο δικό μου wave….
Δυστηχώς όμως δέχεται μόνο Visa ή Mastercard,όχι χρεωστικές κάρτες…

BlackWolf

Αντε ρε BADA επιτέλους ανέβηκες λίγο..Αν και χρειαζόμαστε περισσότερες-ποιοτικότερες εφαρμογές αυτή τη στιγμή..Που να μπλέκεις με κάρτες και χρεώσεις!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave S8500, Αναβάθμιση σε Bada OS 2.0

Μόλις τώρα φίλος του Techblog άφησε σχόλιο ότι αναβάθμισε το Samsung Wave S8500 στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Bada OS 2.0. Το Wave S8500 ήταν το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Bada OS της Samsung (Bada σημαίνει Ωκεανός στα κορεάτικα) και βασίζεται στο Linux.

Software Bada Samsung

Bada και Tizen ενώνονται σε ένα λειτουργικό σύστημα; [φήμες]

ΤΙ θα γίνει με αυτή τη Samsung; Μελλοντικά ότι δεν είναι Apple θα είναι Samsung; Είναι το δεξί χέρι της Google στα Android smartphones (βέβαια έρχεται και η Motorola), η σειρά Galaxy S (S II, S ΙII) έχει αποκτήσει φανατικούς που άνετα θα έπαιζαν ξύλο με τα Apple fan boys, στις τηλεοράσεις Smart TV δεν […]

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung, Θα αναβαθμίσει όλα(;) τα μοντέλα Wave στην έκδοση Bada 2.0

Χαράς ευαγγέλια για του κατόχους Samsung Bada κινητών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter αναμένεται να αναβαθμιστούν όλα(;) τα τρέχοντα μοντέλα Bada στην πιο πρόσφατη έκδοση Bada 2.0 αυτή που γνωρίσαμε μέσα από το μοντέλο Wave 3. Η Samsung μας “προσγειώνει” λέγοντας ότι τα χαρακτηριστικά του update θα διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο αναλλόγως […]

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave 3 Bada, Φωτογραφίες hands-on

Το smartphone Samsung Wave 3 με το λειτουργικό σύστημα Bada 2.0 χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασευής και την απίθανη οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED. Τρέχει με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και συντηρείται από μπαταρία 1500 mAh. Είχαμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε για λίγο. Δείτε τις φωτογραφίες.