Samsung Blue Earth, Σέβεται το περιβάλλον

Όπως λέει και ο τίτλος, τo Blue Earth το νέο κινητό της Samsung, σέβεται το περιβάλλον και αυτό είναι πραγματικότητα. Φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και φωτοβολταϊκά στην πίσω πλευρά για να φωρτίζει από τον ήλιο, ο τίτλος του ταιριάζει απόλυτα. Το νέο κινητό της Samsung, θα εμφανιστεί ξανά στο Mobile World Congress όπου θα μάθουμε και τα επιπλέον χαρακτηριστικά του. Το μόνο που θα πω είναι ένα μπράβο στην Samsung, για το κατόρθωμα της.

, Samsung Blue Earth, Σέβεται το περιβάλλον

, Samsung Blue Earth, Σέβεται το περιβάλλον

Samsung Blue Earth S7550
Οθόνη: 3 ιντσών αφής, 240×400 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 3 Megapixel
Μνήμη: 180MB
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 16GB)
Wi-Fi, Bluetooth

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cBoutsikas

Mπράβο στην Samsung, Είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα ‘’αγκαλιάσει’’ τέτοιες προσπάθειες που πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις εταιρίες. Εμείς ως καταναλωτές πρέπει να στηρίξουμε αυτές τις κινήσεις ώστε στο μέλλον να αποτελεί βασικό κριτήριο ανάπτυξης ενός προϊόντος η φιλικότητα προς το περιβάλλον.

roverand

Συγνωμη αλλα μεγαλυτερη σαχλαμαρα δεν εχω ξαναδει. Συγνωμη αλλα ποιος θα αφησει το κινητο του εξω στον ηλιο? Αφηστε που θα πρεπει να περιμενετε και απο πανω μην σας το κλεψει και κανενας…

JF

Πραγματικά σαν ιδέα είναι πρωτοποριακή κ το μπράβο στη Samsung θα το δώσω αν :

1. Θα το βγάλει στην παραγωγή, διαφορετικά η παρουσία του στις εκθέσεις αποσκοπεί μόνο στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

2. Να είναι κάτι που θα είναι χρήσιμο κ θα αποδίδει. Όχι δηλαδή 8 ώρες έκθεσης με συνθήκες απόλυτης ηλιοφάνειας που θα ισοδυναμούν με 10 λεπτά στη φόρτιση σε ρεύμα (γιατί κάτι τέτοιο το πολύ πολύ να είναι εφικτό με ένα φωτοβολταϊκό πανελ αυτής της διάστασης).

Παλιά η Motorola είχε κάνει την πρωτιά με το φορτιστη τριβής, το καβουρδιστήρι με τη μανιβέλα για όπιους θυμούντε… 1000 περιστροφές = 5 λεπτά φόρτισης… στις 50 ένοιωθες το χέρι σου καμμένο…

να δούμε,,,

Twisted

Εδω και μερικες ωρες το εχω στα χερια μου ,
Πραγματικα αξιζει 🙂
Μπραβο στην Samsung ,

Twisted

roverand ακομα ψαχνεις μπριζα ?

Staf

Παιδια το κινητο θα φορτιζει κανονικα με ρευμα και εναλλακτικα με τον ηλιο.Πας πινεις τον καφε σου..και αυτο φορτιζει.Ασχημα ειναι?Επισης (οταν ειναι στην πριζα) και εχει φορτιστει πληρως σε ενημερωνει με ηχο ουτος ωστε να μην το αφηνεις ασκοπα στην πριζα.

Για μενα καλο..και επισης ειμαι υπερ της ιδεας (ανακυκλωσης).

Christof

?
Το κινητο εσβησε λογω μπαταριας To αφησα τουλαχιστον 1,5 ωρα,, στον Ηλιο Αναψε αλλα μολις εδωσα pin εψαξε βρηκε δικτυο και εσβησε απο ματαρια ..Δεν προλαβε να φορτησει η μπαταρια , Ασχημο..
Η μηπως η δικια μου συσκευη/μπαταρια εχει σκασει .

Κώστας Βλαχάκης

Christof, η εταιρεία υποστηρίζει ότι 1 ώρα στον ήλιο σου δίνει 10 λεπτά χρόνο ομιλίας, αλλά αν δεν κάνω λάθος σημειώνει ότι αν δεν έχει καθόλου μπαταρία δεν φορτίζει από τον ήλιο για να ανοίξει.

Αν μπορείς ενημέρωσέ μας από εδώ και τις επόμενες ημέρες για το ποια ακριβώς είναι η συμπεριφορά του. Ευχαριστούμε.

Christof

cVlachakis
Σε δοκιμες που εκανα συμεπριφερεται ετσι οπως ανεφερες .
Το αφησα ξανα στην Ηλιο
Οταν το αναψα , Εδωσε message Not enough battery charging paused..και εσβησε,
Ισχυει αυτο που λες ,. Σ ευχαριστω για το reply 🙂

Oeos

Paidia mn lete alla Kai alla. Opws pws tha to fortizw Kai tetoia opws o allos pou fobotan an tou to klepsoun kathos to afinei ston hlio… Auto to kinito einai kanoniko, fortizei Kai me Reuma aplos mporei Kai me ton ilio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.